مشخصات کاربر
 - نام کاربر : Reza K
- تاریخ عضویت : 1400/5/9
- تعداد نظرهای داده شده : 4
نظرها
موارد 1 تا 4 از مجموع 4 مورد
موارد 1 تا 4 از مجموع 4 مورد
-
تصاویر و اطلاعات جدید از گوشی سهتاشوی سامسونگ: از فرم لولاها تا صفحهنمایش خارجی
-
معرفی Realme C85 5G و Realme C85 Pro با باتریهای 7,000mAh و بدنه IP68/IP69
-
معرفی vivo Y19s پایینرده 5G ویوو با صفحهنمایش 90 هرتزی، باتری 6,000mAh و قیمت 124 دلاری!
-
گزارش مالی اپل از سهماهه منتهی به سپتامبر 2025 - رشد 8 درصدی درآمد و آینده روشن با کاهش تعرفهها
-
گزارش مالی سامسونگ از سهماهه سوم سال 2025 - رکورد درآمدزایی با تقاضای خروشان در چیپهای حافظه
-
گزارش مالی آلفابت از سهماهه سوم 2025 – نخستین فصل 100 میلیارد دلاری با رشد دورقمی کسبوکارها
-
گزارش مالی مایکروسافت از سهماهه منتهی به سپتامبر 2025 – صرف هزینه بیشتر برای توسعه زیرساختها
بعدش هم که ریستارت کرد، یه دور فکتوری ریست کردم.
به جز سنسور مجاورت (اونم ویس واتساپ) مشکلی نداره.
مشکلی از بابت نوتیفیکیشن نداره.
از imei24.com چک شد و همه چیز درست بود.
تجربه خرید و استفاده هفته اول poco f3
تین نکته رو بگم که گوشی توی ایران خریداری نشده و تا یک ماه امکان پس دادن و ریفاند پول وجود داره، برای همین کامل تست کردم که اگه هر گونه مشکلی داره چه سخت افزار و ه نرم افزار، پس بدم و پولم رو بگیرم.
اولین گوشی از خانواده شیائومی هستش که میگیرم و بدون هیچ تعصبی نتیجه تست و کار باهاش رو میزارم. قبلش نوکیا و ال جی و سامسونگ داشتم و اولین باره گوشی چینی میگیرم.
صغحه نمایش به هیچ عنوان گرین تینت نداره
روی بک گراند طوسی مثل chrome incognito یا بکگراند های طوسی با طیف تیرگی متفاوت تست شد.
مشکلی که توی یوتیوب هندی ها زیاد بهش اشاره کردن، اصلا وجود نداشت.
مقدار نورصفحه در تمامی حالت ها از ۰ تا ۱۰۰ چک شد، طبق گفته های بقیه توی نور کم مقل ۱۰ درصد حدودا بابد این مشکل خودشو نشون بده. که برای من همچین چیزی اتفاق نیوفتاد.
خیلی نگران بودم و یک روز کامل فقط مشغول تست همین بودم.
در مورد سنسور مجاورت هم، گوشی سنسور مجاوارت داره (درصورتییکی میگفت نداره و یه لینک هم داده بود). با اخرین اپدیت miui مشکلی توی مکالمات نداشتم.
سنسور مجاورت در حالتی که گوشی افقی باشه فعال نمیشه، موقع مکالمه گوشی رو گذاشتم روی میز و با دست بالای صفحه و کل صفحه رو پوشوندم، ولی صفحه خاموش نمیشه.
ویل وقتی گوشی درحالت عمودی یا ایستاده باشه، فعال میشه. فاصله هم که بدید صفحه روشن میشه، بالای صفحه که نزدیک صورت بشه، صفحه خاموش میشه.
دو تا مکالمه طولانی با خود تلفن و تماس با واتساپ انجام شد برای تست تا اگه مشکلی داره مشخص بشه، که به هیچ عنوان مشکلی مشاهده نشد.
عملکرد باتری خیلی خارق العاده نیست، نسبت به s20fe یا ردمی نوت ۹ پرو.
ولی سرعت شارژش خیلی خوبه.
از ۱۰ درصد تا ۹۸ درصد دقیقا ۳۰ دیقه طول کشید.
باتری با استفاده معمولی و بکگراند مشکی یه روز جواب میده.
دوربین اصلی خوبه، ماکرو هم بد نیست.
گوشی نیست که انتظار عکاسی ازش داشته باشید ولی توی نور مناسب عکس های خوبی میندازه.
نایت مودش هم خوبه اگه گوشی رو بتونید ثابت نگه دارید. کیفیت عکس هاش به پای فلگ شیپ ها نمیرسه، زوم تله فوتو هم نداره ولی درکل نسبت به قیمت دوربین مناسبی داره.
تبدیل usb-c به 3.5mm که داخل باکس هست، کیفیت صدای خوب داره ولی بلندی صدا خیلی کمه. توی فکرش هستم که یه تبدیل dac دار خوب بگیرم و با اون تست کنم.
کیفیت بلندگوی استریوی گوشی خیلی خوبه و حجم صدای خوبی میده.
با ایفون ۱۱ پرو مقایسه شد، بلندی خیلی کم کمتره و بیس کمتری از اپل داره، ولی نسبت به قیمتش راضی کننده است.
رام اروپا تبلیغات خیلی کمی داره، فقط توی برنامه کلینر تبلیغ میاد. هیچ جتی دیگه تبلیغات نداره.
توصیه میشه که علاوه بر غیرفعال کردن recommneded content توی برنام های مختلف، از debloater هم استفاده بشه که این نرم افزار های الکی شیائومی از روی گوشی پاک بشن تا هم فضای بیشتری ازاد بشه و هم عملکرد گوشی بهتر بشه.
کیفیت ونور صفحه نمایش خیلی خوبه.
زیر نور خورشید هم خوبه ولی به پای اپل و s20fe نمیرسه، ولی خیلی هم بدتر نیست.
جوری نیست که اذیت بکنه، ففط اگه کنار اونا قرار بگیره متوجه کمتر بودن نور صفحه میشید.