مشخصات کاربر
 - نام کاربر : mostafa h
- تاریخ عضویت : 1399/1/3
- تعداد نظرهای داده شده : 14
نظرها
موارد 1 تا 14 از مجموع 14 مورد
موارد 1 تا 14 از مجموع 14 مورد
-
معرفی iQOO 15 Ultra با فن خنککننده، باتری 7,400mAh و پردازنده Snapdragon 8 Elite Gen 5
-
معرفی Realme P4 Power با باتری 10,001mAh، پردازنده دیمنسیتی 7400 و دوربین رده پایین
-
معرفی Realme 16 با پردازنده Dimensity 6400، باتری 7,000mAh و الهام از iPhone Air
-
گزارش مالی اپل از سهماهه منتهی به دسامبر 2025 – فروش بیسابقه آیفون، بهترین عملکرد بخش خدمات
-
گزارش مالی مایکروسافت از سهماهه منتهی به دسامبر 2025 – رشد درآمد به پشتوانه سرویس ابری و AI
-
گزارش مالی سامسونگ از سهماهه پایانی و کل سال 2025 – رکوردزنی در درآمد و سود فصلی
-
معرفی Moto G67 و Moto G77 میانردههای جدید موتورولا با صفحهنمایشهای 6.8 اینچی AMOLED
فرق نسخه چین و گلوبال در زبان و برنامه هاست و فقط هم بین گوشی های شیاومی وجود داره و همه دوستان باید نسخه گلوبال بخرن تا مشکل براشون بوجود نیاد.
دوستانی که با باطری مشکل دارن در ابتدای آن پک کردن گوشی این مورد طبیعیه و همچنین اکثر دوستان گوشی هایی داشتن که شارژ زیاد نگه نمیداشته و این باعث حساسیت بالا درمورد باطری گوشی جدید میشه.
من پیشنهاد میکنم اگر آپدیت 11.0.4 هست فعلا آپدیت نکنن و به نظر من بهترین نسخه همین نسخه هستش و پیشنهاد بعدی اینه که از آنتی ویروس خود گوشی استفاده کنید واقعا تاثیر میزاره.
نکته بعدی شارژ کردن گوشیه گوشیتون رو 100 درصد شارژ نکنید من الان بعد 7 ماه شاید 10 بار نشده که گوشی 100 درصد شارژ شده باشه ... همیشه 20 یا 30 درصد گذاشتم شارژ 80 درصد از شارژ کشیدم .
به داغ کردن گوشی توجه کنید زنگ خطر برای گوشیه به خصوص موقع شارژ کردن من خودم قبل از شارژ گوشی از کلینر یا همون آنتی ویروس استفاده میکنم و بعد گوشی رو به شارژ میزنم که تاثیر عالی داره و گوشی زیاد داغ نمیکنه.(در این مورد تست کردم)
نکته بعدی برنامه هست هر برنامه ای رو نصب نکنید برنامه هایی که بلا استفاده هستند حذف یا غیر فعال کنید برنامه هایی هستن که بی خود فعالن و شارژ میخورن.
امیدوارم که کمکتون کرده باشم
برای من هم ابتدای خرید گوشی سریع شارژ خالی می کرد ولی الان بعد 6 ماه عادی شده و الان که دارم این متنو تایپ میکنم از صبح که گوشی دستم بود با اینترنت روشن بازی یه سره و شارژ 50 درصد الان حدود 30 درصد داره خیال همه راحت ابتدا این مورد هست ولی بعدش رفع میشه البته من از آپدیت 11.0.4 خیلی راضی هستم و نسبت به آپدیت به 11.0.7هیچ اشتیاقی ندارم چون احساس میکنم این آپدیت با نسخه قبلی فرق خاصی نداره و شاید هم باگ داشته باشه