بررسی تخصصی گوشی موبایل اچ تی سی One mini 2

One mini 2 وان مینی 2

HTC One mini 2 اچ تی سی
ارزیابی کاربران: 8.1 از 10 (652 رای) ارزیابی شما با موفقیت ذخیره گشت و پس از مدت کوتاهی منعکس خواهد شد. در حال ارسال اطلاعات... شما پیش از این رای داده بودید.
اضافه کردن به علاقه‌مندی‌ها حذف از لیست علاقه‌مندی‌ها

دسترسی سریع به سایر موارد

جستجوی سریع
جدیدترین های اچ تی سی
» اچ تی سی Wildfire E star
» اچ تی سی U23
» اچ تی سی U23 Pro
» اچ تی سی Wildfire E2 Play
» اچ تی سی Wildfire E3 lite
» اچ تی سی Wildfire E plus
» اچ تی سی Desire 22 Pro
» اچ تی سی Wildfire E3
» اچ تی سی Desire 21 Pro 5G
» اچ تی سی Desire 20+
» اچ تی سی Wildfire E2
» اچ تی سی U20 5G
» اچ تی سی Desire 20 Pro
» اچ تی سی Wildfire R70
» اچ تی سی Desire 19s
» اچ تی سی Exodus 1s
» اچ تی سی Wildfire X
» اچ تی سی U19e
» اچ تی سی Desire 19+
» اچ تی سی Desire 12s
» اچ تی سی Exodus 1
» اچ تی سی U12 life
» اچ تی سی U12+
» اچ تی سی Desire 12+
» اچ تی سی Desire 12
» اچ تی سی U11 Eyes
» اچ تی سی U11+
» اچ تی سی U11 Life
» اچ تی سی U11
» اچ تی سی One X10
» اچ تی سی U Ultra
» اچ تی سی U Play
» اچ تی سی Desire 650
» اچ تی سی 10 evo
» اچ تی سی Desire 10 Pro
» اچ تی سی Desire 10 Lifestyle
» اچ تی سی Desire 628
» اچ تی سی Desire 830
» اچ تی سی One S9
» اچ تی سی 10 Lifestyle
» اچ تی سی 10
» اچ تی سی Desire 825
» اچ تی سی Desire 630
» اچ تی سی Desire 530
» اچ تی سی One X9
» اچ تی سی One M9s
» اچ تی سی Desire 828 dual sim
» اچ تی سی One E9s dual sim
» اچ تی سی Desire 728 dual sim
» اچ تی سی One A9
» اچ تی سی Butterfly 3
» اچ تی سی One M9+ Supreme Camera
» اچ تی سی Desire 520
» اچ تی سی Desire 526
» اچ تی سی One ME
» اچ تی سی One E9
» اچ تی سی Desire 820G+ dual sim
» اچ تی سی One M9+
» اچ تی سی One M8s
» اچ تی سی Desire 626G+
» اچ تی سی One E9+
» اچ تی سی Desire 820s dual sim
» اچ تی سی One M9
» اچ تی سی Desire 826
» اچ تی سی Desire 526G+ dual sim
» اچ تی سی Desire 320
» اچ تی سی Desire 620G dual sim
» اچ تی سی Desire 620 dual sim
» اچ تی سی Nexus 9
» اچ تی سی One M8 Eye
» اچ تی سی Desire Eye
» اچ تی سی Desire 612
» اچ تی سی Desire 820
» اچ تی سی Desire 510
» اچ تی سی One M8 for Windows
» اچ تی سی Butterfly 2
» اچ تی سی One Remix
» اچ تی سی One M8 Dual Sim
» اچ تی سی Desire 516
» اچ تی سی One E8
» اچ تی سی One mini 2
» اچ تی سی Desire 616
» اچ تی سی Desire 816 Dual SIM
» اچ تی سی Desire 210 dual sim
» اچ تی سی One M8
» اچ تی سی Desire 626
» اچ تی سی Desire 816
» اچ تی سی Desire 610
» اچ تی سی Desire 310
» اچ تی سی Desire 501 dual sim
» اچ تی سی Desire 501
» اچ تی سی Desire 601 dual sim
» اچ تی سی Desire 700 dual sim
» اچ تی سی One Max
» اچ تی سی Desire 601
» اچ تی سی Desire 300
» اچ تی سی Desire 500
» اچ تی سی One Mini
» اچ تی سی 8XT
» اچ تی سی Butterfly S
» اچ تی سی Desire 200
» اچ تی سی One Dual Sim
» اچ تی سی Desire 600 dual sim
» اچ تی سی Desire P
» اچ تی سی First
» اچ تی سی One
» اچ تی سی Desire U
» اچ تی سی Butterfly
» اچ تی سی Desire 400 dual sim
» اچ تی سی DROID DNA
» اچ تی سی One SV
» اچ تی سی Desire SV
» اچ تی سی One VX
» اچ تی سی One X+
» اچ تی سی Windows Phone 8S
» اچ تی سی Windows Phone 8X
» اچ تی سی Desire X
» اچ تی سی Desire VT
» اچ تی سی Desire VC
» اچ تی سی Desire V
» اچ تی سی Desire C
» اچ تی سی J
» اچ تی سی One V
» اچ تی سی One S
» اچ تی سی One XL
» اچ تی سی One X
» اچ تی سی Velocity 4G
» اچ تی سی Titan II
» اچ تی سی Vivid
» اچ تی سی EVO Design 4G
» اچ تی سی Sensation XL
» اچ تی سی Sensation XE
» اچ تی سی Jetstream
» اچ تی سی Rhyme
» اچ تی سی Radar
» اچ تی سی Explorer
» اچ تی سی Amaze 4G
» اچ تی سی Titan
» اچ تی سی Panache
» اچ تی سی Status
» اچ تی سی Sensation 4G
» اچ تی سی Sensation
» اچ تی سی Flyer
» اچ تی سی HD7S
» اچ تی سی Incredible S
» اچ تی سی ChaCha
» اچ تی سی Salsa
» اچ تی سی Wildfire S
» اچ تی سی Desire S
» اچ تی سی Merge

برندهای موبایل

تبلیغات

HTC One Mini 2 - کوچک در ابعاد رویایی

تاریخ : 1393/6/9

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

 ارائه نسخه تازه‌ای از خانواده پر افتخار وان HTC برای علاقه‌مندان به این برند حکم یک رویای تمام‌عیار و فوق‌العاده را ایفا می‌کند که با قیمتی مناسب‌تر، طیف وسیعی از کاربران را به این پدیده جذاب جلب می‌کند. One Mini 2 با اینکه نسبت به One M8 نسل جدید از قابلیت‌های پایین‌تری برخوردار بوده و با در نظر گرفتن قیمت آن، به مدل‌های بسیار قدرتمندتر و پیشرفته‌تری در کلاس اندروید می‌توان اشاره کرد اما تنها یک بار در دست گرفتن آن برای غرق شدن در طراحی زیبای دستگاه کافی خواهد بود. سری وان برای دوست‌داران اچ‌تی‌سی به نوعی ارضا کننده حس استفاده از یک دیوایس محکم فلزی و لمس تجربه‌ای متفاوت از خیل عظیم گوشی‌های پلاستیکی بازار است. هزینه این تجربه البته چندان پایین نیست و سری One همواره از گران‌قیمت‌ترین گوشی‌های اندرویدی در دو سطح بالا و میانی بازار محسوب می‌شود از طرفی دیگر تیراژ دستگاه و تعداد ارائه آن به بازارهای مختلف در سطح برندهایی نظیر سامسونگ، ال‌جی یا حتی سونی نیست و همین مسئله در طی سالیان گذشته یکی از معضلات همیشگی اچ‌تی‌سی برای رقابت با سایرین محسوب شده است. شرایط اچ‌تی‌سی اما به آرامی دستخوش تغییرات ملایمی شده که نشانه‌های آن را در افزایش تنوع و تعدد گوشی‌های این برند و هزینه‌های بالاتر شرکت در تبلیغات می‌توان مشاهده کرد. One Mini 2 یکی از جدیدترین تولیدات این شرکت تایوانی به حساب می‌آید که با وجود آنکه از لحاظ سخت‌افزاری روی کاغذ چندان فوق‌العاده نیست اما به لطف بدنه فلزی بسیار جلب توجه می‌کند. One Mini 2 در هفته گذشته مهمان بررسی تخصصی ما بود. در نگاه کاملی به این مدل با ما همراه شوید.

جعبه محتویات

همانند دیگر تولیدات شرکت اچ‌تی‌سی، وان‌مینی 2 نیز با یک جعبه سفید رنگ مربعی با ارتفاع اندک ارائه می‌شود. این جعبه که باز کردن آن چندان نیز راحت نیست به‌جز خود دستگاه، شارژر، هدست، کابل USB و آچار نوک‌تیزی برای دسترسی به اسلات حافظه و سیم‌کارت را در خود جای می‌دهد.

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

 

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

هدست سیمی دستگاه با earbudهای قرمز رنگ و سیم‌های تخت ظاهری همانند گذشته در این کلاس داشته و به‌عنوان نمونه حداقل از لحاظ شکل و ترکیب به تفاوت خاصی مابین آن‌ها و هدست‌های M8 نمی‌توان اشاره کرد. در تست عملی کیفیت صدا، از لحاظ بلندی و فرکانس‌های بالا امتیاز بالایی را به این هدست می‌توان اختصاص داد امری که با فعال کردن گزینه BoomSound در منوی Setting نیز کاملا تشدید شده و صداهای ریز و شدت صدا در این حالت افزایش پیدا می‌کند. در سوی دیگر در زمینه فرکانس‌های پایین و صداهای باس، تفاوت مشهودی با برترین‌های این رده و نمونه‌ای چون هدست‌های QuadBeat ال‌جی دیده می‌شود و شرایط در این مورد چندان به نفع اچ‌تی‌سی نیست. شارژر ارائه شده همراه گوشی با وجود سایز نسبتا بزرگ همچنان دارای خروجی 5 ولتی و جریان 1 آمپری است که البته برای گوشی‌های رده متوسط خروجی‌های استانداردی به حساب می‌آید.

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

طراحی ظاهری

تمامی نکات مثبت و تعاریف صورت پذیرفته در خانواده One ‌محصولات اچ‌تی‌سی به‌نوعی به طراحی بدنه دستگاه مرتبط هستند و One Mini 2 نیز از این قاعده طبیعتا مستثنی نیست؛ انحنای مطلوب بخش پشتی، گوشی را به سادگی در کف دست جای می‌دهد و با توجه به عرض مناسب، در اغلب موارد می‌توان از یک دست برای استفاده از گوشی بهره برد. بخش پشتی از جنس فلز برس خورده با امتداد به کناره‌ها و بالا و پایین همراه با نشان HTC در مرکز، حفره دوربین در بالا و دو اسپیکر استریو در بالا و پایین صفحه‌نمایش معرف جلوه اصلی طراحی در این خانواده هستند که در مینی 2 نیز تکرار شده‌اند. استحکام مثال‌زدنی دستگاه به‌جرأت در اسمارت‌فون دیگری خارج از خانواده One اچ‌تی‌سی دیده نمی‌شود و حس محصولی کاملا پرمیمیوم و پیشرفته از این طریق به کاربران منتقل می‌شود. در بحث ارگونومیک همانطور که گفته شد انحنای بخش پشتی به جای گرفتن بهتر گوشی در دست کمک می‌کند اما به هنگام قرار گرفتن دستگاه روی سطوح صاف مانع مشخصی به حساب می‌آید. حضور دکمه پاور در بالای گوشی نیز به‌دلیل ارتقاع زیاد چندان مناسب نبوده و حتی اپل نیز به احتمال قریب به یقین در حال منتقل کردن این دکمه به کناره‌های دستگاه است. در مجموع از طراحی One Mini 2 مثل گذشته رضایت کاملی حاصل می‌شود و به سادگی می‌توان آن را از بسیاری گوشی‌های پیشرفته در زمینه طراحی بدنه برتر دانست.

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

ابعاد و اندازه

گوشی‌های HTC همواره از جمله نمونه‌های بزرگ هر کلاس با توجه به سایز صفحه‌نمایش هستند؛ به بیان دیگر در یک سایز مشخص پنل به‌ویژه در ارتفاع با مدل‌های بزرگی روبرو می‌شویم. این شرایط در مدل‌های جدید این برند با توجه به حضور دو اسپیکر استریو در بالا و پایین صفحه‌نمایش تشدید شده و بازهم با افزایش ارتفاع بیشتری حاصل می‌شود. ارتفاع دستگاه 137.4 میلیمتر است که برای مشخص شدن بزرگی این اندازه تنها کافی‌ست آن را با Nexus 5 با نزدیک 0.5 اینچ صفحه‌نمایش بزرگ‌تر و ارتفاع 137.9 میلیمتری مقایسه کرد. به‌عنوان یک گوشی دارای صفحه‌نمایش مشابه نیز می‌توان از Nokia Lumia 630 یاد کرد که با پنل 4.5‌ اینچی تنها 129.5 میلیمتر ارتفاع دارد. ارتفاع زیاد گوشی در عرض مناسب دستگاه به‌خوبی جبران شده و با تنها 65 میلیمتر با یکی از کم‌عرض‌ترین نمونه‌ها در این سایز صفحه‌نمایش روبرو می‌شویم برای مقایسه باید به عرض 66.7 میلیمتری لومیا 630 و عرض نزدیک به 66 میلیمتری Moto G اشاره کرد. ضخامت کمتر از 10 میلیمتر این روزها به استاندارد نانوشته‌ای برای قرارگیری گوشی در رده متوسط رو به بالا تبدیل شده که در این مورد، مینی 2 با ضخامت 10.6 میلیمتری پس از One Max ضخیم‌ترین نمونه در رده وان به حساب می‌آید.

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

One Mini 2 نزدیک به 137 گرم وزن دارد که با وجود آنکه با این وزن در مقایسه با نمونه‌ای چون نکسوس 5 با وزن 130 گرمی چندان سبک نیز به حساب نمی‌آید اما به سبب تقسیم متناسب وزن گوشی در قسمت‌های مختلف، این سنگینی در دست چندان احساس نمی‌شود.

صفحه‌نمایش

پس از عبور از پله هیجان‌های برخورد با یک بدنه زیبای فلزی بلاخره نوبت به روشن کردن دستگاه و استفاده از آن می‌رسد؛ در این مرحله کیفیت صفحه‌نمایش مطمئنا در بالاترین درجه از اهمیت قرار می‌گیرد. صفحه‌نمایش دستگاه یک نمونه 4.5 اینچی با وضوح HD یا 1280×720‌ پیکسل است که نسبت به مینی سال گذشته بدون تغییر در وضوح، 0.2‌ اینچ افزایش را تجربه کرده است. فناوری ساخت Super LCD2 در پنل مینی 2 تغییر نکرده و هنوز نسبت به M7 و M8 با تکنولوژی Super LCD3‌ حداقل از لحاظ نام‌گذاری در درجه پایین‌تری قرار دارد. فشردگی 326ppi و پوشش شیشه‌ای Gorilla Glass 3 دیگر مشخصات قابل اشاره در مورد این پنل را تشکیل می‌دهند. در تست عملی این صفحه‌نمایش با وجود اندکی کاهش روشنایی نسبت به وان‌مینی سال گذشته همچنان با یکی از پر نورترین نمونه‌های کلاس TFT LCD روبرو هستیم و کنتراست نیز بسیار مناسب به نظر می‌رسد. زاویه دید مطلوب، عملکرد مناسب در زیر نور مستقیم خورشید و بازتاب نچندان زیاد نور از سطح شیشه‌ایع دیگر نکات مثبت این پنل را تشکیل می‌دهند. در سوی مقابل شاید تنها نکته منفی قابل اشاره در مورد این پنل اشغال نوار کوچکی در پایین صفحه‌نمایش توسط دکمه‌های لمسی اندرویدی است که تقریبا در تمامی لحظات مهمان بخش پایینی پنل خواهند بود.

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

 

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

دو اسپیکر بزرگ استریو مهم‌ترین موارد قابل اشاره در بالا و پایین صفحه‌نمایش وان‌مینی 2 را تشکیل می‌دهند. صدای فراگیر و جایگاه مناسب این خروجی‌های صدا، خود یکی از نکات برتر طراحی این مدل را تشکیل می‌دهد که از لحاظ بلندی و کیفیت در سطح One M8 قرار می‌گیرد.

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

 

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

در بالای پنل علاوه بر اسپیکر اصلی و اسپیکر تماس، سنسور تنظیم روشنایی و Proximity (خاموش کردن صفحه‌نمایش حین نزدیک شدن گوشی به شخص حین تماس) در یک سو و دوربین دوم در سوی دیگر قرار گرفته است. دوربین دوم دستگاه همانند One M8 یک نمونه 5 مگاپیکسلی با امکان برداشت ویدئو 1080p با 30 فریم در ثانیه است. در تست این دوربین تصاویر سلفی مناسبی برداشت می‌شود اما در دو مورد یکی تاثیر مشهود کانال رنگی قرمز و دیگری تاخیر نسبتا زیاد شاتر نسبتا ضعیف عمل می‌کند. در کناره اسپیکر بالایی چراغ LED رنگی کوچکی قرار دارد که در موقعیت‌هایی نظیر اتصال شارژر روشن می‌شود.

کناره‌های دستگاه

اچ‌تی‌سی معمولا از قطعات متعددی در پیرامون گوشی استفاده نمی‌‌کند و وان‌مینی 2 نیز از این قاعده مستثنی نیست. در سمت چپ گوشی در بالا اسلاتی برای قرارگیری نانوسیم در نظر گرفته شده است که معمولا هم‌سطح با بدنه قرار نداشته و با اندکی بیرون‌زدگی در جای خود قرار می‌گیرد. tray یا سینی سیم‌کارت در این بخش به یک قطعه اضافی دیگر نیز مجهز شده است که احتمال اشتباه در جا زدن سیم‌کارت را به حداقل می‌رساند.

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

 

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

به قرینه این اسلات در سوی دیگر، درگاه کارت حافظه Micro SD قرار دارد که تا 128 گیگابایت امکان افزایش ظرفیت حافظه را ارائه می‌کند. در پایین این بخش Rocker بزرگ تغییر صدا با فیدبک حداقلی قرار گرفته است که با برجستگی اندک در زیر دست چندان حس نمی‌شود.

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

 

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

دکمه خاموش/روشن و جک هدست اجزای بخش بالایی را تشکیل می‌دهند. حضور کلید پاور در بخش بالایی دسترسی به این دکمه را اندکی مشکل ساخته است.

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

در نهایت تنها عضو حاضر در بخش پایینی گوشی پورت Micro USB‌ اتصالات سیمی است و نبود میکروفون تماس، احتمال پنهان شدن این قطعه در حفره‌های اسپیکر زیر صفحه‌نمایش را کاملا تقویت می‌کند.

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

منظره بخش پشتی گوشی کاملا مشابه One M8 و حاوی تفاوت‌های مشخصی با نسل‌های قبلی خانواده وان است. ظاهر فلز برس خورده، جداکننده‌های پلاستیکی تیره به‌جای سفید و لنز بسیار بزرگ‌تر دوربین برخی از این تفاوت‌ها را تشکیل می‌دهند. فلش LED و میکروفون دوم دیگر اجزای این قسمت را تشکیل می‌دهند.

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

 

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

دوربین

اچ‌تی‌سی نیز ظاهرا بلاخره تسلیم ترند فعلی بازار و چشم‌های ظاهربین خریداران در افزایش مگاپیکسل دوربین شده و پس از چهار بار تکرار دوربین‌های 4 مگاپیکسلی در دو نسل اول One Max ،One و One M8 بلاخره از یک دوربین معمولی با وضوحی بازارپسند در یک گوشی سری وان استفاده کرده است. دوربین One Mini 2 البته تنها در وضوح 13 مگاپیکسلی بر دوربین‌های قبلی اچ‌تی‌سی برتری داشته و در سایر زمینه‌ها امکان مقایسه این دو به هیچ عنوان وجود ندارد. ابعاد پیکسل‌های سنسور 1/3.06 اینچی این دوربین تنها 1.12 میکرون است که این مقدار نسبت به Oneهای پیشین با پیکسل‌های 2 میکرونی، اندازه بسیار کمتری را نشان می‌دهد و این اندازه کمتر به وضوح به نویز بیشتر و دریافت نور کمتر منجر می‌شود نکته‌ای که البته در عمل تاثیر شدیدی روی کیفیت خروجی این دوربین برجای نگذاشته است.

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

در ساختار منویی دوربین در سمت راست دکمه شاتر در مرکز، آخرین عکس گرفته شده در بالا و دکمه تغییر وضعیت در پایین دیده می‌شود. با لمس این دکمه امکان تعویض بین عکاسی و فیلم‌برداری و دوربین دوم (Selfi) فراهم می‌شود. با Swipe دست روی صفحه‌نمایش به سمت چپ یا راست نیز می‌توان بین دوربین اصلی و دوم به راحتی سوئیچ کرد. پس از این سوئیچ در سمت چپ در میانه تصویر تعداد عکس یا زمان باقی‌مانده فیلم‌برداری با توجه به حافظه خالی سیستم به نمایش گذاشته می‌شود. در همین قسمت و در سمت چپ در بالا گزینه‌های مرتبط با فلش و ایکون سه‌نقطه دسترسی به تنظیمات دیده می‌شوند.

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

 

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

در لیست تنظیمات این دوربین که به‌صورت نواری افقی در پایین تصویر دیده می‌شوند امکان برداشت تصویر در حالت Auto، HDR، عکاسی در شب، لرزش‌گیر دست، پانوراما، ارتقا حساسیت تا ISO 1600، تغییر وظیفه دکمه Rocker، قطع صدای شاتر، تغییر نسبت تصویر و تغییر وضوح در نظر گرفته شده است یک نکته حالب در این میان اشاره نشدن به وضوح دوربین در حین تغییر سایز تصاویر است و تنها به بزرگ، متوسط و کوچک در بخش رزولوشن اشاره شده است که به ترتیب معادل 10، 6 و 3.8 مگاپیکسل در حالت 16:9 می‌شوند با تغییر نسبت تصویر به 4:3 می‌توان حداکثر وضوح را به 3136×4224 پیکسل یا 13 مگاپیکسل نیز ارتقا داد و در حالت 1:1 نیز حداکثر وضوح 3136×3136 پیکسل یا 10 مگاپیکسل است.

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

 

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

تصاویر دوربین One Mini 2 ممکن است در مقایسه با نمونه‌های اغراق‌شده‌‌ای همچون برخی مدل‌های سامسونگ کم‌رنگ و با جذابیت کمتری به نظر برسند اما با بزرگ کردن آن‌ها در اندازه واقعی، تاثیر نویز حداقلی و جزئیات فراوان را به وضوح می‌توان دید. شارپ نکردن جزئیات اصلی به از دست نرفتن قسمت‌های مهم تصویر کمک می‌کند و بدین‌ترتیب در اغلب محیط‌های نوری از کیفیت عکاسی این دوربین می‌‌توان راضی بود.

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

برداشت تصویر در حالت اتوماتیک با HDR خاموش - عکس با ابعاد و کیفیت اصلی را در اینجا مشاهده نمائید

 

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

برداشت تصویر در حالت اتوماتیک با HDR روشن - عکس با ابعاد و کیفیت اصلی را در اینجا مشاهده نمائید

 

در سوی دیگر حداکثر وضوح ویدئوهای One Mini 2 برابر 1080p با 30 فریم در ثانیه است. بیت‌ریت این ویدئوها 20Mbps است و صدای استریوی دو کاناله آن نیز با بیت‌ریت 191Kbps بداشت می‌شود. کیفیت این ویدئوها نیز همانند تصاویر دوربین بسیار مناسب است و این بار سردی رنگ‌ها نیز در آن دیده نمی‌شود و حتی تا حدودی به سمت اغراق‌شدگی نیز در این قسمت پیش روی صورت گرفته است.

باتری

دسترسی نداشتن به باتری همواره یکی از معدود نکات منفی اسمارت‌فون‌های سری One اچ‌تی‌‌سی به حساب می‌آید و با اینکه احتمال بسیار اندکی خراب شدن باتری در یک دوره استفاده معمول از دستگاه (1 تا 2 سال) وجود دارد اما برخی از خریداران این کلاس همواره در پس ذهن خود با نگرانی تعویض باتری روبرو هستند. این ماجرا طبیعتا در One Mini 2 نیز تکرار شده و باتری 2110 میلی‌آمپر ساعتی آن به‌صورت داخلی بدون امکان دسترسی طرحی شده است. ظرفیت باتری در مقایسه با مینی سال گذشته با 310 میلی‌آمپر ساعت افزایش روبرو شده است که با توجه به افزایش سایز صفحه‌نمایش، ارتقا مناسبی به نظر می‌رسد. این باتری در حین مکالمه طبق اعلان اچ‌تی‌سی، دوام بالاتری را نسبت به Mini سال قبل نشان می‌دهد و در کل در کاربری‌های فاقد نیاز به صفحه‌نمایش (پخش موسیقی، مکالمه و...) با شرایط بهبود یافته‌ای روبرو می‌شویم. در تنظیمات دستگاه همانند دیگر اسمارت‌فون‌های هم‌رده گزینه‌هایی برای کاهش مصرف باتری در نظر گرفته شده که Ultra Power Saving mode با غیر فعال کردن لانچر Sense و از کار انداختن مولتی‌تسکینگ بسیار کارآمد به نظر می‌رسد. وان‌مینی 2 در زمان استفاده ما با یک بار شارژ نزدیک به دو و نیم روز دوام آورد این زمان با توجه به نوع استفاده ما (ران کردن بنچ‌مارک‌های مختلف، آنلاین بودن دائمی، پخش ویدئو و...) بسیار مناسب ارزیابی می‌شود.

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

سیستم‌عامل، رابط کاربری

زمان استارت‌آپ گوشی در حالت عادی نزدیک به 30 ثانیه است که زمانی نسبتا طولانی به حساب می‌آید. با فعال کردن گزینه Fast boot پس از خاموش کردن دستگاه،‌ گوشی به حالتی همچون هایبرنیت فرو رفته و پس از آن در کمتر از 7 ثانیه پس از ویبره اولیه ناشی از فشردن دکمه پاور روشن می‌شود. سیستم‌عامل دستگاه نسخه 4.4.2 اندروید کیت‌کت است که در کنار خود از رابط کاربری پیشرفته Sense UI v6 بهره می‌برد.

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

در صفحه قفل اطلاعات زمان، تاریخ و آب و هوا در پایین و راهنمایی برای اسلاید سه‌گانه در پایین در نظر گرفته شده است با حرکت دست به‌صورت عمودی قفل صفحه‌نمایش گشوده می‌شود به حرکت به سمت راست به Blinkfeed می‌توان دست یافت و با Swipe به سمت چپ نیز صفحه Home در دسترس قرار می‌گیرد.

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

نکته متفاوت در صفحه Home، اپلیکیشن Blinkfeed در دسک‌تاپ سمت چپ است که مثل همیشه محلی برای دسترسی به اخبار به فرمی همانند فلیپ‌بورد در اختیار قرار می‌دهد. سایر نکات این صفحه تفاوت خاصی با دیگر اینترفیس‌های موبایلی ندارد. تعداد دسک‌تاپ‌های این قست بدون احتساب Blinkfeed تا 5 عدد قابل افزایش است.

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

 

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

بخش نوتیفیکیشن در بالای صفحه‌نمایش با اسکرول معمولی یک انگشتی رو به پایین تنها ساعت، تاریخ و نوتیفیکیشن برنامه‌ها را به نمایش می‌گذارد اما در صورت لمس آیکون حاضر در کناره سمت راست یا به پایین کشیدن دو انگشتی این قسمت لیستی 12 عددی از تاگل‌های مختلف را پیش روی کاربران قرار می‌دهد. این تاگل‌ها که در نسخه‌های قبلی سنس یکی از کمبودهای این رابط کاربری در مقابل اینترفیس‌های موفق سامسونگ و ال‌جی به حساب می‌آمد کاملا قابل تغییر و سفارشی‌سازی بوده و موارد متعدد آن را می‌توان از بین 23 عنوان مختلف انتخاب کرد.

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

 

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

app drawer یا منوی اصلی در مینی 2 مثل دیگر اچ‌تی‌سی‌ها به‌صورت عمودی اسکرول می‌شود و در یک لحظه امکان نمایش 12 یا 20 آیکون مختلف را دارد. از جمله برنامه‌های اختصاصی اچ‌تی‌سی در این مجموعه باید به Kid Mode (محلی برای بازی کودکان با تعیین برنامه‌های مشخص و بدون دسترسی به سایر قسمت‌ها)، گالری Zoe، برنامه راهنمای HTC Guide، اپلیکیشن نوت‌گذار Scribble، برنامه HTC Backup برای گرفتن نسخه پشتیبان و حالت رانندگی یا Car mode اشاره کرد.

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

 

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

 

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

در منوی Setting نیز تغییرات جالبی به‌لطف سنس جدید دیده می‌شود که برخی از آن‌ها شامل دریافت اطلاعات از یک گوشی دیگر فارغ از نوع سیستم‌عامل،‌ گزینه BoomSound برای افزایش صدا (که البته غیر فعال کردن آن تنها در حین استفاده از هدست امکان‌پذیر است)، تعیین وظایف LED چشمک‌زن بالای صفحه‌نمایش و امکان تغییر والپیپر دستگاه از طریق سایت HTC و کامپیوتر می‌شوند.

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

چیپ‌ست پردازشی، حافظه

مینی 2 برخلاف انتظار نسبت به مینی سال گذشته از لحاظ پردازشی روند ضعیف‌تری را طی کرده و در حالی‌که مدل سال گذشته به دو پردازنده Krait 300 با فرکانس 1.4 گیگاهرتز مجهز بود، وان مینی 2 از چهار هسته ضعیف‌تر ARM A7 با فرکانس 1.2 گیگاهرتز استفاده کرده است. چهار هسته‌ای شدن پردازنده‌ها در مینی 2 تنها در برنامه‌های نیازمند به پرداز‌ش‌های موازی موثر خواهد بود و به‌دلیل کیفیت پایین‌تر هسته‌های A7 در مقابل Krait 300 و فرکانس کلاک پایین‌تر در برنامه‌های معمول شرایط به نفع مینی 2 پیش نخواهد رفت. حافظه رم 1 گیگابایتی، گرافیک Adreno 305 و حافظه داخلی 16 گیگابایتی مینی 2 نسبت به گذشته تغییری نداشته اما حضور اسلات حافظه برگ برنده مهمی برای این مدل به حساب می‌آید.

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

 

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

در نخستین تست یعنی Benchmark Pi به‌خوبی می‌توان تاثیر برتری هسته‌های پردازشی وان نسل قبلی را مشاهده کرد. در این تست Single Thread تعدد هسته‌ها تاثیری در نتیجه نهایی ندارد و تنها قدرت و سرعت پردازنده مطرح است. عدد کمتر در این تست به معنای سرعت بیشتر و کیفیت بالاتر پردازش است. بهترین امتیاز مینی 2 در این تست حوالی 392 میلی‌ثانیه بود در حالی‌که وان سال گذشته این تست را حدود 100 میلی ثانیه سریع‌تر یعنی 292 میلی‌ثانیه به انجام می‌رساند.

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

در دومین تست یعنی AnTuTu نسخه X عملکرد گوشی در سرعت و کیفیت پردازش، گرافیک و حافظه با یک عدد کلی سنجیده می‌شود. رقم‌های کمتر از 20 هزار در این تست به دسته پایین پردازشی تعلق دارند. امتیاز مینی 2 در این تست رقم 16967 واحد بود که نسبت به One mini سال گذشته با حوالی رقم 11500 برتری محسوسی دارد علت این برتری را کاملا باید در تعداد هسته‌های بالاتر جست‌وجو کرد.

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

در تست سوم از بنچ‌مارک گرافیکی 3DMark‌ کمک گرفتیم جایی‌که در تست Ice Storm Unlimited امتیاز 4608 واحد حاصل شد این امتیاز در سطح میانی رو به پایین قرار دارد و برای نمونه می‌توان به گوشی Sony XPERIA M2 با مشخصات پردازشی یکسان و امتیاز 4772 ‌اشاره کرد.

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

در تست Epic Citadel چون همیشه به عملکرد گوشی در بازی‌های ساخته شده با موتور UNREAL با توجه به میزان جزئیات بازی می‌پردازیم. روند افزایش جزئیات در این تست به ترتیب از حالت High Performance یعنی حداقل جزئیات آغاز شده به High Quality یعنی جزئیات میانی رسیده و در نهایت به Ultra High Quality یعنی حداکثر جزئیات ختم می‌شود. Mini 2 در کمترین کیفیت این تست یعنی High Performance با وضوح 720×1200 پیکسل به امتیاز 57.4 فریم در ثانیه در حالت High Quality به امتیاز 56.5 و در بالاترین حالت (Ultra High Quality) رقم 34 فریم را برجای می‌گذارد. بر مقایسه M2 Dual با گرافیک یکسان در بالاترین حالت این تست به رقم 48.2 فریم دست پیدا کرد که تنها علت اختلاف آن نسبت به مینی 2 به پایین‌تر بودن وضوح صفحه‌نمایش M2 تعلق دارد.

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

 

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

 

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

در Vellamo به عنوان آخرین تست نخست عملکرد مرورگر پیش‌فرض دستگاه در مقایسه با مرورگر کروم را بررسی می‌کنیم در این تست مرورگر پیش‌فرض با امتیاز 2156 اختلاف بسیار بالایی با مرورگر کروم با امتیاز تنها 1618 دارد و در برخورد با محتوای HTML5 بسیار موفق‌تر عمل‌ می‌کند. امتیاز تست متال این بنچ‌مارک برای مینی 2 نیز رقم 719 واحد بود که در مقایسه با M2 سونی با امتیاز 565 بسیار بهتر عمل می‌کند.

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

ارتباطات

حضور LTE یا ارتباطات نسل چهارم در یک گوشی رده میانی امتیاز بسیار بالایی به حساب می‌آید و وان مینی 2 نیز به‌خوبی از این امتیاز بهره‌مند شده است. حداکثر سرعت دستگاه در این حالت 150Mbps بوده و در HSDPA یا نسل سوم نیز روی کاغذ می‌توان به سرعت 42.2Mbps دست یافت. در سوی دیگر ثابت ماندن استاندارد وای‌فای روی 11.n و نبود اینفرارد و NFC به‌عنوان نکات منفی این قسمت مطرح می‌شوند. پورت USB از اتصال ابزارهای جانبی همچون حافظه فلش، کیبورد، موس و دسته بازی با فناوری OTG پشتیبانی کرده و امکان دریافت خروجی TV با فناوری MHL نیز در آن وجود دارد. در نهایت مسیریاب‌های GPS و GLONASS لیست ارتباطات دستگاه را تکمیل می‌کنند.

کلام آخر

HTC One Mini2 - اچ‌تی‌سی وان مینی2

HTC One Mini 2‌ اسمارت‌فونی زیبا و خاص با بدنه‌ چشمگیر فلزی است که توجه هر بیننده‌ای را به خود جلب می‌کند. این موجود زیبا اما خالی از اشکال نبوده و مشکلاتی نظیر دسترسی نداشتن به باتری، دکمه غیر ارگونومیک پاور در بخش بالایی، گزینه‌های پردازشی نچندان قدرتمند، رم تنها 1 گیگابایتی، آپدیت نشدن وای‌فای به نسخه ac و شاید از همه مهم‌تر گران‌تر بودن نسبت به نمونه‌های هم رده در آن دیده می‌شود. 

خرید گوشی موبایل سامسونگ گلکسی آ 55 از دیجی کالا