مشخصات کاربر
 - نام کاربر : مسعود م
- تاریخ عضویت : 1391/11/17
- تعداد نظرهای داده شده : 8
نظرها
موارد 1 تا 8 از مجموع 8 مورد
موارد 1 تا 8 از مجموع 8 مورد
-
آشنایی با vivo Y400 – ردهپایین نسل چهارمی ویوو با نمایشگر امولد +FHD و باتری 6,000mAh
-
کشف تازه پژوهشگران UCLA: ساخت محصولاتی سریعتر با هدررفت انرژی کمتر و سازگاری بیشتر با محیط زیست
-
مقایسه شیائومی +Redmi Note 14 Pro با Poco X7 Pro - کدام ارزش خرید بالاتری دارد؟
-
معرفی Realme 15 و Realme 15 Pro – میانردههایی زیبا با باتری 7,000mAh و نمایشگر اولد 1.5K
-
آشنایی با iQOO Z10R – میانردهای با Dimensity 7400 و توانایی عکاسی و فیلمبرداری زیر آب
-
گزارش مالی آلفابت از سهماهه دوم 2025 – رشد دو رقمی درآمد تبلیغات، کسبوکار ابری و جستوجو
-
معرفی Honor Pad X7 – تبلت 93 دلاری آنر با SD 680، باتری 7,020mAh و شارژر معکوس سیمی
از اون موقع که به اندروید 4.4.2 آپدیت کردم .دستگاه بلافاصله که صفحه اش روشن میشه و اصلا هیچ کاری هم نمی کنی گوشی داغ می کنه به طوری که انگار داری بازی می کنی .
چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از اون موقع که به اندروید 4.4.2 آپدیت کردم .دستگاه بلافاصله که صفحه اش روشن میشه و اصلا هیچ کاری هم نمی کنی گوشی داغ می کنه به طوری که انگار داری بازی می کنی .
چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا من علاقه زیادی دارم این گوشی رو بخرم ولی دوست دارم قبل خرید یکبار باهاش کار کنم شما جایی رو میشناسید که برم باهاش کار کنم تو بازار موبایل که فقط htc one mini رو گذاشتن و خبری از htc one نیست .
آدرس ؟؟؟؟؟؟؟؟
یک سوال باتری این گوشی کفاف یک روز رو میده ؟؟؟
صفحه نمایش عالی دید از تمامی زوایا عالی
دوربین عالی
ضد آب , ضد ضربه
ولی باید این ها رو هم تحمل کنی
شارژ ضعیف , هنگ و لگ بعد از مدتی
اگه بازی نصب نکنی و به عنوان گوشی کاری ازش استفاده کنی بهترین گذینه هست .
باز سوال داشتی من در خدمتم
من این گوشی رو یکسال تمام داشتم و با هر ارورر و مشکلی بگید برخوردم و تجربه ی من ثابت کرده که این گوشی برای بازی کردن مناسب نیست .
آقای mehrsad m که فرمودید هنگی نداره باید بگماین گوشی دو ماه اول بهترین کیفیت رو ارائه میده و در روز های بعد منتظر ظهور مشکلات باش .
برای اینکه باتری شارژ خوبی نگهداره این مسیر رو برید : settings بعد power managment بعد تیک extended standby mode رو بزنید راحت شارژدهی دستگاه دوبرابر میشه .
از لحاظ این که تیک میزنه و یا هنگ میکنه : مشکل پر شدن حافظه هست و شما در این صورت تنها راه فلش کردن هست . این رو گفتم الاف نشید نمی دونم نرم افزار نصب کنید یا بازی پاک کنید نمی دونم ریست فکتوری کنید هیچ کدوم از این راه ها درست نمی کنه فقط باید فلش کنید که بعد فلش اصلا به این مشکلات بر نمی خورید .
دوستان گفتن سرعت اومده پایین باید بگم نور صفحه نمایش رو کم کنید و در حالت 30 درصد بگذارید که سرعت بر می گرده .
دوستانی که مشکل فکوس دوربین دارند دو راه بیشتر ندارن یا اینکه لنز پشت دستگاه احتمالا لایه چربی گرفته که با الکل تمیز کنن و یا اگه تمیز بود باید فلش کنن گوشی رو .
باز اگه سوالی داشتید در خدمتم بپرسید .