مشخصات کاربر
 - نام کاربر : mohsen s
- تاریخ عضویت : 1398/1/24
- تعداد نظرهای داده شده : 5
نظرها
موارد 1 تا 5 از مجموع 5 مورد
موارد 1 تا 5 از مجموع 5 مورد
-
ملاقات با خانواده تاشوهای سامسونگ در تهران - گزارش تصویری از سری Fold8 و Flip8 سامسونگ
-
معرفی iQOO Z11 Lite - پایینرده جدید ویوو با باتری 6,500mAh و پردازنده دیمنسیتی 6300
-
معرفی Oppo K15 با فنخنککننده، سه دوربین 50 مگاپیکسلی و باتری 8,000mAh
-
معرفی Nokia 123 Shield فیچرفون ارزان HMD با تمرکز بر مقاومت بدنه و باتری قابل تعویض
-
معرفی Garmin CIRQA دستبند هوشمند بدون نمایشگر با تمرکز بر پایش سلامت
-
معرفی Galaxy Z Fold8 تاشوی پاسپورتی جدید سامسونگ با طراحی عریضتر و کوتاهتر
-
معرفی سامسونگ Galaxy Z Fold8 Ultra و Z Flip8 - نازکتر و سبکتر با دوربین اولتراواید 50MP
من تو خونه بیشتر از سی درصد افزایش نمیدم و بیرون زیر آفتاب هم عالیه هیچ مشکلی با روشنایی وجود نداره
از لحاظ ظاهری زیباتر مدرنتر و به روزتره نسبت به s8.درسته میانردس ولی طوری طراحی شده که شما احساس میکنی یه گوشی پرچمدار تو دستته دم سامسونگ گرم .
صفحه نمایش بزرگتر داره و کیفیتش اینقدر خوب هست که تفاوتی با s8 احساس نمیکنی.
از لحاظ چیپست جفتشون در یه حدن با این تفاوت که چیپست a50 از هوش مصنوعی پشتیبانی میکنه ولی s8نه که این باعث میشه تو خیلی از کارها گوشی هوشمندتر و بهتر عمل کنه.
از لحاظ باطری خیلی قویتر از s8 هس 3 ساعت بیشتر اسکرین میده نسبت به s8 و سرعت شارژ شدنش عالیه یک تا صددرصدو تو 100 دقیقه شارژ میکنه .s8تو باطری ناامید میکنه کاربرو.
تو دوربین به طور کلی a50 رو بیشتر قبول دارم چون امکانات بیشتر و کاربردیتری میده مثلا لنز واید داره یا تله فتو و انیموجیهای پیشرفته تر که اینا تو s8 وجود نداره و سلفیش از s8 قویتره.
از لحاظ سیستم عامل مجهز به اندروید 9 هست وتا اندروید 11 پشتیبانی میشه ولی s8 دو تا آپدیت اصلی رو دریافت کرده و احتمالش خیلی ضعیفه به اندروید 10 آپدیت بشه.
برسیم به قیمت a50 128 گیگ من خریدم 4350 اما s8 64 گیگ تا 6 میلیون قیمتشه که تفاوت زیادی داره و این باعث میشه ارزش خرید a50 خیلی بیشتر بشه.
من تجربه شخصی خودمو نسبت به این دو گوشی نوشتم امیدوارم اونایی که بین خرید این دو گوشی گیر کردن این مطالب بتونه براشون مفید باشه .سواله دیگه ای اگه من در خدمتم...