پس از کش و قوس های فراوان بالاخره اچ تی سی دیزایر به نسخه جینجربرد اندروید مجهز می شود
نمایش خبر
| تاریخ : 1390/4/19 | ||
| برچسبها : | اندروید Android ، شیرینی زنجبیلی Gingerbread ، HTC Desire ، اچ تی سی HTC | |
واحد خبر mobile.ir : کاربران گوشی HTC Desire مدتهاست منتظر عرضه به روز رسانی نرم افزاری این گوشی برای ارتقاء سیستم عامل آن به نسخه Gingerbread سیستم عامل اندروید گوگل هستند. مدتها پیش کمپانی اچ تی سی خبر از عرضه این به روز رسانی در سه ماهه دوم سال 2011 داده بود (به اینجا مراجعه نمائید) ولی در روز 14 ژوئن 2011 (24 خرداد 1390) این کمپانی اعلام داشت که به دلیل مسائل مرتبط با حافظه در صورت ارتقاء به Gingerbread امکان اجرای واسط کاربر HTC Sense وجود نخواهد داشت و از ارتقاء سیستم عامل گوشی Desire به Gingerbread منصرف شده است.
در کمتر از دو روز از انتشار این خبر اچ تی سی دوباره حرف خود را پس گرفت و اعلام داشت که با حذف برخی از برنامه ها امکان ارتقاء گوشی Desire به Gingerbread را فراهم خواهد آورد.
اینک این کمپانی در صفحه فیس بوک خود اعلام نموده که مراحل آزمایشی ارتقاء به خوبی پشت سر گذاشته شده و تا پایان ماه جولای 2011 (9 مرداد 1390) آپدیت مربوطه را عرضه خواهد داشت. ببینیم و تعریف کنیم!

تصویر بالا: گوشی دیزایر کمپانی اچ تی سی
-
معرفی Motorola Razr Fold اولین تاشوی افقی موتورولا با صفحهنمایشهای 6.56 و 8.1 اینچی
-
معرفی Motorola Signature با پردازنده Snapdragon 8 Gen 5، چهار دوربین 50MP و تضمین آپدیت 7 ساله
-
معرفی NxtPaper 70 Pro – میانرده جدید TCL با نمایشگر کاغذوار و عمر طولانی باتری
-
معرفی Realme 16 Pro+ 5G و Realme 16 Pro 5G با دوربین اصلی 200MP و باتری 7,000mAh
-
معرفی Honor Power2 با باتری 10,080mAh، پردازنده دیمنسیتی 8500 الیت و سیمای اپلی!
-
معرفی Clicks Communicator با صفحهکلید فیزیکی، بدنه پشتی قابل تعویض و ظاهر گوشیهای بلکبری
-
بازگشت Pebble به دنیای ساعتهای هوشمند: معرفی Round 2 با نمایشگر e-paper رنگی و باتری دوهفتهای