مشخصات کاربر
 - نام کاربر : mon h
- تاریخ عضویت : 1399/10/28
- تعداد نظرهای داده شده : 3
نظرها
موارد 1 تا 3 از مجموع 3 مورد
موارد 1 تا 3 از مجموع 3 مورد
-
گزارش مالی اپل از سهماهه منتهی به ژوئن 2025 – فروش سه میلیارد آیفون، احتمال خرید یک شرکت AI
-
آشنایی با vivo Y400 – ردهپایین نسل چهارمی ویوو با نمایشگر امولد +FHD و باتری 6,000mAh
-
کشف تازه پژوهشگران UCLA: ساخت محصولاتی سریعتر با هدررفت انرژی کمتر و سازگاری بیشتر با محیط زیست
-
مقایسه شیائومی +Redmi Note 14 Pro با Poco X7 Pro - کدام ارزش خرید بالاتری دارد؟
-
معرفی Realme 15 و Realme 15 Pro – میانردههایی زیبا با باتری 7,000mAh و نمایشگر اولد 1.5K
-
آشنایی با iQOO Z10R – میانردهای با Dimensity 7400 و توانایی عکاسی و فیلمبرداری زیر آب
-
گزارش مالی آلفابت از سهماهه دوم 2025 – رشد دو رقمی درآمد تبلیغات، کسبوکار ابری و جستوجو
کد صفحه من k9a_36_02بود. که ازلجاظ تراکم پیکسلی و شارپ بودن و رنگ ها کوچکترین مشکلی نداره و تو نور مغازه با دقت با صفحه huaxing مقایسه کردم و هر دو عالی بودن و کمی تیانما روشنایی بیشتری هم داشت ولی متاسفانه نتونستم تو تاریکی مقایسشون کنم.
تو xda هم یک نفر گفته بود ممکنه دو نوع صفحه تیانما داشته باشیم .چون یک عده مشکل تاری وتراکم پیکسلی کم داشتن ولی بعضی ها کاملا راضی بودم .ظاهرا a 36 خوبه و 036 و tianmma مشکل تاری هم دارن .
باتریش هم معمولیه نسبتا خوبه نمیشه گقت خیلی بده با کاربری معمولی یک روز کاملا جواب میده ولی با بازی خیلی مصرف می کنه در کل اگر برای بازی می خواین گزینه های خیلی بهتری هم هست ولی اگر کاریری مولتی مدیا و شبکه ها ی اجتماعی دارین و صفحه نمایش خوب و دوربین و صدای خوب و طراحی فوقالعاده جذاب (خصوصا رنگ مشکیش از نظر من ) می خواین این گوشی کاملا مناسبه .
در کل من که عاشقشم ولی حتما با تحقیق خرید کنید که مثل خیلی از دوستان متضرر نشید و با توجه به قیمت بالای گوشی ها با مشکل مواجه نشید چون یکم خرید این گوشی ریسکه و شانسی .
لطفا دوستانی که صفحشون مشکل تاری داره اگر امکانش داشتن مقایسه کنن با تیانما های دیگه ببینن این صحیت تو xda درسته چون مطمئن نیستم .
مشکلاتش هم میشه به نداشتن جک 3.5 میلیمتری اشاره کرد ودوربین سلفی نستا ضعیف که البته با GCam بهتر میشه اشاره کرد.
ببخشید طولانی شد امیدوارم هر انتخابی می کنین از خریدتون راضی باشین
من راجب کیفیت صدا خروجی هدفون تو xda خوندم که ظاهرا زیاد این گوشی تو این زمینه خوب کار نکرده .میشه یکم راهنماییم کنین. redmi note 9 تست کردم به نظرم اون واقعا تو این زمینه بد بود متاسفانه می خواستم ببینماین هم کیفیت مشابه اون داره.
من با گوشی بازی نمیکنم ولی از صفحه 120hz پوکو خیلی خوشم اومده و اینکه صدا 24 bit پشتیبانی می کنه. بعد از 5 سال دارم HTC m9 عوض میکنم یکم نگران کیفیت صدام وگرنه همه چیز این گوشی عالیه