دیدار با سامسونگ Galaxy S25 Edge در تهران - گزارش تصویری و ویدئویی از پرچمدار

نمایش خبر

تاریخ : 1404/2/29        نویسنده: آرش افراسیابی
برچسب‌ها : گوشی هوشمند Smartphone ، Samsung Galaxy S25 Edge ، سامسونگ Samsung
واحد خبر mobile.ir : شرکت سامسونگ کم‌تر از یک هفته گذشته از پرچمدار متفاوتی به نام Galaxy S25 Edge رونمایی کرد که با ضخامت 5.8 میلی‌متری نسبت به S25 و +S25 با ضخامت‌های 7.2 و 7.3 میلی‌متری در جایگاه متمایزی قرار می‌گیرد. وزن این گوشی نیز با وجود پنل بزرگ 6.7 اینچی تنها 163 گرم است و بدین‌ترتیب 27 گرم سبک‌تر از +S25 خواهد بود. این ضخامت و وزن پایین البته منجر به کاهش چشمگیر ظرفیت باتری S25 Edge شده و در حالی‌که همتای پلاس آن از باتری 4,900 میلی آمپر ساعتی بهره می‌برد، ظرفیت باتری این گوشی تنها 3,900mAh است. در روز یک‌شنبه 28 اردیبهشت ماه 1404 در دفتر سامسونگ ایران در تهران به دیدار S25 Edge رفتیم و گزارش تصویری پیش رو، حاصل این دیدار کوتاه است.

وزن پایین اولین نکته غیر منتظره در مورد S25 Edge است که حتی قبل از کشف ضخامت ناچیز آن تصویری نامتعارف از یک گوشی مدرن در کلاس پرچمداران در ذهن ایجاد می‌کند؛ وزن دستگاه به‌خوبی در بالا و پایین آن تقسیم شده و پس از در دست گرفتن آن برای مدت طولانی نیز نمی‌توان از سنگین بودن یا احساس خستگی سخن گفت. طول و عرض گوشی تفاوت بزرگی با +S25 نکرده و هنوز دکمه‌‌های جانبی آن اندکی از دسترس خارجند.

با مشاهده کناره دستگاه جذابیت اصلی S25 Edge یعنی ضخامت تنها 5.8 میلی‌متری آن نمایان می‌شود که به‌خصوص با قرار گرفتن در کنار S25 Ultra با ضخامت 8.2 میلی‌متری میزان این کوچک‌سازی را به‌خوبی می‌توان درک کرد.

ضخامت کم گوشی در بیرون‌زدگی محوطه لنزهای دوربین در بخش پشتی موثر بوده و این لنزها برای جبران ضخامت از دست رفته S25 Edge در دو مرحله از کف بیرون زده‌اند.

S25 Edge بدین‌ترتیب گوشی کاملاً نازک‌تر و سبک‌تری در مقایسه با نمونه‌ای مثل S25 Ultra بوده و این اختلاف با کنار هم قرار دادن این دو مدل به‌خوبی مشهود است.

بالا و پایین دستگاه تفاوتی با تجارب قبلی سری S25 نداشته و همان موارد پیشین در این‌جا نیز حاضرند.

صفحه‌نمایش 6.7 اینچی گوشی ظاهراً تفاوت خاصی با اس 25 پلاس نداشته و از نظر حاشیه‌های بالا و پایین پنل شرایط به همتای ضخیم آن نزدیک است.

وضوح native این صفحه‌نمایش مثل نسخه پلاس 1440×3120 پیکسل است اما این بار نیز مثل قبل وضوح صفحه‌نمایش در منوی تنظیمات در حالت پیش‌فرش یک پله پایین‌تر یعنی 1080×2340 پیکسل در نظر گرفته شده است. سنسور اثر انگشت اولتراسونیک و دوربین سلفی مجهز به فوکوس خودکار دیگر موارد حاضر در این صفحه‌نمایش را تشکیل می‌‌دهند.

صفحه‌نمایش S25 Edge با فناوری LTPO از نرخ رفرش متغیر تا 120 هرتز پشتیبانی می‌کند اما این‌جا نیز ظاهراً مثل دیگر اعضای سری S25 حداقل در حالت عادی از 24 هرتز پایین‌تر نمی‌رویم.

دوربین‌های دوگانه بخش پشتی شامل یک دوربین اصلی 200 مگاپیکسلی با لنز عادی واید و یک دوربین 12 مگاپیکسلی با لنز اولتراواید تشکیل شده‌اند که همانطور که در بالا اشاره شد اندکی بیش از حد معمول از بدنه بیرون زده‌اند.

دوربین اصلی گوشی به‌گواه اطلاعات اپلیکیشن Device info HW درست همانند S25 Ultra از نوع 1/1.3 اینچی ISOCELL HP2 سامسونگ بوده که پیکسل‌های 0.6 میکرونی آن در یک ترکیب 16 به 1 به اندازه 2.4 میکرون در وضوح 12 مگاپیکسل دست پیدا می‌کنند. با توجه به ثابت بودن لنز f/1.7 مجهز به OIS مقابل این حسگر از یک سو و تشابه بخش پردازشی گوشی با پرچمدار اصلی سامسونگ احتمالاً باید نتایج یکسانی را از این دوربین نسبت به S25 Ultra انتظار کشید. ذکر این توضیح نیز ضروری به‌نظر می‌رسد که تقریباً تمامی عکس‌ها و ویدئوهای برداشت شده در این هندز-آن کوتاه با همین دوربین برداشت شده‌اند.

S25 Edge طبق انتظار با سیستم‌عامل اندروید 15 و رابط کاربری One UI 7 به بازار ارائه شده و پشتیبانی طولانی‌مدت 7 ساله پرچمداران سامسونگ شامل این گوشی نیز خواهد شد. در پوسته وان یو آی سامسونگ با تفاوت خاصی نسبت به گذشته روبرو نمی‌شویم و شرایط به قرار گذشته است.

ظرفیت باتری اصلی‌ترین نگرانی کاربران برای انتخاب S25 Edge خواهد بود امری‌که با توجه به ثابت بودن اندازه صفحه‌نمایش و کاهش هزار میلی آمپر ساعتی ظرفیت باتری نسبت به +S25 نگرانی مهمی به‌نظر می‌رسد. در این فرصت کوتاه امکان تست و بررسی باتری S25 Edge فراهم نبود اما به‌زودی منتظر بررسی متنی و ویدئویی این گوشی در مرجع موبایل ایران باشید.

پردازش در این گوشی همچنان با پروسسور Snapdragon 8 Elite for Galaxy انجام می‌شود که عملاً نسخه اورکلاک‌شده‌ای از Snapdragon 8 Elite اصلی است. در تست Geekbench 6 به امتیازهای به‌ترتیب 2,900 و 9,500 واحد در حالت‌های تک و چند هسته‌ای دست پیدا کردیم که تقریباً مشابه S25 Ultra و +S25 بوده و در مقایسه با S25 شرایط کاملاً بهنری دارد.

یکی از مشکلات رایج در گوشی‌های دارای شاسی فلزی و البته نمونه‌های کوچک و ظریف گرم کردن بیش از اندازه آن‌ها زیر بار و از دست رفتن توان پردازشی و گرافیکی دستگاه است؛ بدنه S25 Edge در فرصت کم در اختیار در حین استفاده عادی چندان گرم نشد و با اجرای تست CPU Throttling نیز 71 درصد از توان پردازشی گوشی پس از 15 دقیقه بار مداوم حفظ شد و بدون گلوگاه شدن گرمای دستگاه از حد عادی و متعادل چندان فراتر نرفت. برای مقایسه بد نیست بدانیم که هر دوی S25 و +S25 در این تست به‌شدت داغ شده و به‌ترتیب فقط 51 و 62 درصد از توان اولیه خود را حفظ کردند. در S25 Ultra نیز شرایط بهتر نبوده و این گوشی با چندین بار گلوگاه شدن فقط 52 درصد از توان خود را حفظ کرد. البته باید به این نکته نیز اشاره کرد که برای بررسی عملکرد حرارتی گوشی بهتر است تا دسترسی به نسخه نهایی این مدل به انتظار نشست.

S25 Edge در گزینه‌های ارتباطی تفاوت خاصی با +S25 و S25 Ultra ندارد که شامل اتصالات 4G و 5G سیم‌کارتی، وای‌فای 7 و بلوتوث 5.4، NFC و مسیریاب‌های ماهواره‌ای دو فرکانسی می‌شوند. پورت USB-C دستگاه از نوع USB 3.2 Gen 1 بوده و مثل نسخه پلاس از UWB پشتیبانی می‌کند.

سامسونگ گلکسی S25 Edge با بدنه ظریف و وزن پایین و مشخصات تصویری و پردازشی راضی‌کننده انتخاب متمایزی در کلاس پرچمداران به‌نظر می‌رسد اما قیمت بالا و ظرفیت پایین باتری این مدل هنوز تردیدهایی را در مورد انتخاب این گوشی در ذهن خریداران ایجاد کرده است.



خرید گوشی موبایل سامسونگ گلکسی آ 55 از دیجی کالا