نظر کاربران درباره گوشی موبایل زد تی ای Nubia Z7 mini
- (101 گوشی) فروشگاه آراد سیستم (تهران)
- (85 گوشی) فروشگاه الزهرا (تهران)
- (18 گوشی) فروشگاه آترین کالا (تهران)
- (0 گوشی) موبایل وان (اصفهان)
- (12 گوشی) موبایل هنرمندان (تهران)
- (13 گوشی) فروشگاه روژین کالا (كردستان)
- (88 گوشی) موبایل جوان (اصفهان) [ ثبت فروشگاه ]
-
معرفی Oppo A6L – میانردهای مقاوم با Snapdragon 7 Gen 3 و باتری سیلیکون|کربنی 7,000 میلیآمپر ساعتی
-
میانرده Honor Magic8 Lite با باتری 7,500 میلیآمپر ساعتی و حفاظت IP69K چندان هم لایت نیست
-
معرفی Lava Play Max – پایینرده براق لاوا با Dimensity 7300 و اندروید خالص
-
نسخه آزمایشی One UI 8.5 سامسونگ: سادهسازی ایجاد و اشتراک محتوا، بهبود اتصال و افزایش امنیت
-
شیائومی Poco F8 Ultra در نگاه رسانهها - نقاط ضعف و قوت از دید حرفهایها
-
کانترپوینت: iPhone 16 پرفروشترین اسمارتفون فصل سوم 2025، گلکسی A16 5G پرفروشترین اندروید
-
بازگشت شرکت Jolla با Jolla Phone مجهز به سیستمعامل اختصاصی Sailfish OS 5 مبتنی بر لینوکس
امید ب در تاریخ : 1393/10/1
1150 خریدم با هندزفری و هارد کیس و ضد خش.
OTG داره
دوربینش در حد 13هست، اما دوربین سامسونگ نوت خیلی بهتر هست. به نظر من تنها به پیکسل نیست، به سنسورهاش هم هست. که این کیفیتش خوبه. دوربین جلوی اون احساس میکنم صورت رو کشیده نشون میده.
باطری رو 1 روز برام نگه میداره. اما 3جی خیلی مصرف داره. تاحالا تست نکردم ببینم چه قدر رو 3جی نگه میداره
چراغ نوتیفیکیشن داره و فقط به رنگ قرمز هست. باطری زیر 20درصد هم بیاد چشمک میزنه و تو تشخیص نمیتونی بدی برات پیامک اومده یا نه.
زد7مینی اینفرارد نداره.
بنچ مارک هم 36هزارتاست
فکر نکنم بتونی حافظه پیش فرض تعیین کنی. دنبالش نگشتم برام مهم نبوده، اما تا الان همچین گزینه ای ندیدم
mehdi a در تاریخ : 1393/9/29
چند خریدی؟
outgo ساپورت میکنه؟
دوربینش در چه حدی هست؟در مقایسه با سایر 13 ها
باتریش مصرف معمولی چقدر نگه میداره؟ به روز بگین لطفا
چراغ اعلان داره؟
ریموت اینفرارد خوب کار میکنه؟
امتیاز بنچمارک چقدره؟
مثل هواوی تعیین حافظه پیش فرض داره؟ برای دیتای بازیها مخصوصا
امید ب در تاریخ : 1393/9/29
تا الان هم ازش راضی هستم. فقط کمی با میکروفونش مشکل دارم که احساس میکنم صدا کم میبره. هم برای ضبط ویدیو هم مکالمه. که امیدوارم از ROM باشه.
دوربینش هم خوبه، اما موقع تصویر برداری، یه زره کوچولو احساس میکنم کیفیت عکسی که گرفته کمتر است از اونی که اون لحظه نشون میده. باطری هم 24ساعت تا 28 ساعت بسته به مصرف نگه میداره.
Mohammad R در تاریخ : 1393/9/29
1. چند خریدی !؟
2. از کجا خریدی !؟
3. گارانتیش چیه !؟
4. و تو این چند روز که داریش هنوز هم راضی هستی !؟
ممنون
امید ب در تاریخ : 1393/9/22
اول از کیفیت بسته بندی میگم. یه کارتن سفید که روش آرم زیبای نوبیا هست. جعبه اش طوری هست که آدم احساس میکنه داره یه گوشی با کیفیت باز میکنه.
خود گوشی دارای کیفیت ساخت خوبی هست. طوری هست که وقتی دست میگیری احساس داشتن یه گوشی عالی بهتون دست میده.
با وجود اینکه گوشی 5اینچ هست، اما خوش دست هست. برای کسانی که مثل من از گوشی بزرگ خوششون نمیاد و عهد کردن بیشتر از 4.7 اینچ نخرند، اما در مقایسه با 4.7 اینچ ها از نظر عرضی با هم برابر هستند، اما حدود 5میل درازتر هستند که یه کم دسترسی به المان های بالا کمی سخت میشه. البته رابط کاربری نوبیا یه امکان هست به نام one hand که اگه گوشی رو کمی بچرخونی یه صفحه کوچیک با قابلیت تغییر اندازه میاد که کار باهاش رو راحت میکنه.
صفحه نمایش این گوشی بسیار عالی هست. از تکنولوژی CGS شارپ استفاده میکنه که نتیجه اش تصاویر فوق العاده با کیفیت هست. زاویه دید این گوشی 89 درجه هست. هیچ گونه فاصله ای بین تاچ و ال سی دی نیست و اگه از بغل به صفحه نمایش نگاه کنید احساس میکنید که آیکن ها روی صفحه نمایش هستند. ( در صفحه نمایش های دیگه بهش OGS میگن اما این تکنولوژی خاص خودش رو داره)
رنگ مشکی در این گوشی کاملا مشکی هست و به اصطلاح عمق بالایی داره و آدم حس میکنه LED اون قسمت مشکی ها روشن نشده. رنگ ها شاداب و زنده هستند. البته توی تنظیمات امکان این هست که تنظیم کنید میخواید رنگ ها سرد، گرم یا باحال باشن.
صدای بلندگوش خوبه اما عالی نیست. اما کیفیت صدای هندزفریش انگار یه سابوفر گذاشتن روی گوشتون، البته من با هندزفری مخصوص خودش گوش دادم. هندزفری باید جداگونه خریداری بشه.
آنتن دهی عالی هست. گوشی قبلیم توی خونه رایتل به زور آنتن میداد، اما الان 3 تا خط میگیره، به 4تا هم میرسه. وای فای هم همینطور، قبلا تا دم خونه آنتن میداد، الان تا 20 30 متر بیشتر آنتن میده.
GPS که اصلا نگو و نپرس، همینکه روشن کنی کمتر از 3 4 ثانیه پیدا میکنه. که خاصیت اسنپدراگن هست.
کیفیت بلندگو (که میذاری در گوشت صدای طرف میشنوی) عالیه.
صدای میکروفنش دوستام میگن یه کم ضعیفه. میگن گوشی قبلیت بهتر بود. که فکر میکنم از رام باشه. به هرحال مشکل دوستام هست باید عادت کنن :D
در مورد باطری، خب قبل از اینکه گوشی برسه دستم کلی مقاله خوندم که باطری زود تموم میکنه. اما یه رام کاستم هست که ارتباطات اضافی و نرم افزارهای بیخود رو پاک کرده و به اصطلاح Clean شده. توی تست قبلی، 27 ساعت روی باطری بود و 4 ساعت صفحه نمایش روشن بود، البته اونطوری که باید استفاده نکردم.
الان یه تست دیگه زدم که هنوز تموم نشده، تا الان 6 ساعت رو باطری هست که 2 ساعتش صفحه نمایش بوده و کلا wifi هم روشن بوده و الان باطری اش روی 63 درصد هست. نتیجه بعدا میگم.
در کل خیلی راضی ام و دوستش دارم.
اگه کسی سوالی داشت بفرماید.
امید ب در تاریخ : 1393/9/10
امید ب در تاریخ : 1393/9/10
amir g در تاریخ : 1393/8/30
Davoud K در تاریخ : 1393/7/24
کسی میدونه این سه مدل زد 7 رو در تهران از کجا میشه خرید ؟
اصلا نمایندگی فروشی چیزی تو تهران دارن ؟
کی قراره بیاد ؟
چنده ؟!!!!
من دو ماهه میخوام گوشی بگیرم با مینی زد تی ای خیلی حال کردم . ارزش داره صبر کنم ؟
ممنون میشم کسی اطلاعات داره بگه
امید ب در تاریخ : 1393/7/11
adel k در تاریخ : 1393/6/3
http://bestchina.ir/product/zte-nubia-z7-mini
http://barsashop.com/%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C-zte-nubia-z7-mini/