نظر کاربران درباره گوشی موبایل شیائومی 17

Xiaomi 17
17

جدیدترین های شیائومی

تبلیغات

برای ارسال نظر می بایست عضو سایت باشید، در صورت داشتن نام کاریری با استفاده از دکمه ورود کاربران در بالای صفحه، وارد شوید و در غیر اینصورت لطفا قبل از ارسال نظر ثبت نام نمایید.
ترتیب:
جستجو در نظرات کاربران:
موارد 1 تا 32 از مجموع 32 مورد

Amir S در تاریخ : 1404/8/16

این گوشی استثنائا به‌خاطر هماهنگ نبودن چیپ ۸ الیت نسل ۵ با اندروید ۱۶ و هایپراواس ۳ یه مشکل مصرف غیر بهینه باتری و کمی گرم شدن زیادی داره؛ گفتن با یه آپدیت درست میشه؛ اما چند نکته؛ توی تست و بررسی در برابر آیفون ۱۷ نرمال، این حدود ۲۳-۲۴ درصد شارژدهی بالاتری داشت! تازه با همین وضع، و گفتن قراره با آپدیت برسه به ۳۰ درصد. حالا شما حساب کن، رقیب مستقیمش از سامسونگ یعنی اس۲۵ عادی که همین الانشم با باتری ۴۰۰۰ میلی‌آمپری شارژدهیش فاجعه‌ست، برای کاربر پرمصرف حداقل روزی دو بار باید بزنه شارژ، اونم با ۲۵ وات مزخرف باید یک ساعت و اندی بشینی تا پر بشه. ولی این با همون ستیز کامپکت و نمایشگر کوچیک، تازه در حالت غیر بهینه‌اش هم از اس ۲۵ بهتر کار میده؛ چه برسه به بعد آپدیت که تا چند روز دیگه میاد و هماهنگی بین سخت‌افزار و نرم‌افزارش بالا میره و مصرف و حرارت میاد پایین.
از طرفی اس۲۶ که رقیب جدیدتر اینه هم به‌زودی میاد، بعید میدونم در باتری جهش خاصی کنه، جز اینکه نهایتا سرعت شارژش برسه به ۴۵ وات؛ چیپستشم احتمالا بشه اگزینوس، اونم مدل دو نانومتری جدید که خدا میدونه سامسونگ چه آشی پخته؛ تجربه نشون داده وقتی سامسونگ یک معماری جدیدترو تست می‌کنه تا یکی دو سری اول یه گندی بالا میره روی اگزینوس ها و طول میکشه که به ثبات و پایداری برسونه اونو.
اینکه همین الانم چیپ درجه یک کوالکام رو داره!
از هر چی که بگذریم، توی شارژدهی قطعا از سامسونگ اس۲۵ و اس ۲۶ آینده بهتره! هم شارژدهی، هم سرعت شارژ شدن، هم باتری هلث و همر مفیدش و کلا سیکل شارژ و عمر باتری که چینیا مدتیه باکیفیت‌تر می‌زنن.
شاید سامسونگ توی رابط کاربری و پشتیبانی بلندمدت و... بتونه حرفی بزنه جلوی شیائومی (که بنطرم شیائومی توی پرچمدارانش همپای سامسونگ ساپورت می‌کنه و کم نمی‌ذاره) یا شاید سامسونگ در کیفیت صفحه نمایش و دوربین برابر شیائومی ظاهر بشه و رقابت تنگاتنگی داشته باشن؛ ولی در حوزه باتری، شیائومی حداقل یک سوم تا دو برابر در همه حوزه‌های مربوط بهش بهتر از سامسونگ عمل می‌کنه. درنطر داشته باش که شما باید کامپکت ۶ تا ۶.۳ اینچی سامسونگ رو با این مدل مقایسه کنی، نه آسمان ۲۵ پلاس یا الترا که سایزشون بزرگ‌تره و رقیب ۱۷ پرو و ۱۷ پرو مکسن.

Amir S در تاریخ : 1404/8/14

رام چین راحت تا پنج شیش سال بیمه‌ای. گلوبال هم چهار پنج سالو راحت ساپورت میکنه. آخرین آپدیت رو که بگیری، با توجه به پرچمدار بودن و کیفیت بالا و عمر مفید و چرخه عمر خیلی خیلی بالاتر باتری‌های شیائومی نسبت به سامسونگ و مخصوصا آیفون و...، قشنگ تا دو سه بعدشم میتونی با خیال راحت استفاده کنی. خودم سامسونگ دستمه؛ ولی پرچمداران شیائومی مرگ ندارن، درست مثل بقیه. ولو که به نسبت قیمت، اونم برای این گوشی کامپکت و جمع و جور، هیچ محصولی نداریم که چنین ویژگی‌هایی داشته، یعنی با سایز کامپکت و چیپ وحشی ۸ الیت نسل پنج، ۲۰-۲۵ درصد از رقیب مستقیمش، یعنی آیفون ۱۷ نرمال بیشتر شارژدهی داره! با قیمت به‌صرفه‌تر، کیفیت ساخت بالاتر، مشخصاتی که واقعا از آیفون ۱۷ خیلی سرتره. دوره پشتیبانی بی‌رقیب آیفون هم تموم شده؛ الان اندرویدیای پرچمدار دارن هم‌پای اپل آپدیت میدن، قشنگ هفت هشت ده سال گوشیه برات.

Amir S در تاریخ : 1404/8/14

داداش انصاف داشته باشیم؛ این گرون نیست؛ پول ما بی‌ارزشه. وگرنه نسبت به پرچمداران سایر برند و مشخصاتی که میده حرف نداره. بعد هر کی هم گفت شیائومی فلانه و... فکر کنم نهایتا سری سی‌های پوکو رو دست گرفته. پرچمدار شیائومی تو هیچ زمینه‌ای هیچوقت بد نبوده. الان با این ابعاد و کیفیت ساخت و پشتیبانی و مشخصات از کدوم برند غیر چینی براش رقیب داریم؟

Ali S در تاریخ : 1404/7/18

مهم ساپورت کردن شبکه هست که حالا حالا ها به راحتی میتونی استفاده کنی! حالا چه با فناوری سیم‌کارت فیزیکی،چه با esim ، دیشب خبرش اومد؛ قدرتمندترین گوشی اندرویدی در این تاریخ و در این ساعت هست!
با یه جستجوی ساده میتونی خبرش رو ببینی.

Ali A در تاریخ : 1404/7/17

از بس شیائومی در زمینه باگ و مشکلات سخت افزاری فوق العاده هست و مشکلات زیاد داره که کسی این گوشیو نمیخره میرن ایفون و سری s سامسونگ میخرن خخ
یعنی فکر کن هزار دلار پول پرچمدار شیائومی بدی بعد نصف یه میانرده سامسونگ هم اپدیت نگیره خخ

Ali S در تاریخ : 1404/7/16

معلومه که اینو، فوق العاده ست!
به کل محصولات شیائومی نسبت به قیمت ، در مقایسه با سامسونگ ، خیلی خیلی بهتر و به صرفه تر هستن! فقط میمونه بحث سلیقه و یک سری ویژگی ها، که اون رو باید خودت انتخاب کنی با سلیقه ی شخصیت.

امیر ب در تاریخ : 1404/7/11

فقط تنها مشکلی که با این مدل دارم جدای از قیمت فضایی به خاطر نرخ دلار و وارد کننده ها که میدن عدم پشتیبانی اون از esim حداقل تا این لحظه، حالا ببینیم نسخه گلوبال چطوره، کاری به esim اپل و بحث این مدت ندارم، کلااا من ماه هاست گفتم گوشی بعدی به جز یک سری ویژگی هایی مه میخوام و این داره، همین esim بود، اگر روزی روزگاری Direct to cell راه بیوفته نظرم اینه که esim میخوایم

حسین ک در تاریخ : 1404/7/7

بستگی به قیمت دارد که چند باشه اگه زیاد اختلاف قیمت نداشته باشد سامسونگ بگیر

Amir o در تاریخ : 1404/7/7

شیامی ۱۷وبهتره باتری بهتره پردازنده بروزتر شارژر بهتر اصلی. اس۲۶ اره و اس۲۵ بااین گوشی شیامی بخری بهترته

behzad k در تاریخ : 1404/7/6

پنل جلویی خیلی شبیه ایفونا شده و اتفاقا من یکی خیلی خوشم میومد از طراحی پنل های ایفون
قطعا یچیزایی رو الگو برداری کرده از ایفون ! ولی من اصلا مشکلی با این چیزاش ندارم ! به کیفیت گوشیای شیائومی هم شکی ندارم !
فقط قیمت گوشیای پرچمدارش تو ایران رو خیلی بالا میفروشن و اصلا نزدیک به قیمتی که کارخونه اعلام کرده نیس ! مثل همه برندا !!! چرا ؟ چون مافیای واردکننده سامسونک دوست نداره به فروش گوشیاش لطمه ای وارد شه !
خستمون کردن با این انحصار طلبیاشون

Mostafa N در تاریخ : 1404/7/6

معمولا چقدر زمان میبره این گوشی های سری 17 وارد بازار ایران بشن؟

hossein c در تاریخ : 1404/7/6

سلام دوستان گرامی به نظرتون اینو بخرم یا روش یکم بزارم سامسونگ اس ۲۵ بگیرم؟؟؟

Amin T در تاریخ : 1404/7/6

سلام فکر کنم قیمتتش تا 110 میلیونه البته انشاءالله دلار موقع وارداتش تا یکماه بیاد تا 70 تومان اون موقع میاد رو 70 میلیون تا 80 میلیون

Amin T در تاریخ : 1404/7/6

من نمی‌دونم چرا تو این سایت نوشته عدم تولید
Xiaomi 17
Xiaomi 17 pro
Xiaomi 17 pro max
یکی توضیح بده

alireza n در تاریخ : 1404/7/6

بالاخره شیاعومی گوشی جمع جور و قوی و خوش دستی داد بیرون😁عاشقشم خیلییی خوبه خدا کنه تا 70 میلیون باشهه

حسین د در تاریخ : 1404/7/5

شیائومی طبق تجربه خودم ۲ تا اندروید میگیرن
حالا نمیدونم پرچمداراش بیشتر میگیرن یا ن ولی چون تعداد مدلای گوشیاش زیاده فک نکنم ازین بیشتر بده

Majid K در تاریخ : 1404/7/5

دوست عزیز قیمت مهم نیست الان شیاعومی 15را بعضی از سایتها مثل دیکالا داره 93میفروشه این چند ماه دیگه وارد بشه مکانیسم ماشه که امشب فعال شد دلار 112که را رد کرده تان آن زمان قیمت گوشی سه رقمی میشه

Technology G در تاریخ : 1404/7/4

باتری 7 هزار می‌ذاره ولی بازم به اپل پ سامسونگ با باتری 5 هزار می‌بازه چون اونا مصرف انرژی پایینی دارن ....

Amir S در تاریخ : 1404/7/4

چیپست جدید نسبت به قبلی بنابر ادعای کوالکام بین بیست تا سی و پنج درصد تو همه بخش ها کاهش مصرف داشته، این گوشی بحث خنک کنندگیش می‌مونه که معمولا شیائومی تو سال‌های اخیر اونقدر گوشی گیمینگ و پرفورمنس بالا زده، تجربیات زیادی تو این حوزه کسب کرده، اینجا برای یک گوشی کامپکت قطعا صدشو می‌ذاره، دیگه مهندسانی که قطعا بیشتر از ما دغدغه اینو دارن. ولی در کل مشخصات عالیه، طراحی بسیار جذاب، الان دیگه پایین رده هاشم قشنگ پنج شیش سال بی درد کار میکنن، اینکه دیگه پرچمدارشه و اونایی که پرچمدارهای این برند رو دست گرفتن می‌دونن که اصلا تو یه لیگ دیگه بازی می‌کنن نسبت به سایر محصولاتش. باتری و شارژدهی نسل قبلیشم بد نبود، اینکه طبیعتا زیادتر شده ظرفیتش، از اونور گفتن یه هوا کم مصرف تر هم شده، حس می‌کنم برای یک کاربر پر مصرف (کاربری غیر گیمینگ) هم راحت یه روز کاملو با یه بار شارژ جوابه‌.
من خودم این مدلو به اونایی که نمایشگر پشتی دارن ترجیح میدم، هم از نظر طراحی و راحتی، هم اینکه توی مدل پرو باتری شیش هزار و سیصد میلی آمپره که یعنی حدود ده دوازده درصد کمتره، در کنار اینکه سی پی یو توی مدل های پرو بقیه شرکتا همیشه کمی پرفورمنس بالاتری ازش می‌گیرن و کولینگ و خنک‌کاریشو هم ارتقا میدن؛ همین مجموع چیزا که گفتم توقع میره که حداقل پونزده درصد نگه داری شارژ کمتری در روز داشته باشه تا این مدل که پایه‌ست.
البته من خودم زیاد با گوشی های شیائومی هیچوقت حال نمیکردم، تقریبا همه‌ش هم بخاطر رابط کاربری؛ الان صد البته هایپر او اس خیلی بهتر از قدیماست، مخصوصا تو مدلای پرچمدار خیلی عملکرد حقی داره، ولی به‌شخصه عادت ندارم بهش، با اینکه دو تا شیائومی تو کوتاه مدت دست گرفتم تا حالا؛ به‌هرحال امسال قصد تعویض موبایل ندارم بخاطر شرایط کشور که نامشخصه و اینکه فعلا نیازی هم به تغییر موبایل ندارم؛ ولی بخوام گوشی عوض کنم هم منتظر پرچمداران وان‌پلاس، آنر، ویوو و اوپو می‌مونم ببینم چی قراره بزنن؛ الآنم تو کتم نمیره، تو سالی که اپل طراحیشو از شیائومی های گذشته کپی کرده، اینم فوری رفت اسمو کرد ۱۷ 😂 یعنی جون هم قربونش کنی باید اثبات کنه که چینیه درجه دومه، انگار جنبه شخصيت داشتنو نداره؛ چرا آخه؟ نمیدونم این چینیا فرهنگ‌شون چطوره؛ موندم یعنی یکی اونجا پیدا نمیشه دو تا فحش به این شرکت بده؟ 😂

یاور ش در تاریخ : 1404/7/4

واقعا گوشی خوبیه...هم باتری قوی هم شارژر ۱۰۰ واتی هم وزنش ۱۹۱ گرم.. واقعا عالیه ،،فقط قیمتش خیلی بالا خواهد بود پرچمداره خب،،،،
اگه میانرده با همین مشخصات بزنه فقط پردازنده رو ضعیفتر بزنه خیلی پرفروش خواهد شد

خسرو ع در تاریخ : 1404/7/4

بزرگ ترین سوال من این چرا شیائومی دقیقا اعلام نمیکنه که چند تا آپدیت بزرگ میگیرن گوشی هاش ؟!

behzad k در تاریخ : 1404/7/3

مشخصاتو ! طراحیو ! خیلی ماشالا داره
یه گوشی کامپکت با باتری 7000 میلی امپر
اگه مصرف باتری چیپست بالا نباشه ! یه دوام باتری بسیار خوبی رو میتونه داشته باشه
فقط متاسفانه قیمت گوشیا خیلی رفته بالا
موارد 1 تا 32 از مجموع 32 مورد

تبلیغات

تبلیغات

خرید گوشی موبایل سامسونگ گلکسی آ 55 از دیجی کالا