پس از کش و قوس های فراوان بالاخره اچ تی سی دیزایر به نسخه جینجربرد اندروید مجهز می شود
نمایش خبر
| تاریخ : 1390/4/19 | ||
| برچسبها : | اندروید Android ، شیرینی زنجبیلی Gingerbread ، HTC Desire ، اچ تی سی HTC | |
واحد خبر mobile.ir : کاربران گوشی HTC Desire مدتهاست منتظر عرضه به روز رسانی نرم افزاری این گوشی برای ارتقاء سیستم عامل آن به نسخه Gingerbread سیستم عامل اندروید گوگل هستند. مدتها پیش کمپانی اچ تی سی خبر از عرضه این به روز رسانی در سه ماهه دوم سال 2011 داده بود (به اینجا مراجعه نمائید) ولی در روز 14 ژوئن 2011 (24 خرداد 1390) این کمپانی اعلام داشت که به دلیل مسائل مرتبط با حافظه در صورت ارتقاء به Gingerbread امکان اجرای واسط کاربر HTC Sense وجود نخواهد داشت و از ارتقاء سیستم عامل گوشی Desire به Gingerbread منصرف شده است.
در کمتر از دو روز از انتشار این خبر اچ تی سی دوباره حرف خود را پس گرفت و اعلام داشت که با حذف برخی از برنامه ها امکان ارتقاء گوشی Desire به Gingerbread را فراهم خواهد آورد.
اینک این کمپانی در صفحه فیس بوک خود اعلام نموده که مراحل آزمایشی ارتقاء به خوبی پشت سر گذاشته شده و تا پایان ماه جولای 2011 (9 مرداد 1390) آپدیت مربوطه را عرضه خواهد داشت. ببینیم و تعریف کنیم!

تصویر بالا: گوشی دیزایر کمپانی اچ تی سی
-
معرفی iPhone Duo - اولین آیفون تاشوی اپل با صفحهنمایشهای 7.6 و 5.4 اینچی و بازگشت Touch ID
-
معرفی iPhone 18 Pro و iPhone 18 Pro Max با دوربین دیافراگم متغیر و پردازنده 2 نانومتری A20 Pro
-
معرفی Apple Watch Series 12 و Watch Ultra 4 با پردازنده S11 و دقیقترین حسگر ضربان قلب در میان پوشیدنیها
-
معرفی Oppo A7 Pro با باتری 8 هزار میلی آمپر ساعتی و صفحهنمایش 120 هرتزی OLED
-
معرفی Xiaomi 18 Fold تاشوی واید شیائومی با پردازنده Xring O3، رم LPDDR6 و باتری 6,000mAh
-
معرفی تبلت Xiaomi Pad 9 Pro Max با صفحهنمایش 13 اینچی، باتری 12,000mAh و پردازنده Xring O3
-
معرفی Samsung Galaxy A07s با نمایشگر 6.7 اینچی، باتری 5,000 میلی آمپر ساعتی و پشتیبانی 6 ساله