مشخصات کاربر
 - نام کاربر : سینا م
- تاریخ عضویت : 1398/7/4
- تعداد نظرهای داده شده : 5
نظرها
موارد 1 تا 5 از مجموع 5 مورد
موارد 1 تا 5 از مجموع 5 مورد
-
معرفی اییربادهای سامسونگ Galaxy Buds4 و Buds4 Pro با طراحی بهبودیافته و ارتقاء قابلیتهای صوتی
-
معرفی سامسونگ Galaxy S26 Ultra کپی برابر اصل S25 Ultra با لنزهای سریعتر و شارژ 60 واتی
-
معرفی سامسونگ Galaxy S26 و +Galaxy S26 با تغییرات حداقلی و بازگشت Exynos
-
رونمایی از iQOO 15R – شبهپرچمداری با Snapdragon 8 Gen 5 و باتری 7,600 میلیآمپر ساعتی
-
معرفی Oppo A6i+ ،Oppo A6s ،Oppo A6 و Oppo A6v – علاقه عجیب اوپو به سری A6 و بازی با کلمات
-
معرفی Band 11 و Band 11 Pro – بندهای تناسب اندام سبک، مقاوم و خوشقیمت هواوی
-
معرفی ساعت هوشمند Amazfit T-Rex Ultra 2 با دوام باتری 30 روزه و 6 موقعیتیاب ماهوارهای
سه چهار روزی هست که دارم ازش استفاده می کنم و نسبت به a5 2016 یه پیشرفت قابل توجه داشته. اندازه صفحه نمایش بزرگ هست و نسبت به A70 خوش دست تر هست. A70 گوشی کشیده تری هست و این موضوع یه مقدار از خوش دستی گوشی کمکرده.
یکی از ضعفهایی که این گوشی داره، محافظ نمایش هست که گوریلا سه هست، توی ایندوره زمونه همه از گوریلا ۵ استفاده می کنن. دوربین بد نیست، در حد و اندازههای S7 هست ولی به دوربین پرچم دارای امسال نمیرسه. کار راه اندازه.
یو اس بی C داره، خوبه، برای شارژش حدود دو ساعت باید صبر کنید، اگه خاموش کنید و اینا زودتر شارژ میشه شاید تا یک ساعت و ۴۵ دقیقه.
خیلی خوب و اوون کار می کنه با ۴ گیگرم ولی احتمالا برای دو سال دیگه و آپدیتای برنامه ها و حجیم شدن اونا، ۴ گیگ کم باشه. با شیش گیت رمبخرید خیالتون راحت تره. من ۶۴ گیگ ۴ رم گرفتم، حدود سه تومن، الان شاید بتونید سه و ۱۰۰ بگیرید. اگه ۴ گیگ رم می خواید شاید خرید ۱۲۸ اونقدر اقتصادی نباشه.
من از روی نت سفارش دادم، برام رام هند اومده. خیالتون رو راحت کنم، این گوشی مختص هند بوده که طبق توضیح سامسونگ حتما باید باز میشده و یه سیم کارت هندی توش قرار می گرفته که از حالت پلمپ در بیاد و توی کشور از دیگه قابل استفاده باشه. اینجا هم احتمالا چک شده. قبل استفاده، ریست فکتوری کردم، رامبه ایران تغییر نکرد و همون هند موند، یه آپ دیت اومد و نصب کردم. زبان فارسی رو اضافه کردم، کیبورد فارسی و اینا رو اجازه داد دانلود کنم و با فارسی مشکلی نداره. یک و نیم گیگ رم خالی داره و روون کار می کنه. مکالمه تلفنیش خوبه، دوربین رو هم اوکی در نظر بگیرید. کارتون رو لنگ نمی ذاره.
اثر انگشتش خیلی خوب و بدون مشکل، باطریش هم یه روز برامجواب میده و احتمالا برای شما هم همینطوره. به نظرم ارزش نداره براش ۴ تومن هزینه کنی، سه تا سه و ۱۰۰ می ارزه و اوکی هست.