مشخصات کاربر
 - نام کاربر : Aram E
- تاریخ عضویت : 1399/4/17
- تعداد نظرهای داده شده : 4
نظرها
موارد 1 تا 4 از مجموع 4 مورد
موارد 1 تا 4 از مجموع 4 مورد
-
معرفی Motorola Razr Fold اولین تاشوی افقی موتورولا با صفحهنمایشهای 6.56 و 8.1 اینچی
-
معرفی Motorola Signature با پردازنده Snapdragon 8 Gen 5، چهار دوربین 50MP و تضمین آپدیت 7 ساله
-
معرفی NxtPaper 70 Pro – میانرده جدید TCL با نمایشگر کاغذوار و عمر طولانی باتری
-
معرفی Realme 16 Pro+ 5G و Realme 16 Pro 5G با دوربین اصلی 200MP و باتری 7,000mAh
-
معرفی Honor Power2 با باتری 10,080mAh، پردازنده دیمنسیتی 8500 الیت و سیمای اپلی!
-
معرفی Clicks Communicator با صفحهکلید فیزیکی، بدنه پشتی قابل تعویض و ظاهر گوشیهای بلکبری
-
بازگشت Pebble به دنیای ساعتهای هوشمند: معرفی Round 2 با نمایشگر e-paper رنگی و باتری دوهفتهای
وقت تون بخیر
من این گوشی رو حدود ۷،۸ ماه هست که خریداری کردم.
گوشی ام رو تازه به اندروید ۱۰ ارتقا دادم یعنی دیروز آپدیت کردم. امروز که گوشیم رو توی شارژ زدم، حدود ۴ساعت یا بیشتر طول کشید تا از ۱۹ به ۱۰۰ برسه!!
در صورتی که قبلا حدود ۲ ساعت یا یکم بیشتر طول می کشید...
از فست شارژ هم کلا استفاده نمی کنم. برنامه ها هم در پس زمینه در حالت خواب هستند.
آیا مشکلی برای گوشیم پیش اومده؟ و اینکه چیکار کنم سرعت شارژ کردنش به روال قبلی برگرده؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
من حدودا این گوشی رو ۲ماهه که خریدم. اوایل شارژ رو خوب نگه می داشت و من هم می گذاشتم تا حدود 10,15 درصد برسه و بعد می زدم به شارژ تا 100بشه. اما توی سایت ها خوندم که نباید شارژ گوشی خیلی کم باشه و همین طور اجازه ندیم 100بشه و 80درصد از شارژ بکشیم. از وقتی این کار رو می کنم، گوشی کمتر شارژ نگه می داره. البته استفاده ام از گوشی هم یکم بیشتر شده ولی بازم به نظرم زود شارژ تموم می کنه. دیروز وقتی گوشی 99درصد بود از شارژ کشیدم و پس از یک ساعت دیدم شارژ گوشی شده 96 بدون اینکه هیچ استفاده کرده باشم! به نظر شما این روش شارژ کردن صحیحه که در سایتها هست؟ و آیا باتری گوشیم مشکل داره؟!
من تصمیم دارم گوشی A30s یا A50s رو بخرم ولی در حال حاضر قیمت گوشی خیلی بالا رفته. شما می دونید کی پایین میاد و به قیمتهای قبلی بر می گرده؟
من تصمیم دارم گوشی A30s یا A50s رو بخرم ولی در حال حاضر قیمت گوشی خیلی بالا رفته. شما می دونین کی پایین میاد و به قیمتهای قبلی بر می گرده؟