مشخصات کاربر
 - نام کاربر : اردوان ک
- تاریخ عضویت : 1397/10/20
- تعداد نظرهای داده شده : 4
نظرها
موارد 1 تا 4 از مجموع 4 مورد
موارد 1 تا 4 از مجموع 4 مورد
-
معرفی Galaxy F56 – باریکترین گوشی سری F سامسونگ با +Gorilla Glass Victus در پشت و رو
-
آشنایی با Surface Pro 12 – تبلت جدید مایکروسافت با Snapdragon X Plus و السیدی 90 هرتزی
-
گزارش مالی اپل از سهماهه منتهی به مارچ 2025 – رکوردشکنی بخش خدمات اپل در کسب درآمد
-
گزارش مالی مایکروسافت از سهماهه منتهی به مارس 2025 – ادامه سودآوری هوش مصنوعی
-
آشنایی با vivo Y19 5G – پایینردهای مستحکم با Dimensity 6300 و فلش پرنور
-
گزارش Canalys از روند ثابت و رشد سالانه 0.2 درصدی بازار اسمارتفون در سهماهه نخست 2025
-
گزارش مالی آلفابت از سهماهه نخست 2025 – افزایش ارزش سهام شرکت در پی درآمد بالاتر از حد انتظار
گوشی من مدل L22, C185 میباشد. چند ماه منتظر اندروید 9 بودم و هربار که گزینه بروزرسانی گوشی را انتخاب میکردم از اندروید خبری نبود تا اینکه کامنتهای دوستان را چک کردم و بعد از اجرای optimize و کامل شدن دوباره گزینه update را اجرا کردم و خوشبختانه فوری گزینه بروزرسانی به اندروید 9 با حجم 3 گیگ برای گوشی فعال شد. دیروز عملیات دانلود و ارتقای اندروید را انجام دادم. گوشی خیلی روانتر شده و دوربین خیلی بهتر شده.
برای ساختن Huawei I'd ابتدا برنامه 2nd Line را دانلود ونصب کنید و از طریق این برنامه یک شماره مجازی مربوط به کشوری غیر از ایران را دریافت کنید و سپس از طریق شماره گرفته شده Huawei I'd خود را به راحتی فعال کنید.
سه روز پیش گوشی A7 2018 را برای داداشم گرفتم. دوربین خوبی داره و کیفیت ساختش خوبه.مکان سنسور اثر انگشتش خوب نیست و برای روشن شدن گوشی سخت میشه لمسش کرد و نسبتا کند هست مخصوصا وقتی قاب روی گوشی بندازی که دیگه بدتر میشه لمس کنی. دیروز به دلیل نامعلوم گوشی هنگ کرد و دیگه عمل نکرد و هرکاری کردیم درست نشد طوری که مجبور شدیم reset factory بزنیم تا روشن بشه و به حالت عادی برگرده.الان به جای اثر انگشت از پین کد استفاده میکنه. آیا کسی با این مشکل مواجه شده؟
من این گوشی را دو هفته میشه که خریدم مدل L22 و میخوام نظر خودمو بگم:
باطری عالی حداقل یک روز و نیم شارژ باطری دوام میاره.
سرعت در اجرا برنامه ها خیلی خوب و بدون کند شدن
دوربین جلو عالی و دوربین پشت هم خیلی خوب البته در بین میان رده ها به سمت بالا
کیفیت صفحه نمایش در رنج قیمتی خوب مخصوصا زیر نور آفتاب.
هوش مصنوعی که در بهینه سازی سرعت گوشی و دوام شارژ خیلی کار آمد است.
با ثبت گوشی در سایت هو آوی میتونید کلی بازی و نرم افزار بروز شده را به راحتی نصب کنید.
اگر قصد خرید دارید انتخاب خیلی خوبی هست. من که خیلی راضی هستم.