مشخصات کاربر
 - نام کاربر : وحید ا
- تاریخ عضویت : 1392/1/19
- تعداد نظرهای داده شده : 5
نظرها
موارد 1 تا 5 از مجموع 5 مورد
Samsung Galaxy Grand Prime
1393/11/21
گوشی منم زود خالی میکنه.نمیدونم چرا!!!!!!
Samsung Galaxy Grand Prime
1393/11/21
دوست گرامی به نظر بنده که با این گوشی کار کردم یه گوشی فوق العادست(البته نسبت به قیمتش دارم میگم)اگر می خوای این قیمت هزینه کنی بهترین انتخابه.سمت گوشی های سونی هم نرو چون هم پسر داییم داشته هم دوستم.هر دوتاشون راضی نبودن.خودمم وقتی باهاشون کار میکردم خیلی روون نبودن.این گوشی در اجرای نرم افزارها فوق العادست.
Samsung Galaxy Grand Prime
1393/11/21
آره سالار به راحتی میتونی انتقال بدی روی رم.حتی خود گوشی موقعی که نرم افزار ها را نصب میکنی پیغام انتقال بهت میده.احتیاجی هم به نرم افزار جانبی نیست.در ضمن من حتی تونستم لاین و واتساپ و ... را هم به رم انتقال بدم.
Samsung Galaxy Grand Prime
1393/11/11
سلام دوست عزیز.با بررسی هایی که این چند وقت داشتم نسبت به قیمتش امکانات و سخت افزار خوبی داره.به نظرم سایز و ظاهرشم از گرند 2 بهتر باشه و همچنین باطری خوبئ خواهد داشت.در کل نسبت به قیمتش امکانات خوبی داره.
Sony Xperia U
1392/2/12
سلام دوستان.من با این گوشی کار کردم بر خلاف cpu بالا وقتی به اندروید 4 آپ میشه خیلی تیک میزنه و گیرمیکنه.به نظرم خیلی هم زود باطری تموم میکنه و کیفیت اسپیکرش خیلی کم بود و وقتی که xloud گوشی روشن میشد انگار اسپیکرش پاره بود.
موارد 1 تا 5 از مجموع 5 مورد
-
سامسونگ Galaxy S26 FE در نگاه یوتیوبرها - نقاط ضعف و قوت از دید حرفهایها
-
معرفی iPhone Duo - اولین آیفون تاشوی اپل با صفحهنمایشهای 7.6 و 5.4 اینچی و بازگشت Touch ID
-
معرفی iPhone 18 Pro و iPhone 18 Pro Max با دوربین دیافراگم متغیر و پردازنده 2 نانومتری A20 Pro
-
معرفی Apple Watch Series 12 و Watch Ultra 4 با پردازنده S11 و دقیقترین حسگر ضربان قلب در میان پوشیدنیها
-
معرفی Oppo A7 Pro با باتری 8 هزار میلی آمپر ساعتی و صفحهنمایش 120 هرتزی OLED
-
معرفی Xiaomi 18 Fold تاشوی واید شیائومی با پردازنده Xring O3، رم LPDDR6 و باتری 6,000mAh
-
معرفی تبلت Xiaomi Pad 9 Pro Max با صفحهنمایش 13 اینچی، باتری 12,000mAh و پردازنده Xring O3