معرفی Honor X7e Plus با باتری 8,100mAh و Honor X6e با باتری 7,500mAh

نمایش خبر

تاریخ : 1405/5/9        نویسنده: آرش افراسیابی
برچسب‌ها : گوشی هوشمند Smartphone ، اندروید Android ، نسل پنجم 5G ، اسنپ دراگون 4 جن 4 Snapdragon 4 Gen 4 ، هلیو جی 81 Helio G81 ، Honor X7e Plus ، Honor X6e ، آنر Honor
واحد خبر mobile.ir : شرکت آنر به‌تازگی از دو گوشی سطح پایین در سری X این شرکت با نام‌های Honor X7e Plus و Honor X6e رونمایی کرده است که هر دو بر ظرفیت بالای باتری‌های خود تکیه دارند؛ هردوی این گوشی‌ها با صفحه‌نمایش‌های LCD ارائه می‌شوند اما در این میان در Honor X7e Plus از صفحه‌نمایش بزرگ‌تری استفاده شده است. X7e Plus همچنین با حضور پروسسور Snapdragon 4 Gen 4 در مقایسه با پروسسور سطح پایین Helio G81 حاضر در X6e نه‌تنها از قدرت پردازشی و گرافیکی بالاتری برخوردار است بلکه با لیتوگرافی 4 نانومتری به‌مراتب مصرف انرژی کم‌تری دارد. نکته مثبت اصلی X7e Plus و X6e باتری‌های به‌ترتیب 8,100mAh و 7,500mAh آن‌هاست که از شارژر 45 واتی پشتیبانی می‌کنند.

طراحی Honor X7e Plus و Honor X6e در بسیاری از موارد به یکدیگر نزدیک است و پشت و روی صاف و تخت و محوطه مربعی دوربین بخش پشتی در هر دوی آن‌ها تکرار شده است. دوربین سلفی در هر دو درون حفره پانچی جای دارد و حاشیه‌های ضخیمی دورتادور صفحه‌نمایش به‌خصوص در بخش پایینی دیده می‌شود. X7e Plus‌ اما در این میان با پشتیبانی از IP68/IP69 در برابر گرد و خاک، غوطه‌وری در آب شیرین و فشار آب داغ (همگی تحت شرایط خاص و تعریف‌شده) مقاوم است اما X6e با محدودیت به IP64 با وجود مقاومت در برابر گرد و خاک تنها پاشیده شدن آب را تاب می‌آورد. هر دو گوشی تقریباً 8.3 میلی‌متر ضخامت دارند اما X7e Plus با وزن 216 گرمی حدود 8 گرم سنگین‌تر از X6e است. در سمت چپ X7e Plus‌ همچنین یک دکمه اختصاصی دیده می‌شود که آنر از آن با عنوان AI Button یاد می‌کند اما در عمل می‌توان از آن برای احضار سریع برنامه‌ها و دستورهای دلخواه سود جست.

X7e Plus با یک صفحه‌نمایش 6.8 اینچی ارائه می‌شود و X6e نیز به یک پنل 6.61 اینچی مجهز شده است. هر دوی این صفحه‌نمایش‌ها از نوع LCD با وضوح نازل اچ‌دی پلاس (با نسبت 19.9:9 در X7e Plus و 20.05:9 در X6e) هستند و از تراکم‌های اندک به‌ترتیب 254 و 266 پیکسل در هر اینچ بهره می‌برند. آنر اشاره‌ای به روشنایی‌های دستی و اتوماتیک X6e نکرده اما این دو مقدار در X7e Plus به‌ترتیب 860 و 1,020 نیت اعلام شده است. بالای صفحه‌نمایش هر دو گوشی یک دوربین سلفی 5 مگاپیکسلی با لنز f/2.2 در حفره پانچی جای دارد و سنسور اثر انگشت نیز طبیعتاً در کناره دستگاه جای گرفته است.

در بخش پشتی هر دو گوشی با کنار گذاشتن یک المان تزیینی که آنر از آن با عنوان لنز کمکی (Auxiliary Lens) یاد می‌کند تنها یک دوربین واقعی 50 مگاپیکسلی دیده می‌شود که یک لنز f/1.8 فاقد OIS در مقابل آن است. پردازنده 4 نانومتری Snapdragon 4 Gen 4 ‌حاضر در X7e دو هسته A78 و شش هسته A55 را با گرافیک Adreno 613 ارائه می‌کند اما در X6e از یک پردازنده سطح پایین 4G با نام Helio G81 با هسته‌های بسیار قدیمی A75‌ و گرافیک نازل Mali-G52 MC2 استفاده شده که لیتوگرافی 12 نانومتری آن حتی برای یک گوشی بسیار ارزان‌قیمت نیز کاملاً جای سوال دارد. X7e Plus‌ با ترکیب حافظه 6GB/128GB و 8GB/256GB در اختیار کاربران قرار می‌گیرد اما تنها انتخاب موجود برای X6e ترکیب حافظه 4GB/128GB است.

ظرفیت باتری در X7e Plus رقم بالای 8,100‌ میلی آمپر ساعت است و در X6e نیز از یک باتری حجیم 7,500‌ میلی آمپر ساعت استفاده شده است. ذکر این نکته نیز اهمیت دارد که در هیچ یک صفحات مشخصات این دو مدل اشاره‌ای به حضور ترکیب سیلیکون|کربن در قطب منفی یا آند این باتری‌های نشده است. این دو باتری با یک شارژر 45 واتی سیمی تعذیه می‌شوند که درون جعبه دستگاه حضور دارد. وای‌فای 5، بلوتوث 5.1 و مسیریاب‌های ماهواره‌ای تک فرکانسی در لیست مشخصات ارتباطی این دو مدل یکسان است و NFC نیز در X7e Plus دیده می‌شود که در X6e جایی ندارد. هیچ‌یک از این دو گوشی نیز به سنسور حرکتی ژایروسکوپ مجهز نشده‌اند.

Honor X7e Plus و X6e هر دو با سیستم‌عامل اندروید 16 و رابط کاربری MagicOS 10 به بازار ارائه می‌شوند و اولی در بازار امارات عربی متحده در دو حافظه 6GB/128GB‌ و 8GB/256GB به‌ترتیب 899 و 1,099 درهم (با نرخ فعلی تبدیل ارز به‌ترتیب نزدیک به 245 و 299 دلار آمریکا) عرضه شده است و X6e نیز در بازار مالزی 699 رینگیت (171 دلار) قیمت دارد.

منبع : Honor


خرید گوشی موبایل سامسونگ گلکسی آ 07 از دیجی کالا