مشخصات کاربر
 - نام کاربر : محمدرضا م
- تاریخ عضویت : 1391/4/9
- تعداد نظرهای داده شده : 22
نظرها
موارد 1 تا 22 از مجموع 22 مورد
موارد 1 تا 22 از مجموع 22 مورد
-
آشنایی با vivo Y400 – ردهپایین نسل چهارمی ویوو با نمایشگر امولد +FHD و باتری 6,000mAh
-
کشف تازه پژوهشگران UCLA: ساخت محصولاتی سریعتر با هدررفت انرژی کمتر و سازگاری بیشتر با محیط زیست
-
مقایسه شیائومی +Redmi Note 14 Pro با Poco X7 Pro - کدام ارزش خرید بالاتری دارد؟
-
معرفی Realme 15 و Realme 15 Pro – میانردههایی زیبا با باتری 7,000mAh و نمایشگر اولد 1.5K
-
آشنایی با iQOO Z10R – میانردهای با Dimensity 7400 و توانایی عکاسی و فیلمبرداری زیر آب
-
گزارش مالی آلفابت از سهماهه دوم 2025 – رشد دو رقمی درآمد تبلیغات، کسبوکار ابری و جستوجو
-
معرفی Honor Pad X7 – تبلت 93 دلاری آنر با SD 680، باتری 7,020mAh و شارژر معکوس سیمی
اولا سنسور مجاورت این گوشی هیچ گونه مشکلی نداره، تاچ این گوشی عالیه و همه نرم افزارهای بانک هم به راحتی روی این گوشی کار میکنند.
شما فکر کنم یک گوشی فیک از جلوی علا الدین خریدی.
بنده این گوشی را چند روزه خریدم . قبل از این A52 و POCO F3 و S20 FE نسخه اگزینوس داشتم که خواستم این بار A52s بخرم چون دیدم که پردازنده اش ارتقا پیدا کرده و از اونجایی که از A52 خیلی راضی بودم گفتم ارتقایافته اش رو بخرم. ولی در نهایت گفتم دلو به دریا بزنم و با ارتقا اساسی بودجه S21 fe بخرم (یک زمانی با یک میلیون بهترین گوشی رو می خریدیم!!).
یادمه همون موقع که گوشی S20 fe اگزینوس رو خریدم خیلی ها ازش بد تعریف میکردن. مخصوصا توی دوربینش وقتی می رفتم گوشی داغ میکرد و توی بازی های سنگین هم نسبت به پوکو اف 3 به نظرم ضعیف تر بود و داغی و افت محسوسی داشت. اما این گوشی واقعا محشره . صفحه نمایش این گوشی از همه اونها بهتره. آنتن دهی خوبی داره و به نظرم که دوربینش از اس بیست بهتره و من با آیفون 12 خواهرم که مقایسه میکنم اصلا توی دوربین کم نمیاره. نمیدونم چرا بعضی ها میگن دوربینش همون s20 fe هست!. قدرت فوق العاده ای داره و به هیچ وجه مثل اگزینوس نسل قبل نیست و حتی از پوکو اف 3 هم قدرتمندتره به نظرم. پوکو هم گوشی خیلی خوبیه و دارمش ولی دوربینش معمولیه و از A52 هم ضعیف تره. با اینکه مشکل باگ و سنسور مجاورتی رو که برخی ها میگفتن، باهاش ندارم.
اما این S21 FE همه چی تمامه. خوش دست، دوربین واقعا عالی مخصوصا در شب که در قامت پرچمدار ظاهر میشه، صفحه نمایش عالی ، دوربین سلفی خیلی خوب، قدرت بسیار عالی، ضد آب و محافظ ویکتوس. فقط تاسف می خورم که شارژر رو از جعبه ها حذف میکنن. آها یه مشکلی هم با این گوشی دارم که رنگ بندی های این گوشی جالب نیست و اون رنگی که می خواستم رو نداره کاش رنگ آبی هم داشت. در کل با خیال راحت بخرید و نگران اگزینوس بودنش نباشید. اما اگه می خواهید کمتر هزینه کنید A52s و 11T شیائومی هم گوشی های خیلی خوبی هستند.