مشخصات کاربر
 - نام کاربر : علی س
- تاریخ عضویت : 1399/1/9
- تعداد نظرهای داده شده : 3
نظرها
موارد 1 تا 3 از مجموع 3 مورد
موارد 1 تا 3 از مجموع 3 مورد
-
معرفی اییربادهای سامسونگ Galaxy Buds4 و Buds4 Pro با طراحی بهبودیافته و ارتقاء قابلیتهای صوتی
-
معرفی سامسونگ Galaxy S26 Ultra کپی برابر اصل S25 Ultra با لنزهای سریعتر و شارژ 60 واتی
-
معرفی سامسونگ Galaxy S26 و +Galaxy S26 با تغییرات حداقلی و بازگشت Exynos
-
رونمایی از iQOO 15R – شبهپرچمداری با Snapdragon 8 Gen 5 و باتری 7,600 میلیآمپر ساعتی
-
معرفی Oppo A6i+ ،Oppo A6s ،Oppo A6 و Oppo A6v – علاقه عجیب اوپو به سری A6 و بازی با کلمات
-
معرفی Band 11 و Band 11 Pro – بندهای تناسب اندام سبک، مقاوم و خوشقیمت هواوی
-
معرفی ساعت هوشمند Amazfit T-Rex Ultra 2 با دوام باتری 30 روزه و 6 موقعیتیاب ماهوارهای
گوشی من رام گلوبال و رم ۸ حافظه ۱۲۸ گیگ با گارانتی معتبر خریدم. در استفاده های عادی خودبهخود گرم میشه قابش هم فابریک خودش رو که نازک است انداختم و تمامی برنامه هایی که از پس زمینه استفاده می کنند مسدود کردم به غیر از چند مورد. برنامه و گیم هم زیاد نریختم توش تقریبا یک پنجم حافظه پر است.وقتی هم کالاف بازی می کنم به ۴۰، ۴۱ میرسه که خیلی گرم میشه.نسبتا باطری هم زود خالی می کنه.آیا این مشکل نرم افزاری است و با آبدیت حل میشه یا مشکل از چیزه دیگه است؟
سپاسگزارم
من این گوشی رو حدود یک هفته است از بیرون خریدم مدل رم۸ حافظه۱۲۸ با گارانتی معتبر.
تمامی معایب و محاسنش رو می نویسم شاید به درد کسی بخوره:
معایب:گوشی واقعا سنگینی است به طوری که من با قابی که از گوشی در اومده استفاده میکنم که خیلی نازک است ولی وقتی زیاد تو دست می گیرم واقعا از قسمت مچ شروع می کنه به درد کردن با توجه به اینکه گوشی قبلیم هم گوشیه سبکی نبود نوت۸پرو بود.از لحاظ نرم افزاری خیلی لگ و باگ داره به طوری که گاهی اوقات هنگ میکنه که این مورد رو در گوشیه قبلی هم من داشتم انگار رابط کاربری شیاعومی ایراد داره.در استفاده های عادی درجه گوشی چیزی بین ۳۰تا۳۴ درجه است و در حین بازی مثل کالاف با نهایت کیفیت تا ۴۰ درجه می رسه و در شارژ شدن هم آخرین درجه ای که دیدم ۴۳ درجه بود،البته این ارگام در محیط خونه و در تابستان ثبت شده شاید در زمستان فرق کنه ارگام.البته اینم بگم که در استفاده های عادی چون بدنش فلز قشنگ حرارت ملایم رو احساس می کنه یه مقداری گرمی در دست احساس میشه در استفاده های عادی.مصرف شارژش هم عادی است نه زود تموم می کنه نه دیر.
محاسن:من قبل خریدن خیلی ها میگفتن صدای اسپیکرش کم است و غیره ولی واقعا عالی است در مقایسه با اسپیکر استریو سامسونگs10plus که داشتم تقریبا براری می کنه، فقط وقتی صدای گوشی رو خیلی زیاد می کنم پشت گوشی انگار می لرزه.سرعت گوشی خوبه تمام بازی ها رو بدونه لگ با آخرین کیفیت باز می کنه ولی خیلی گرم میشه تا ۴۰ ،۴۱ میرسه.خیلی سریع شارژ میشه.دوربین نسبتا خوبی داره.زیبا و خوش ساخته.صفحه نمایشش در مقایسه با نوت۸پرو خوبه ولی نسبت به s10plus مقداری میزنه تو ذوق ولی کاملا راضی کننده است.و یک مورد اینکه در تصاویر سفید با نور حداکثر یکم مایل به زرد هستش مثل اولد ها ولی ماله نوت۸پرو مایل به آبی است. و این نکته هم اشاره کنم که در نوت۸پرو چشم من درد می کردم مجبور بودم دائما حالت مطالعه رو فعال کنم ولی صفحه این خیلی کم چشمم رو درد میاره.
شرمنده انگار یکم زیاد شد.
و در آخر یه سوال داشتم در حالت مصرف عادی احساس می کنم یکم زیاد گرم میشه و زود تر شارژ تموم می کنه،آیا کسی این مشکل رو داره؟آیا این مشکل نرم افزاری است و با آبدیت حل خواهد شد؟ سپاسگزارم.
یاعلی ع
من دیروز این گوشی رو خریداری کردم ولی وقتی موسیقی باز می کنم یا در یوتیوب یا هر برنامه دیگر فیلم میبینم از اسپیکر اصلی صدا میاد ولی از اسپیکر دوم صدا نمیاد.
ولی وقتی زنگ می خوره یا کالاف بازی می کنم از هر دو اسپیکر صدا میاد.آبدیت اندروید۱۱ رو هم دیروز نصب کردم درست نشد.
آیا کسی تا به حال همچین مشکلی داشته؟
چطور میشه رفع کرد؟
متشکرم