مشخصات کاربر
 - نام کاربر : Moosa H
- تاریخ عضویت : 1396/9/3
- تعداد نظرهای داده شده : 17
نظرها
موارد 1 تا 17 از مجموع 17 مورد
موارد 1 تا 17 از مجموع 17 مورد
-
معرفی iQOO Z11 Lite - پایینرده جدید ویوو با باتری 6,500mAh و پردازنده دیمنسیتی 6300
-
معرفی Oppo K15 با فنخنککننده، سه دوربین 50 مگاپیکسلی و باتری 8,000mAh
-
معرفی Nokia 123 Shield فیچرفون ارزان HMD با تمرکز بر مقاومت بدنه و باتری قابل تعویض
-
معرفی Garmin CIRQA دستبند هوشمند بدون نمایشگر با تمرکز بر پایش سلامت
-
معرفی Galaxy Z Fold8 تاشوی پاسپورتی جدید سامسونگ با طراحی عریضتر و کوتاهتر
-
معرفی سامسونگ Galaxy Z Fold8 Ultra و Z Flip8 - نازکتر و سبکتر با دوربین اولتراواید 50MP
-
معرفی سامسونگ Galaxy Watch9 و Watch Ultra2 با پردازنده اسنپدراگون و ارتقاء باتری
کلا گوشی روان و خیلی خوب میشه، ولی اولین بار هست که احساس میکنم بعد بروزرسانی باید اطلاعاتم رو بریزم رو هارد و گوشی رو یه فرمت یا رسیت فاکتوری هم بزنم چون تو چند برنامه پیام گزارش خطا میاد ولی باز کار میکنه. نمیدونم بقیه هم اینطور شدن یا نه
ضمنا الان آپدیت miui14 زدم با این دیگه گوشیم خیلی خیلی عالیه و کمتر اون مشکل رو داره .
تنها یک مشکل دارم که اونم از روزی که خریدم تا حالا داره ، تقریبا هر هفته تی یک بار لمسش خود بخود کار میکنه و برنامه ها رو باز و بسته میکنه معمولا کف دست رو دو سه بار رو کل صفحه میزارم و برمیدارم درست میشه. ولی گاهی باید رسیت کنم تا حل شه . دیگه هیچ موردی با گوشی ندارم نه باگی و داغ کردن و ... تمام بازیها رو روان و عالی جواب میده . سرعت نت هم حداقل برای من خیلی خوبه ، باطری هم الان بعد از دو سال استفاده هنوز تو استفاده زیاد یک روز و استفاده متوسط یک روز و نیم جواب میده تو مسافرت طولانی و کوهنوردی هم حالت بهینه ساز فوق العاده رو روشن میکنم تا سه روز که برام مونده. بیشتر تز سه روز امتحان نکردم .
در کل با اطمینان میگم بهتر از خیلی از گوشیهای جدید تو بازاره .
الان ۹ ماهه که این گوشی رو دارم فقط یه چند روز اول و بعد هم چند روز پس از آپدیت میویی باگ داشتن و تا الان هیچ ایراد دیگری ندیدم . باگها هم فقط یکی دو بار رخ میداد و بعد تمام . به طور کل بگم اگر زیاد گوشی رو انگل نکنید گوشی به این راحتیها خراب نمیشه .
گوشی من در طول روز حداقل 3 ساعت بازی اجرا میکنه و مابقی تو اینستا و واتساپ و وب گردی هستم و هیچ ایرادی نداشته . با این حالت باطری هم یک روز و نیم رو جواب میده . در عوض سامسونگهای تا ده میلیون رو مقایسه کنید همگی از این ضعیف تر هستند و پر از ایراد و خرابی .
شارژ با اینترنت روشن و کارکرد نسبتا زیاد دو روز نگه میداره و بدون اینترنت سه روز .
بیخود نمیخواد شب تا صبح تو شارژ بزنید که باطری خراب بشه . گوشی فوق العاده ایه فقط میخواد بهش عادت کنی چون اکثرا عادت به سامسونگ داریم. صد شرف داره به هر چی سامسونگه . کیفیت عکس فوق العاده خوب . بازیها بسیار روان . Pes2021 . Asphalt و ... کنترل همه تلویزیونها و دستگاههای معروف دنیا رو هم با این خرید دارید. چون اینفرارد داره و نرمافزارشم خودش روش نصبه فقط برید تو ابزار میبینید .
یک کلام بخرید فقط برا لنز یک محافظ لنز خوب از دیجی کالا یا هرجایی بخرید تا ترس اون خاکی که میگن و شایدم شایعه باشه رو نداشته باشید
تو صفحه اعلان هم انگشت رو چند ثانیه روش بزار تا به علامت بیاد بزن روش، و تو پنجره ای که باز میشه نشان دادن الان رو خاموش کن که مخصوص این آپدیته