مشخصات کاربر

 
  • نام کاربر : بهزاذ ر
  • تاریخ عضویت : 1399/6/17
  • تعداد نظرهای داده شده : 1

نظرها

ترتیب:
جستجو:
موارد 1 تا 1 از مجموع 1 مورد

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Xiaomi Redmi Note 9 Pro

1399/6/17 بعد از دو هقته استفاده میتونم بگم که از گوشی کاملا راضی هستم بخصوص که در در مقایسه با گوشی های هم رده از برندهای دیگه قیمت خیلی مناسبی داره و صفحه نمایش کیفیت خوبی داره و کیفیت دوربین خیلی خوبه بویژه اگه از برنامه گوگل کمرا استفاده متعجب میشید و پردازنده سریع و خیلی بهینه ای داره و امکانات ارتباطی خیلی بروز و کاملی داره و باتری هم عالی هست و برای من با روزی 4-5 ساعت استفاده از شیکه های اجتماعی و وب گردی و امثالهم باتری راحت سه روز کامل جواب میده و عرض حدود یک ساعت هم شارژ میشه
در کل کیفیت همه چیز این گوشی خوب و کاملا رضایت بحش و بالاتر از قیمتی که میپردازید هست و من در این مدت مشکلی ندیدم.
اما راجب هاله ای که میگن دور دوربین سلفی هست فکر میکنم که احتمالا دچار خطای دید میشن، چون رو صفحه گوشی از کارخانه یه محافظ صفحه، البته از جنس پلاستیک نصب شده که در محل دوربین سلفی برش داره و انعکاس نور از لبه های محل برش باعث خطای دید و دیدن هاله میشه و یا کندن او محافظ صفحه دیگه این هاله رو نخواهند دید.
اما در مورد موضوعی که میگن که گرد و خاک وارد قسمت دوربین میشه و اینا باید بگم که من این مشکل رو ندارم و کلا هم این چیزی که میگن هم به نظر من عجیب هست چون تا جایی که من سرچ کردم و دیدم کلا تو شبکه های اجتماعی این مورد حدودا توسط 30 اکانت گفته شده بود که 2 تا از اونا مال 2 ماه قبل بودن و بقیه یک دفعه تو یه روز همچین چیزی رو گفته بودن اما در کل به نظر میرسه که تعداد کسایی که با این مشکل مواجه شدن خیلی کم هست و مشخص هم نیست که مشکل از ابتدا وجود داشته یا بعدا بر اثر ضربه و اینا پیش آمده.
حالا گرد و خاک از کجا میتونه وارد قسمت دوربین بشه، اگر به اون قسمت کناره برآمدگی دوربین، با ذره بین نگاه کنید می بینید که اون برآمدگی از دو قطعه ساخته شده، یک قطعه بخش بالایی ماژول دوربین (که شامل شیشه محافظ و حلقه دور شیشه هست) و یک قطعه پائینی ماژول دوربین که ظاهرا در تعداد خیلی کمی از گوشی ها یه فاصله خیلی کمی در حد دهم میلیمتر بین این دو قطعه وجود داره و از اونجا گرد و خاک وارد شده.
اما اگر نگران این موضوع هستید میتونید یه تست خیلی ساده انجام بدبد، به این روش که با یه ذره بین نسبتا خوب در جایی که نور زیادی داشته باشه(ترجیحا زیر نور آفتاب) به کناره های برامدگی دوربین نگاه کنید تا محل اتصال دو قطعه ای که در فسمت فبل توضیح دادم رو بتونید ببینید بعد با یه تکه کاغذ که نه زیاد ضخیم باشه و نه زیادی نازک باشه و لبه های کاملا صافی داشته باشه رو بردارید و در حالی که با ذره بین نگاه میکنید در قسمت گوشه های حارچی دیواره برآمدگی دوربین امتحان کنید و ببینید که کاغذ وارد محل اتصال توضیح داده شده میشه یا نه؛ اگه وارد نشد که مشکلی نیست، اما اگر احیانا کاغذ وارد شد حتما به این معنی نیست که دوربین گرد و خاک خواهد گرفت اما برای احتیاط بهتره که اون محل رو با یه چیزی پوشش بدین مثلا من یه جا دیدم که یکی گفته بود که، با یه مقدار خیلی کم چسب و به شکل یه پرده نازک روی اون بخش رو پوشش داده اما راجب نتیجه کار چیزی نگفته بود.
و در آخر اینکه، اگر قصد خرید قاب محافظ داشته باشید من قاب GKK 360 رو توصیه میکنم فقط دقت کنید که این قاب رو دقیقا به شکلی که در راهنماش نشون داده شده جا بندازید و خارج کنید و به هیچ وجه به شکل کشویی جا نندازید و دیگه اینکه موقع حا انداختن کلید پاور رو دقیقا در وسط محل برش قاب برای کلید تنظیم کنید.
به طور خلاصه به نظر من در حال حاظر در بین گوشی های زیر 10 تومن گوشی خیلی خوبی هست
موارد 1 تا 1 از مجموع 1 مورد
خرید گوشی موبایل سامسونگ گلکسی آ 55 از دیجی کالا