مشخصات کاربر
 - نام کاربر : M S
- تاریخ عضویت : 1397/6/8
- تعداد نظرهای داده شده : 1
نظرها
موارد 1 تا 1 از مجموع 1 مورد
موارد 1 تا 1 از مجموع 1 مورد
-
معرفی iPhone Duo - اولین آیفون تاشوی اپل با صفحهنمایشهای 7.6 و 5.4 اینچی و بازگشت Touch ID
-
معرفی iPhone 18 Pro و iPhone 18 Pro Max با دوربین دیافراگم متغیر و پردازنده 2 نانومتری A20 Pro
-
معرفی Apple Watch Series 12 و Watch Ultra 4 با پردازنده S11 و دقیقترین حسگر ضربان قلب در میان پوشیدنیها
-
معرفی Oppo A7 Pro با باتری 8 هزار میلی آمپر ساعتی و صفحهنمایش 120 هرتزی OLED
-
معرفی Xiaomi 18 Fold تاشوی واید شیائومی با پردازنده Xring O3، رم LPDDR6 و باتری 6,000mAh
-
معرفی تبلت Xiaomi Pad 9 Pro Max با صفحهنمایش 13 اینچی، باتری 12,000mAh و پردازنده Xring O3
-
معرفی Samsung Galaxy A07s با نمایشگر 6.7 اینچی، باتری 5,000 میلی آمپر ساعتی و پشتیبانی 6 ساله
1- ویبره گوشی کلا از همون اولی که خریدم کار نمی کرد چون من معمولا از ویبره استفاده نمی کنم این موضوع رو دیر متوجه شدم. یه سرچ تو اینترنت کردم دیدم سونی روش تعمیر این مشکل رو برای تعمیر کارا گذاشته یه جورایی می دونن که این گوشی این مشکل رو داره وگرنه چه دلیلی داره به این سرعت روش تعمیر یه گوشی 2018 رو به گستردگی تو نت بذارن!!!!؟؟؟؟
2- سنسور مکالمه گوشی کلا گیج هستش و بعد اینکه گوشی رو از رو گوشتون برمی دارید بعضا با چند ثانیه تاخیر صفحه رو روشن می کنه.
3- سنسور نور که گیج تراز سنسور مکالمشه تو نور خیلی کم هم صفحه رو کم نور می کنه که خیلی رو مخ است.
4-بلوتوث خود به خود روشن می شه.
5-گوشی مکالمه نویز داره!!!
6-کلا دستگاه کندیه و تو همین یه ماه من چند مورد هنگی رو تجربه کردم
لازمه که بدونید الان گوشی من الان تو تعمیرگاه پارسامتل قشم است (توخیابون ظفر)که اصلا گارانتیه خوبی نیست و به دوستان اصلا پیشنهاد نمی دم برای اثبات این قضیه یه زنگ به شماره تلفنای خدمات پس از فروشش بزنید ببیند کسی جواب می ده؟؟؟!!!!!!!!!!
یادم نره به خدمتتون عرض کنم تمام موارد بالا رو گارانتی پذیرفته و می خواد همه رو درست کنه. به جای این به نظرتون یه گوشی دیگه می دادن بهتر نبود؟؟ فقط بخاطر اینکه خدایی نکرده مشتری راضی نشه؟