مشخصات کاربر
 - نام کاربر : مبین ص
 - تاریخ عضویت : 1394/2/18
 - تعداد نظرهای داده شده : 19
 
نظرها
موارد 1 تا 19 از مجموع 19 مورد
موارد 1 تا 19 از مجموع 19 مورد
- 
					
						
					
                معرفی Realme C85 5G و Realme C85 Pro با باتریهای 7,000mAh و بدنه IP68/IP69
             - 
					
						
					
                معرفی vivo Y19s پایینرده 5G ویوو با صفحهنمایش 90 هرتزی، باتری 6,000mAh و قیمت 124 دلاری!
             - 
					
						
					
                گزارش مالی اپل از سهماهه منتهی به سپتامبر 2025 - رشد 8 درصدی درآمد و آینده روشن با کاهش تعرفهها
             - 
					
						
					
                گزارش مالی سامسونگ از سهماهه سوم سال 2025 - رکورد درآمدزایی با تقاضای خروشان در چیپهای حافظه
             - 
					
						
					
                گزارش مالی آلفابت از سهماهه سوم 2025 – نخستین فصل 100 میلیارد دلاری با رشد دورقمی کسبوکارها
             - 
					
						
					
                گزارش مالی مایکروسافت از سهماهه منتهی به سپتامبر 2025 – صرف هزینه بیشتر برای توسعه زیرساختها
             - 
					
						
					
                اپل iPhone 17 در نگاه رسانهها - نقاط ضعف و قوت از دید حرفهایها
             
   
مطمئن باشید قطعا و بارها ( دیگه حسابش از دستم خارج شده ) این موضوع که کدوم از نظر سخت افزاری و معماری و سرعت و مصرف بهتره ...کدوم در ایران بهتره و چرا بهتره توضیح داده شده که اگر زحمت بکشید کامنتهای چند ماه گذشته ( از اولین کامنتها ) رو بخونید کامل با منابع و توضیحات متوجه میشید.
در هر حال چکیده اش اینه که مدل اگزینوس بهتره که میشه سری c یا اگر 4 جی براتون مهم نیست سری h ( هر دو یک دستگاه هستن با یک سخت افزار و فریمورهای مختلف مودم ).
ضمنا s اسنپ دراگون نیست اگزینوسه ( اینم بارها توضیح داده شده )
S اگزینوس خاص اپراتوری کره است ( مال اپراتور sk telecom ) و نه تنها اینجا هیچ جای دیگه بغیر از کره اونم از طریق اپراتور مربوطه نه گیر میاد نه بدرد خرید میخوره ( باند بندی فرکانسی کره با هیچ جا تطبیق نداره )
اون کد اسنپ دراگون مد نظر شما سری f هست ( سری g هم اسنپه ولی باز بدرد نمیخوره ... همین f هم به نسبت c و h محدودیت رام شدید داره و خصوصا رامهای اپراتوری خیلی زیاد داره .... ولی خوب از g که فقط در 4 کشور توزیع شده و سرجمع 10 تا دونه رام 4.4 و 5 غیر اپراتوری بیشتر نداره ! اونم با کلی تاخیر در انتشار خیلی بهتره . یعنی تنوع رام و نرم افزار و آپدیت یه گوشی خروس نشان چینی از نوت 4 سری g بیشتره !!!
ضمنا در تک سیمها بغیر از c و h هیچکدوم دیگه اصلا سفارش خاورمیانه و رام منو فارسی ندارن .
تنوع رام بین المللی این دو سری با هیچکدومشون قابل قیاس نیست )
اگر شما دو سیم میخوای بگیری که این مباحث بی معنیه چون نوت 4 های دوسیم موجود در ایران ( هر جایی بغیر از کره ) فقط اسنپ دراگونه ! متاسفانه .
در ایران n9100 و n910fd دو سیمهای موجوده ( دو سیمهای دیگه با کدهای سری 2 و 6 و 8 و .... هم داریم که مال بازار چینه و سوای عدم تطبیق فرکانسی بخاطر رامهای محدود چینی باز بدرد شما نمیخورن البته 9100 هم اختصاصی چین و هنگ کنگه ولی باند بندی فرکانسیش جهانیه
اگر fd گیرتون بیاد بهتره چون fd از نظر سازگاری رامهای خاورمیانه متنوع تره و اختصاصی اماراته در 9100 محدودید به رامهای چین و هنگ کنگ )
برای دیدن تنوع رامها و وضعیت اپراتوریشون میتونید تک تک مدلها رو اینجا بررسی کنید
(کد دستگاه رو بدید کلیه رامها ... رژیون رام و وضعیت اپراتوریش معلومه .... دوستانی هم که برای بار نمیدونم چندم میخوان دوباره بگن n910s اسنپ دراگونه و اروپایی همین کد رو اینجا وارد کنید که مطمئن بشید دستگاه اپراتوری sk telecom کره و اگزینوسه )
http://www.sammobile.com/firmwares