مشخصات کاربر
 - نام کاربر : حمید ص
- تاریخ عضویت : 1398/4/17
- تعداد نظرهای داده شده : 7
نظرها
موارد 1 تا 7 از مجموع 7 مورد
موارد 1 تا 7 از مجموع 7 مورد
-
معرفی T4 Ultra – میان رده پیشرفته ویوو با دوربین تلهفتوی 50 مگاپیکسلی و تراشه +Dimensity 9300
-
مقایسه سامسونگ Galaxy A16 با شیائومی Redmi Note 14
-
معرفی سهگانه Pura 80 هواوی - Pura 80 Pro و +Pura 80 Pro با سنسورهای 1 اینچی و باتری 5,700mAh
-
معرفی هواوی Pura 80 Ultra با لنزهای تلهفتوی قابل سوییچ و دوربین اصلی 1 اینچی
-
انتشار نخستین نسخه پایدار اندروید 16 – از تحول در نوتیفیکیشنها تا امکانات مناسب برای کمشنوایان
-
معرفی Honor X6c پایینرده اقتصادی آنر با پنل 120 هرتزی، حافظه 256GB و باتری 5,300mAh
-
معرفی iOS 26 با زبان طراحی جدید، اضافه شدن اپلیکیشن Games و تغییرات گسترده
خوب طبیعی هست برنامه هایی مثل تلگرام، واتس اپ، آسان پرداخت، و یک سری برنامه های خود گوشی به دوربین دسترسی داشته باشن و از تنظیمات که نگاه کردم برنامه دیگه ای ندارم که دسترسی دوربین واسش فعال شده باشه. چیز دیگه ای هم ممکنه باشه؟ مثلا ایراد سخت افزاری؟
البته با ریست و حتی گاهی با خاموش و روشن کردن صفحه درست میشه.
من این گوشی رو دارم و خداروشکر از همه چیزش راضی هستم. فقط گاهی دوربین باز نمیشه و میگه گوشی رو ریست کنید. با ریست کردن مشکل حل میشه. کسی میدونه مشکل از چی هست و اینکه نیاز هست ببرم گارانتی یا نه؟
ضمنا تمام آپدیت ها هم گرفته و نصب شده.
ممنون از همه.
من چند روزی هست این گوشیرو خربدم و انصافا گوشی خوب و روونی هست.
فقط من یک مشکلی با اعلان نرم افزارهایی مثل Go SMS Pro و یا نمایش تاریخ باد صبا و یا اعلان های نرم افزار دیوار و اینطور چیزا دارم. تو تنظیمات باطری هم حالت بهینه سازی خاموشه و واسه این برنامه ها بدون محدودیت گذاشتم و تموم مجوزها و دسترسی هارو هم واسشون باز گذاشتم اما بازم مثلا برای Go SMS Pro فقط صفحه روشن میشه و هیچ صدا و لرزش و چراغ نوتیفیکیشنی روشن نمیشه. ضمنا آخرین ورژن یعنی 7.88 رو هم نصب کردم. باد صبا هم به محض بسته شدن دوباره تاریخش میره از نوار اعلان و در صفحه قفل هم دیده نمیشه. در کل با اعلان نرم افزار ها مشکل دارم و نمیدونم ایراد کار کجاست. اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه.
ممنون که وقت میزارید و مطالبو میخونید.
لطفا بدون جانب داری بگید که برتری این گوشی نسبت به P Smart چی هست که حدود 400 تومن گرونتره غیر بزرگی صفحه نمایش ولی کیفیت تصویر پایینتر و دوربین سلفی ولی با دریچه ی نه چندان با کیفیت. ممنون میشم نظرتونو بگید؟