مشخصات کاربر
 - نام کاربر : ابراهیم ب
- تاریخ عضویت : 1398/10/5
- تعداد نظرهای داده شده : 4
نظرها
موارد 1 تا 4 از مجموع 4 مورد
موارد 1 تا 4 از مجموع 4 مورد
-
معرفی اییربادهای سامسونگ Galaxy Buds4 و Buds4 Pro با طراحی بهبودیافته و ارتقاء قابلیتهای صوتی
-
معرفی سامسونگ Galaxy S26 Ultra کپی برابر اصل S25 Ultra با لنزهای سریعتر و شارژ 60 واتی
-
معرفی سامسونگ Galaxy S26 و +Galaxy S26 با تغییرات حداقلی و بازگشت Exynos
-
رونمایی از iQOO 15R – شبهپرچمداری با Snapdragon 8 Gen 5 و باتری 7,600 میلیآمپر ساعتی
-
معرفی Oppo A6i+ ،Oppo A6s ،Oppo A6 و Oppo A6v – علاقه عجیب اوپو به سری A6 و بازی با کلمات
-
معرفی Band 11 و Band 11 Pro – بندهای تناسب اندام سبک، مقاوم و خوشقیمت هواوی
-
معرفی ساعت هوشمند Amazfit T-Rex Ultra 2 با دوام باتری 30 روزه و 6 موقعیتیاب ماهوارهای
دوم اینکه بخاطر تکنولوژی قدیمی خازنی lcd نمیتونه تعداد پیکسل بالا در هر اینچ رو نشون بده.
ولی گوشیهای سامسونگ واقعا در کیفیت صفحه نمایش بینظیر هستند. بخاطر تکنولوژی سوپر آمولد کیفیت تصویر بالایی دارند.
شرکت شیائومی ترفندهای عجیبی برای گرفتن فروش بازار داره . مثلا در مدل ردمی نوت 8 پرو چهار تا لنز بکار میبره و کاربران و مشتریان آماتور و تازه وارد فریب این 4 تا لنز رو میخورند و گوشی رو خرید میکنند.
در یک بررسی ویدیویی یکی از گوشی های شیائومی که دوربین 108 مگاپیکسلی داشت رو با گوشی نوت 10 سامسونگ که دروبین 12 مگاپیکسلی داره تست شده و در عکسها کاملا پیداست که حتی دوربین 108 مگاپیکسلی در برابر دوربین 12 مگاپیکسلی به همراه صفحه نمایش آمولد بازهم یه جورایی کم میاره.
صفحه نمایش های سوپر امولد در زیر نور افتاب هم کاملا روشن هستند ولی ال سی دی خازنی قدیمی نور کافی ندارند و تاریک هستند
از نظر موارد فنی از همه سرتره. برای مثال هیچی گوشی مموری 1 ترا ساپورت نمیکنه الا سام سونگ حتی اپل هم اینجوری نیست. وقتی دوربین های جدید و با رزولوشن بالا هست و فیلمهای با حجم بسیار بالا میگیره پس حتما باید گوشین مموری با فضای زیاد رو بتونه ساپورت کنه.
گوشی فقط سامسونگ. من گوشی نوت 4 سامسونگ دارم بیش از 50 بار از دستام افتاده حتی روی کاشی و سرامیک هم افتاده ولی هیچیش نشده. ولی قبلا هواوی داشتم یه بار از دستم افتاد با اینکه گلاس داشت تمام شکست.
میتونم هزارتا دلیل برات بیارم که گوشی فقط سامسونگ.
مثلا اگه بخوای زیر نور افتاب یه پیامی رو بخونی فقط گوشیهای سامسونگ چون صفحه نمایش سوپر امولد داره و نور زیادی داره به راحتی قابل رویته ولی مابقی گوشیها مانیتورشون ال سی دیه که خیلی قدیمه.
یکی از بهترین مدلهای بازار سامسونگ a50s است که برای خواهرم همین دیروز خریدم و واقعا از همه نطر بالاتره نسبت به رقبای خودش.
گوشی galaxy a50s خریدم. میخواستم بدونم شارژ اولیه باتری چند ساعت باشه که باتری خراب نشه. اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
با تشکر