مشخصات کاربر
 - نام کاربر : Neda R
- تاریخ عضویت : 1401/3/13
- تعداد نظرهای داده شده : 5
نظرها
موارد 1 تا 5 از مجموع 5 مورد
موارد 1 تا 5 از مجموع 5 مورد
-
معرفی Realme 16 با پردازنده Dimensity 6400، باتری 7,000mAh و الهام از iPhone Air
-
معرفی Redmi Turbo 5 Max با باتری 9 هزار میلی آمپر ساعتی و پردازنده Dimensity 9500s
-
آشنایی با Redmi Turbo 5 – نخستین اسمارتفون مجهز به Dimensity 8500-Ultra
-
معرفی Moto G67 و Moto G77 میانردههای جدید موتورولا با صفحهنمایشهای 6.8 اینچی AMOLED
-
معرفی Motorola Razr Fold اولین تاشوی افقی موتورولا با صفحهنمایشهای 6.56 و 8.1 اینچی
-
معرفی Motorola Signature با پردازنده Snapdragon 8 Gen 5، چهار دوربین 50MP و تضمین آپدیت 7 ساله
-
معرفی NxtPaper 70 Pro – میانرده جدید TCL با نمایشگر کاغذوار و عمر طولانی باتری
به هر حال ممنون بابت پاسخگویی.فقط موندم چرا سه نفرم نظر شما را دیسلایک کردن؟🤔😅
سؤال اول اینکه من این گوشی را از فامیل نزدیکم خریدم که موبایلفروشی داره.
و ایشون نسخه ویتنام را برای من آورد.با یه مبلغی بالاتر از پک هند. طبق چیزی که روی جعبه حک شده نسخه گلوبال و MADE IN VIETNAM هست گوشی به سفارش امارات.حتی روی شارژر هم مید این ویتنام حک شده.
از طرفی کد IMEI را که نگاه میکنم هفتمین و هشتمین رقمش را که میخونم 13 هست. که همه میگن ساخت آذربایجان هست و بی کیفیت.
ولی توی سایت imeichack که چک میکنم کدش را نوشته ساخت ویتنام
الان سؤالم اینه که کد ۱۳ میشه فقط مختص آذربایجان نباشه و ویتنام هم چنین کدی را استفاده کنه یا چی؟خودمم گیج شدم😂به عدد ۱۳ و بعضی سایتها و افراد اعتماد کنم که میگن گوشی ساخت آذربایجان هست یا به سایت IMEI checker و خود گوشی و شارژرش که زده ویتنام؟
ممنون میشم اگه اطلاعات دارید در این مورد جواب بدید.میدونم پک ها تفاوتی نداره و این چیزارا میدونم.سوالم اینه چرا ویتنام هست ولی رقم هفتم و هشتم کد IMEI را زده 13 ؟
سوال دوم اینکه میشه صادقانه بگید مصرف باتری گوشی شما چجوریه؟الان من ۳۵٪ شارژ را توی ۶ ساعت و نیم استفاده از نت و اینستا تموم کرد.طبیعیه یا نه زیاد از حد باتری خالی میکنه؟
ببخشید زیاد شد ولی این دو تا سوال را اگر پاسخ بدید در صورت مطلع بودن ممنون میشم.