مشخصات کاربر
 - نام کاربر : نیما ر
- تاریخ عضویت : 1394/6/26
- تعداد نظرهای داده شده : 24
نظرها
موارد 1 تا 24 از مجموع 24 مورد
موارد 1 تا 24 از مجموع 24 مورد
-
معرفی Oppo A6L – میانردهای مقاوم با Snapdragon 7 Gen 3 و باتری سیلیکون|کربنی 7,000 میلیآمپر ساعتی
-
میانرده Honor Magic8 Lite با باتری 7,500 میلیآمپر ساعتی و حفاظت IP69K چندان هم لایت نیست
-
معرفی Lava Play Max – پایینرده براق لاوا با Dimensity 7300 و اندروید خالص
-
نسخه آزمایشی One UI 8.5 سامسونگ: سادهسازی ایجاد و اشتراک محتوا، بهبود اتصال و افزایش امنیت
-
شیائومی Poco F8 Ultra در نگاه رسانهها - نقاط ضعف و قوت از دید حرفهایها
-
کانترپوینت: iPhone 16 پرفروشترین اسمارتفون فصل سوم 2025، گلکسی A16 5G پرفروشترین اندروید
-
بازگشت شرکت Jolla با Jolla Phone مجهز به سیستمعامل اختصاصی Sailfish OS 5 مبتنی بر لینوکس
رام گوشی من عراق بود و دیشب آپدیتش کردم. واقعا one ui 7 عالیه گوشی روان تر شده و از همه مهمتر چقدر شارژدهی بهتر شده. از جنبه رابط کاربری و زیبایی بصری هم که دو چندان شده مخصوصا آیکون باتری زیباتر شده و قابلیت خوب now bar. راستی 5G برای من فعال شد.
میتونم بگم تا حدی گوشی متحول شد و بهترین اثرشم که برای من از همه مهمتر بود روی باتری بود، اون سکته های ریز و لگ های کوچیک که در نسخه های قبلی one ui بود هم دیگه دیده نمیشه و خیلی کم شده.
حتما آپدیت کنید. حجمش حدود ۳.۵ گیگ هس.
اگه گرفته گوشیش رام کجا هس؟
ایکاش سامسونگ دوباره سری M رو با یه یاتری جدید سیلیکون کربن ۸۰۰۰ میلی آمپر ساعت به بالا و مشخصاتی کاملا مشابه با سری A5X یا حتی بهتر عرضه کنه. این همه طرفداران تقاضا دارند ولی گوش شنوایی از طرف سامسونگ نیس.
کدش ch_0921هس.
پاور دلیوری داره و خودشم شارژ به ۱۰۰ درصد برسه خودکار جریان برق رو قطع میکنه.
گوشی های سامسونگ و آیفون و ناتینگ رو عالی شارژ میکنه و کاملا با توان هر گوشی سازگار هس.
من ۵۷۰ تومن خریدم با گارانتی یک ساله متین.
انگار نمیشه!
ممنون میشم بگید من هرکاری کردم نشد
الان میفهم چیپ 808 چقد بهینه هست.واقعا میشه گفت بهترین چیپ کوالکام همین 808 هست نه 810.g4 عملکردش فوق العادس در پردازش تمامی گوشی های با چیپ 810 رو مغلوب کرد.خواهشا یه نگاه به you tube بندازید تا متوجه بشید که بهینه بودن یعنی چی!!نمونش g flex 2 با چیپ 810 هست اما در برابر g4 با چی چیپ 810 عقب میمونه!!دوستان خواهشا وقتی کار نکردید و عملکرد واقعی هر گوشی رو ندیدید نظر ندید!!اونقد برای m9 گفتن داغ میکنه که از چشم خیلی ها افتاد.آپدیت های اخیر میزان داغی رو تا حد زیادی کاهش داده.حتی در کارکرد متوسط از چیپ 800یا 801 هم کمتر گرم میشه.ولی هنگام اجرای بازی سنگین دما زیاد بالا میره اما بازم داغ نیست!!تو رو خدا الکی جو سازی نکنید!!یه کم مطالعه و تحقیق کنید و تست های عملی رو ببینید نه یه مشت اعداد رو کاغذ!ممنونم از اینکه نظرمو میخونید.