مشخصات کاربر
 - نام کاربر : Amir N
- تاریخ عضویت : 1399/2/6
- تعداد نظرهای داده شده : 1
نظرها
موارد 1 تا 1 از مجموع 1 مورد
موارد 1 تا 1 از مجموع 1 مورد
-
معرفی اییربادهای سامسونگ Galaxy Buds4 و Buds4 Pro با طراحی بهبودیافته و ارتقاء قابلیتهای صوتی
-
معرفی سامسونگ Galaxy S26 Ultra کپی برابر اصل S25 Ultra با لنزهای سریعتر و شارژ 60 واتی
-
معرفی سامسونگ Galaxy S26 و +Galaxy S26 با تغییرات حداقلی و بازگشت Exynos
-
رونمایی از iQOO 15R – شبهپرچمداری با Snapdragon 8 Gen 5 و باتری 7,600 میلیآمپر ساعتی
-
معرفی Oppo A6i+ ،Oppo A6s ،Oppo A6 و Oppo A6v – علاقه عجیب اوپو به سری A6 و بازی با کلمات
-
معرفی Band 11 و Band 11 Pro – بندهای تناسب اندام سبک، مقاوم و خوشقیمت هواوی
-
معرفی ساعت هوشمند Amazfit T-Rex Ultra 2 با دوام باتری 30 روزه و 6 موقعیتیاب ماهوارهای
حالا میخوام اینو بگم که آیفون ۷ با سخت افزار قدیمی تر نسبت به آیفون SE 2020 تونست از نظر سرعت از گوشی A50 که میان رده تقریبا جدید سامسونگه برنده بشه، خوب با این وجود سخت افزار آیفون SE 2020 خیلی قوی تر از آیفون ۷ است و اصلا با میان رده های سامسونگ و بقیهی برند های میان رده از نظر سرعت قابل مقایسه نیست.
مورد بعدی در مورد دوربین های آیفون است که یکی از دوستام که آیفون داره میگفت خیلی بهتر از برند های دیگه عمل میکنه، باید بگم راست میگفت چون من خودم با چشم خودم دیدم و واقعا دوربین های آیفون خیلی قوی هستش احتمالا در آیفون SE جدید هم شاهد چنین دوربینی باشیم. البته فکر نکم به پای آیفون 11 پرو برسه و خیلی از برند های پرچم دار، منظورم برند های هم رده خودشه.
من خودم آیفون دوست دارم، مخصوصا آیفون 11 پرو ولی با این وضع قیمت در ایران آدم از خریدش پشیمان میشه. من کلا مشکلی با گوشی با صحفه نمایش بزرگ یا کوچک ندارم، الان خودم A20 سامسونگ دارم صحفهش بزرگه راضی ام، ولی گوشی کوچیک جمع و جور تره.
آیفون SE جدید هم خیلی خوبه ولی با قیمتش مشکل دارم به نظر من 8 تا 9 میلیون خیلی زیاده باید قیمت نسخه 64 زیر 7 میلیون باشه، اما بعید میدونم.