مشخصات کاربر
 - نام کاربر : Moh J J
- تاریخ عضویت : 1401/2/16
- تعداد نظرهای داده شده : 4
نظرها
موارد 1 تا 4 از مجموع 4 مورد
موارد 1 تا 4 از مجموع 4 مورد
-
معرفی iPhone Duo - اولین آیفون تاشوی اپل با صفحهنمایشهای 7.6 و 5.4 اینچی و بازگشت Touch ID
-
معرفی iPhone 18 Pro و iPhone 18 Pro Max با دوربین دیافراگم متغیر و پردازنده 2 نانومتری A20 Pro
-
معرفی Apple Watch Series 12 و Watch Ultra 4 با پردازنده S11 و دقیقترین حسگر ضربان قلب در میان پوشیدنیها
-
معرفی Oppo A7 Pro با باتری 8 هزار میلی آمپر ساعتی و صفحهنمایش 120 هرتزی OLED
-
معرفی Xiaomi 18 Fold تاشوی واید شیائومی با پردازنده Xring O3، رم LPDDR6 و باتری 6,000mAh
-
معرفی تبلت Xiaomi Pad 9 Pro Max با صفحهنمایش 13 اینچی، باتری 12,000mAh و پردازنده Xring O3
-
معرفی Samsung Galaxy A07s با نمایشگر 6.7 اینچی، باتری 5,000 میلی آمپر ساعتی و پشتیبانی 6 ساله
حالا نکات خوبش رو میگم. گوشی واقعا خوب و روان کار میکنه و هیچ مشکل سخت افزاری مثل پرپر زدن، مشکل تاچ، رفرش ریت صفحه نداره. کیفیت صفحه نمایش عالی هست و بسیار روشن. Hdr10+ نداره چون صفحش ۱۰۰۰ نیت به بالا نور نمیده ولی به نظرم استفاده طولانی از این قابلیت در گوشی هایی که ممکن هست؛ عمر صفحه را کاهش میده. کیفیت و بلندی اسپیکر گوشی فوق العاده هست. تو خونه ۲۰۰ متر صداش از این ور تا ان طرف خونه شفاف میره. میکروفون گوشی هم خیلی با کیفیت صدا ضبط میکنه. جک هدفون هم داره. باتری وقتی باهاش کار نمیشه هم خوب نگه میداره بین ۱ تا ۴ درصد بسته به اینکه شبها به شبکه و وای فای وصل هستید کم میکنه. موقع استفاده هم بسته به استفاده ۶ تا ۹ ساعت میتونه sot بده برای کار های عادی. منظورم اینه اگه به دیتا وصل باشید اینترنت گردی کنید با نور متوسط رو به بالا و سینک روشن باشه و [vp[n هم روشن ۶ ساعت روش حساب کنید. اگر با نور رو به پایین در حالت تاریک بدون اینترنت کتاب مثلا بخونید ۹ ساعت یا حتی بیشتر ممکنه. با شارژر خودش ۲ ساعت تا کامل شارژ شده ولی شارژر ۲۵ واتی بگیرید مثل اینکه نیم ساعت کمتر میشه.
عملکرد پردازنده هم برای بازی های عادی که سنگین نیستن مثل پاب جی فرقی انچنان با یک گوشی گرون نداره. خصوصا اینکه صدا بی نظیر هست و استریو. من خودم plant vs zombie و temple run دارم با یک امولیتر برای بازی های کنسول های قدیمی که تبلیغ و سکه و از این جور چیزا نداره فقط برای وقط گذشتن وقتی بخوام. دوربین سلفی هم عکس های خوبی میگره. گوشی های سامسونگ در نهایت bixby routine دارن که یک سری اتوماسیون های ساده رو مجانی انجام میده. البته نرم افزار مشابه پولی با ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار تومن خرج کردن با قابلیت های خیلی بیشتر داریم مثل tasker.
گوشی خودم رو هم از تکنولایف خریدم پک هند بود برای سویس. اول نگران کیفیت ساخت هند بودم ولی الان که گرفتم میبینم خیلی خوب ساخته شده. تو بازار به اسم ویتنام الکی پول میگیرن البته اگه بتونید ریجن هند یا تایلند بگیرید ضبط صدا با صدای عالی پیش فرض فعال هست و دردسر نخواهید داشت.
در مجموع برای قیمت فعلی ۸۶۵۰ ورژن ۲۵۶ نسبت به گوشی های دیگه بازار بیشترین امکانات و کیفیت رو برای پولتون بهتون میده. مدل بالاتر این گوشی a52s دو و نیم میلیون بیشتر با پردازنده ۴۰ درصد سریع تر صفحه ۱۲۰ هرتزی ۵جی و شارژ نگه داری کمتر و پرپر زدن هنگام ۲جی برای این امکانات.