مشخصات کاربر
 - نام کاربر : Nadia S
- تاریخ عضویت : 1399/5/6
- تعداد نظرهای داده شده : 4
نظرها
موارد 1 تا 4 از مجموع 4 مورد
Nokia 7 plus
1399/7/3
من چک کردم بعد از تعویض سوکت شارژر هم موقع شارژ مینویسه شارژ سریع. البته من با شارژر اصلی خودش و کابل اصلیش شارژ میکنم. اینکه داغ میشه موقع شارژ و ریست میشه، از اول ک گوشی جدید بود هم همینطور بود و این ب خاطر تکنولوژی خود گوشی و محافظت از کاهش عمر باتری بر اثر داغ شدن هست که وقتی دما بالاتر از حد مجاز میره پیام میده ک شارژر را جدا کنید و اگه جدا نکنید خودش ریست میشه.
Nokia 7 plus
1399/6/27
سلام، آیا با شارژر اصلی خود گوشی شارژش میکنید؟ من سرچ کردم گفتن این ی مشکل رایج این گوشی هست که یا مشکل از سوکت شارژ هست ک اگر خارج از کشور باشد وارانتی داره گوشی و میبرید عوض میکنید ویا ممکنه مشکل از کابل شارژر باشه.
Nokia 7 plus
1399/6/12
با سلام، گارانتی الماس سیستم با هزینه ۲۰۰ هزارتومان و در عرض یک هفته و با پاسخ دهی عالی سوکت شارژر را تعویض کردند. واقعا کارشون عالی بود.
Nokia 7 plus
1399/5/6
سلام میشه لطفاً بفرمایید کدوم گارانتی را داشتین؟ گارانتی الماس سیستم گفت تعویض سوکت شارژ جزو گارانتی نیست و ۲۰۰ تومن هزینه داره در ضمن اینکه باید ریسک خراب شدن الرسی دی هم بپذیرید خودتون!
موارد 1 تا 4 از مجموع 4 مورد
-
مقایسه سامسونگ Galaxy A16 با شیائومی Redmi Note 14
-
معرفی سهگانه Pura 80 هواوی - Pura 80 Pro و +Pura 80 Pro با سنسورهای 1 اینچی و باتری 5,700mAh
-
معرفی هواوی Pura 80 Ultra با لنزهای تلهفتوی قابل سوییچ و دوربین اصلی 1 اینچی
-
انتشار نخستین نسخه پایدار اندروید 16 – از تحول در نوتیفیکیشنها تا امکانات مناسب برای کمشنوایان
-
معرفی Honor X6c پایینرده اقتصادی آنر با پنل 120 هرتزی، حافظه 256GB و باتری 5,300mAh
-
معرفی iOS 26 با زبان طراحی جدید، اضافه شدن اپلیکیشن Games و تغییرات گسترده
-
معرفی iPadOS 26 با طراحی جدید، مولتیتسکینگ گسترده و راهکارهای هوش مصنوعی