مشخصات کاربر
 - نام کاربر : ali m
- تاریخ عضویت : 1391/4/25
- تعداد نظرهای داده شده : 25
نظرها
موارد 1 تا 25 از مجموع 25 مورد
موارد 1 تا 25 از مجموع 25 مورد
-
گزارش مالی اپل از سهماهه منتهی به مارچ 2025 – رکوردشکنی بخش خدمات اپل در کسب درآمد
-
گزارش مالی مایکروسافت از سهماهه منتهی به مارس 2025 – ادامه سودآوری هوش مصنوعی
-
آشنایی با vivo Y19 5G – پایینردهای مستحکم با Dimensity 6300 و فلش پرنور
-
گزارش Canalys از روند ثابت و رشد سالانه 0.2 درصدی بازار اسمارتفون در سهماهه نخست 2025
-
ورود Realme C75 با بدنه مستحکم IP68/IP69 و یک باتری قدرتمند به بازار ایران
-
رونمایی از iQOO Z10 Turbo و iQOO Z10 Turbo Pro – میانردههایی با باتریهای حجیم و دوربین 50MP
-
آشنایی با nubia Z70S Ultra – پرچمدار ZTE با Snapdragon 8 Elite و تمرکز بر عکاسی
http://www.zoomit.ir/articles/mobile/item/3335-%D8%A2%DB%8C%D9%81%D9%88%D9%86-%DB%B5-%DA%AF%D9%84%DA%A9%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B3-%DB%B3-%D9%85%D8%AE%D9%84%D9%88%D8%B7-%DA%A9%D9%86
به نظر من مقایسه این گوشی با لب تاپ یکم غیر منطقی میاد این دو تا ربطی به هم نداره و هر کدوم کارایی خاص خودش رو داره به طور مثال من خودم هم لب تاپ دارم هم گوشی اما بیشتر از این گوشی استفاده میکنم حتی برای وبگردی از معایب لب تاپ دوام خیلی پایین باطریه که دو ساعته تموم میشه اما ساعتها از این گوشی میشه استفاده های مختلف کرد .
میتونید یرنامه Samsung Kies را دانلود و استفاده کنید.
همین سیم کارت فعلی رو که داری میکرو میکنن نیازی به گرفتن سیم کارت جدید نیست
مشکلی نداره اول سریال رو تست کن دوربین رو امتحان کن توجه کن حتما روی گوشی و کارت نوشته شده باشه ساخت کجاست اخی روی بعضی از گوشیها چیزی ننوشته!یکم با گوشی کار کن و همه چیزو امتحان کن ...ویتنامی هم خوبه من چند هفتست دارم مشکلی نداره هیچ کندی هم تا حالا ازش ندیدم.
منم از درجا زدن نوکیا متاسفم و اومدم به سمت سامسونگ.
قیمت مدل تقلبی این گوشی به مراتب پایین تر از مدل اورجینال و اصلی است و کسانی که توان خریداری مدل اصلی را ندارند می توانند با پرداخت تنها ۲۰۹ دلار این گوشی هوشمند را خریداری کنند.
البته خریداران نباید انتظار داشته باشند تمام ویژگیهای منحصر به فرد نسخه اصلی را در اختیار داشته باشند در عوض این مدل تقلبی و ارزان تر دارای صفحه نمایش ۴٫۷ اینچی WVGA با کیفیت ۴۸۰*۸۰۰، دوربین ۵ مگا پیکسلی در عقب و دوربین VGA در قسمت جلو، پردازنده ۱ گیگا هرتزی، ۵۱۲ مگا بایت رم، پشتیبانی از اتصال HSDPA و Wi-Fi، هارد داخلی ۴ گیگا بایتی و اندروید ۲٫۳ Gingerbread است.
نام این مدل تقلبی HDC Galaxy S3 است و از نظر شکل ظاهری نیز با مدل اورجینال قابل مقایسه نیست و ضخامت آن بیشتر است.
ببینید و خودتون قضاوت کنید رتبه سامسونگ هم ببینید:
http://www.rayanews.ir/%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF-4-0-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1-%D8%B9
بر اساس گزارش ها نمایشگر جدید این تلفن از فناوری جدیدی به نام UBP استفاده می کند که در ساخت نمایشگرهای منعطف استفاده می شود. ضمن اینکه باطری بهتر و پردازشگر چهار هسته ای را هم باید به مشخصات احتمالی اضافه کنید.
دوست عزیز این مشخصات نت 2 هست اما انتخاب کننده شمایید.
من که از روی غرض حرف نمیزنم من عاشق این گوشی بودم میخاستم بخرم یکی از فروشنده های محترم این سایت گفت روی کارت ننوشته ساخت کجاست و نمیدونن ساخت کدوم کشوره؟در ضمن توی استانی که من زندگی میکنم طرح شبنمی به چش ندیدم!اگرم باشه طبق خبر های بیست و سی بیشتر برچسب های شبنم رو جعل میکنند و تقلبیه!پر فروشترین گوشی را هم طبق تحقیقات توی نت پیدا کردم 12 ساعت در شبانه روز توی اخبار و نت هستم !یه امتحان کنید و ببینید ایرانی ها کدوم گوشی را بیشتر می پسندن!بیشترین فروش امریکا چه ربطی به ایران داشت!برعکس قضیه اتش سوزی یه شایعه بود و منم قبول ندارم من با چیزی بی جهت مخالفت نمیکنم حتما دلیل داره در ضمن بقیه دوستان هم لطف کردن و ایرادات رو گفتن در ضمن لطفا کسی از روی غرض نظرات را رد نکنه ... چی بگم والله!
لینک زیر را مشاهده نمایید:
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=175765&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+mobileaval-forum+%28Forum%29
نت 2 میاد که آبروی برباد رفته اس 3 رو بخره داداش!
با اومدن جیلی بیلی برای این گوشی اکثر مشکلات در نصب بازی های HD رفع خواهد شد...
خوب داداش منم میگم مشکل داره دیگه ...
حرفه ای و ظریفه به کار هر کسی نمیاد
نت 2 هم برادر بزرگ SIII هستش با یه ورژن بالاتر اندروید میاد و دیگر مشکلات موجود در SIII را نخواهد داشت
تا حدود یکماه و نیم دیگه عرضه میشه چند ماه صبر هم نمیخواد در واقع ارزش واقعی SIII هم باید زیر همون یک میلیون تومان باشه پس بهتر نیست طرفدارای SIII هم برای خرید عجله نکنند ؟
رم 2 گیگ بهترین کارایش رو در بازی و کارای سنگین نشون میده و باعث میشه به گوشی فشار نیاد و مشکل داغ شدن گوشی تا حد زیادی برطرف میشه که خیلی خوبه!
حالا حتما واجب نیست که گوشی رو تو جیب بزاریم اگه بزرگ بود به کمر بند هم میشه نصبش کرد پس مشکلی نیست!
نت 2 واقعا ارزش انتظار رو خواهد داشت و در ضمن یک دوربین با کارایی بالاتر لحظات شیرین زندگی رو با کیفیت بالاتر و ماندگاری بیشتر ثبت میکنه نیاز نیست که حتما عکاس باشیم !
برای خرید SIII عجله نکنید صبر کنید قیمتا شکسته بشه دوستان عزیز!
بچه ها به نظرتون هر چند که کارایی این گوشی بالا باشه بازم ارزش خرید به این قیمت رو داره؟
بزودی گالاکسی نوت 2 با دوربین 13 مگاپیکسل و صفحه5.5 و سی پی یو 4 هسته های و دو گیگ رم و البته با وجود صفحه بزرگتر با همین اندازه فعلیش وارد بازار میشه اونوقته که از خرید گالاکسی اس 3 پشیمون بشید!