مشخصات کاربر
 - نام کاربر : Reza D
- تاریخ عضویت : 1392/3/10
- تعداد نظرهای داده شده : 3
نظرها
موارد 1 تا 3 از مجموع 3 مورد
موارد 1 تا 3 از مجموع 3 مورد
-
معرفی اییربادهای سامسونگ Galaxy Buds4 و Buds4 Pro با طراحی بهبودیافته و ارتقاء قابلیتهای صوتی
-
معرفی سامسونگ Galaxy S26 Ultra کپی برابر اصل S25 Ultra با لنزهای سریعتر و شارژ 60 واتی
-
معرفی سامسونگ Galaxy S26 و +Galaxy S26 با تغییرات حداقلی و بازگشت Exynos
-
رونمایی از iQOO 15R – شبهپرچمداری با Snapdragon 8 Gen 5 و باتری 7,600 میلیآمپر ساعتی
-
معرفی Oppo A6i+ ،Oppo A6s ،Oppo A6 و Oppo A6v – علاقه عجیب اوپو به سری A6 و بازی با کلمات
-
معرفی Band 11 و Band 11 Pro – بندهای تناسب اندام سبک، مقاوم و خوشقیمت هواوی
-
معرفی ساعت هوشمند Amazfit T-Rex Ultra 2 با دوام باتری 30 روزه و 6 موقعیتیاب ماهوارهای
لطفا تا زمانيكه يك گوشی را نديده ايد و مدرتي با آن كار نکرده ايد در مورد آن إظهار نظر قطعي نكنيد.بنده اين گوشی را دو هفته پيش از ديجي كالا به همراه چندین ماژول آن به قيمت ٢٣٥٠٠٠٠ خریدم،گوشیهای موبايلو خيلي دوست دارم والان يه گوشی نوت ٥ و يه آيفون ٦ اس و يه گوشی گلكسي اس ٧ و يه ميت ٨ دارم،يقين دارم أين بهترین گوشی بوده گه تا حالا داشتم و شايب بهترین گوشی ساخته شده توسط بشر باشه و آگه نظر منو بپرسيد میگم ارزش أين گوشی بسیار بيشتر ازاين قيمت است و با توجه به قيمت سامسونگ اس ٧ كه الآن حدود دو ميليونه در مقايسه با اون قيمت أين گوشی بايد حداقل ٥ ميليون باشه چون واقعا و بدون تعصب ارزش اين گوشی را بيشتر از دو گوشی سامسونگ گلكسي اس ٧ يا دو گوشی آيفون ٧ میدونم.
١- براي اين گوشي مانند ساير برندهاي معتبر رام گلوبال بصورت OTA نمياد؟(منظورم اينه كه نياز به كار خاصي نباشه و برنامه را إز طريق wifi يا گوشي دانلود كنيم و رام گلوبال خود به خود نصب بشه )
٢- من رام گلوبال را از آدرس http://en.miui.com/thread-242026-1-1.html با گوشيم دانلود كردم و رفتم ستينگ گوشي و up deat كردم اما رام گلوبال رو گوشيم نصب نشد الان رام گلوبال را دانلود كردم و در گوشيم دارم چطور ميشه رو گوشي نصب كرد ؟