معرفی Honor X8d با باتری حجیم 7,000mAh، نخستین اسمارت‌فون مجهز به تراشهSnapdragon 6s 4G Gen 2

نمایش خبر

تاریخ : 1404/9/22        نویسنده: مریم رشنو
برچسب‌ها : گوشی هوشمند Smartphone ، اندروید Android ، اسنپ دراگون 6 اس 4 جی جن 2 Snapdragon 6s 4G Gen 2 ، آنر Honor
واحد خبر mobile.ir : کمپانی آنر که محصول رده پایین X8a را با نمایشگر 90 هرتزی و دوربین اصلی 100 مگاپیکسلی در فوریه 2023، میان‌رده نسل چهارمی X8b را با اسنپ‌دراگون 680 و دوربین 108 مگاپیکسلی در دسامبر 2023 و X8c را در ژانویه 2025 با تراشه اسنپ‌دراگون 685 و باتری 5 هزار میلی‌آمپر ساعتی معرفی کرده بود، حالا از معرفی چهارمین گوشی این مجموعه با نام Honor X8d در قرقیزستان خبر داده است. این گوشی اقتصادی نخستین محصولی به حساب می‌آید که به تراشه 6 نانومتری Snapdragon 6s 4G Gen 2 مجهز شده است و از یک باتری حجیم 7 هزار میلی‌آمپر ساعتی با شارژر 45 واتی بهره می‌برد. دوربین اصلی این اسمارت‌فون هم یک نمونه 108 مگاپیکسلی است که از فوکوس خودکار پشتیبانی می‌کند.

Honor X8d در بخش رویی از طراحی تخت با حاشیه‌های متقارن در چهار طرف صفحه‌نمایش بهره می‌برد و بدنه آن از پلاستیک ساخته شده است. در بخش پشتی این گوشی فریم برآمده‌ای دیده می‌شود که یک مثلث مورب شامل دو دوربین و فلش LED را در خود جای داده است. اسمارت‌فون اقتصادی آنر در سه رنگ مشکی، نقره‌ای و آبی تولید می‌شود و با 162.9 میلی‌متر طول و 76.3 میلی‌متر عرض، 7.5 میلی‌متر ضخامت دارد و وزن آن با حضور یک باتری حجیم 7 هزار میلی‌آمپر ساعتی به 188 گرم می‌رسد. ناگفته نماند که بدنه این گوشی از استاندارد IP65 برخوردار است و به میزان مشخصی در برابر گرد و غبار و آب مقاومت دارد.

آنر X8d را با یک صفحه‌نمایش 6.77 اینچی AMOLED با وضوح 1080×2392 پیکسل روانه بازار می‌کند. نسبت تصویر این پنل 19.9:9 است و تراکم پیکسلی 388ppi را ارائه می‌دهد.

قلب تپنده این اسمارت‌فون پلتفرم موبایلی Snapdragon 6s 4G Gen 2 که نخستین حضور خود را در Honor X8d تجربه می‌کند. این تراشه با لیتوگرافی 6 نانومتری ساخته شده است و 4 هسته 2.9 گیگاهرتزی Cortex-A73 و 4 هسته 1.9 گیگاهرتزی Cortex-A53 را شامل می‌شود. شرکت سازنده محصول اقتصادی تازه خود را با 8 گیگابایت رم و 128 یا 256 گیگابایت حافظه داخلی روانه بازار می‌کند و امکانی برای ارتقاء فضای ذخیره‌سازی آن در نظر گرفته نشده است.

جذاب‌ترین ویژگی Honor X8d به باتری 7 هزار میلی‌آمپر ساعتی آن باز می‌گردد که کم‌کم به روند معمول شرکت‌های چینی در این رده تبدیل شده است. شارژر گوشی یک نمونه سیمی 45 واتی است و از شارژ بی‌سیم در این گوشی خبری نیست.

در قاب مربعی‌شکل پشت دستگاه یک دوربین اصلی 108 مگاپیکسلی دیده می‌شود که از فوکوس خودکار پشتیبانی می‌کند و یک ماژول 5 مگاپیکسلی در کنار آن قرار گرفته است. دوربین سلفی واقع در حفره پانچی بالای نمایشگر 16 مگاپیکسل وضوح دارد.

محصول تازه آنر فاقد ارتباطات نسل پنجم است و از وای‌فای 5، بلوتوث 5 و فناوری NFC پشتیبانی می‌کند.

Honor X8d با سیستم‌عامل اندروید 15 و رابط کاربری MagicOS 10 عرضه می‌شود و تا زمان نگارش این خبر اطلاعاتی در خصوص قیمت و زمان دقیق ورود آن به بازار منتشر نشده است.



خرید گوشی موبایل سامسونگ گلکسی آ 55 از دیجی کالا