مشخصات کاربر
 - نام کاربر : h g
- تاریخ عضویت : 1397/2/12
- تعداد نظرهای داده شده : 9
نظرها
موارد 1 تا 9 از مجموع 9 مورد
موارد 1 تا 9 از مجموع 9 مورد
-
معرفی Redmi Turbo 5 Max با باتری 9 هزار میلی آمپر ساعتی و پردازنده Dimensity 9500s
-
معرفی Moto G67 و Moto G77 میانردههای جدید موتورولا با صفحهنمایشهای 6.8 اینچی AMOLED
-
معرفی Motorola Razr Fold اولین تاشوی افقی موتورولا با صفحهنمایشهای 6.56 و 8.1 اینچی
-
معرفی Motorola Signature با پردازنده Snapdragon 8 Gen 5، چهار دوربین 50MP و تضمین آپدیت 7 ساله
-
معرفی NxtPaper 70 Pro – میانرده جدید TCL با نمایشگر کاغذوار و عمر طولانی باتری
-
معرفی Realme 16 Pro+ 5G و Realme 16 Pro 5G با دوربین اصلی 200MP و باتری 7,000mAh
-
معرفی Honor Power2 با باتری 10,080mAh، پردازنده دیمنسیتی 8500 الیت و سیمای اپلی!
صبر میکنم ورژن بعدی بیاد اگه خوب نشد ریست فکتوری میکنم
وآیا وقتی اینترنت و gps روشنه داغ میکنه؟
آیا اونقدر برتری داره که این همه پول بدم و مشکل باطری و صفحه ۶ اینچ را تحمل کرد ؟
یا فقط چون قیمتش بالاست خوبه...🤔.. ،😂
قبلاً mi max داشتم بسیار باطری خوبی داشت و آنتن دهی خوب. البته بعد دو نیم سال باطریش با تماس و اینترنت یک و نیم روز کار میداد و با چند ساعت فیلم و نیم ساعت تماس یک روز . ۹ لایت هم با فیلمذدیدن یکروز دووم میاره.
بزرگیش اذیت میکرد اما برای وبگردی و فیلم و بازی و پشت فرمون عالی بود. کلا سه چهار بار هنگ کرد که بایدخاموش میشد و ایرادات برنامه در آپدیت های استیبل داشت که بعد از مدتی آپدیت نیومد برطرف میشد. آپدیت را با احتیاط و تجربه دیگران بزنید.. فقط یک بار ریست فکتوری کردم .که البته سرعتش اواخر پایین اومده.
۹لایت سریعتر و زیباتر و راحت تره هرچند برای وب باید زوم کرد. و فیلم دیدنش مثل مکس نیست. اما قدرت صداش در حد مکس و وضوح صدا بهتره. شاید قدرت بلند گوش از مکس کمتر باشه که طبیعی ه. مکس تلویزیونه! باطریش در برابر ۴۸۰۰ مکس خیلی خوب نیست. واقعا مکس قول باطریه.
اما آمولد یکم کیفیتش بهتره و واضح تره البته رزولوشن بالاتری داره.. نمیدانم اونایی که میگند آمولد از خازنی خیلی بهتره چرا میگند. اما صفحه خازنی مکس بدلیل درخشندگی کمتر کمتر چشم را اذیت میکنه.
کلا گوشیهای شیاموی که خوب در میاد و اغلب ازش راضی اند ارزش خریدش از بقیه برندا بالاتره.
جابجاگرmi سریع اطلاعات گوشی را جابجا کرد اما پیامک ها و دفترچه تلفن و تاریخچه تماس در لایت پیدا نشد! بدلیل اپ های جدید گوگل .البته با اپ بکاپ درستش کردم.
دوربینش خوبه . اما system info زده 12 و 8 مگ! با اپ های دیگه بزنید ببینید چنده
4.5g هست که مکس نداشت و تا ۵مگ هم سرعت دانلود زده
وقتی شارژ میشه و کار میکنم یکم داغ میکنه.البته مکس اواخر خیلی داغ میکرد. البته وقتی به شارژ بود و نت وصل و فیلم میدیدم!
چون از تجربیات کاربران سایت بسیار استفاده بردم گفتم تجربه خودم را در اختیار شما بزارم.