مشخصات کاربر
 - نام کاربر : محسن ج
- تاریخ عضویت : 1397/1/6
- تعداد نظرهای داده شده : 4
نظرها
موارد 1 تا 4 از مجموع 4 مورد
موارد 1 تا 4 از مجموع 4 مورد
-
گزارش مالی اپل از سهماهه منتهی به ژوئن 2025 – فروش سه میلیارد آیفون، احتمال خرید یک شرکت AI
-
آشنایی با vivo Y400 – ردهپایین نسل چهارمی ویوو با نمایشگر امولد +FHD و باتری 6,000mAh
-
کشف تازه پژوهشگران UCLA: ساخت محصولاتی سریعتر با هدررفت انرژی کمتر و سازگاری بیشتر با محیط زیست
-
مقایسه شیائومی +Redmi Note 14 Pro با Poco X7 Pro - کدام ارزش خرید بالاتری دارد؟
-
معرفی Realme 15 و Realme 15 Pro – میانردههایی زیبا با باتری 7,000mAh و نمایشگر اولد 1.5K
-
آشنایی با iQOO Z10R – میانردهای با Dimensity 7400 و توانایی عکاسی و فیلمبرداری زیر آب
-
گزارش مالی آلفابت از سهماهه دوم 2025 – رشد دو رقمی درآمد تبلیغات، کسبوکار ابری و جستوجو
من تجربه رو نوشتم براتون. بهتره تشریف ببرید و از یک مغازه دار بخرید که خودش همون جا نصب کنه وگرنه...
دوستان درست میگند، گلس مختص این گوشی تو بازار نیست و هرچی هست به نظر برای گوشی های دیگه است که برای آنر 70 ارائه می کنند.
من به این نکته توجه نکردم و از سایت "فارس کالا" یک گلس به قیمت 325 هزار تومن خریدم. پس از اینکه رسید به دستم برای نصب به نصاب مراجعه کردم (برای این گوشی ها حدود 80 الی 100 تومن دستمزد می گیرند). پس از تمیز کاری و چک کردن و کندن برچسب گلس، متوجه شد که گلس مختص و فیت این گوشی نیست. با اصرار من شروع به نصب کرد ولی وسطش گفت خوب نمیشه بهتره بکنم اش. منم موافقت کردم که خب البته گلس خرد شد. چون کالا مغایرت داشت براشون ارسال کردم ولی متاسفانه قبول نکردند و اظهار می کنند خیلی ازش فروختند و این حرفا.
مخلص کلام. واسه این گوشی گلس اینترنتی نخرید. تشریف ببرید یک مغازه که ادعا میکنه داره و بخواید نصب کنه و در صورتی که خوب باشه هزینه اش رو پرداخت کنید. سعی کنید مثل من ضرر نکنید. الان که حتی محافظ صفحه هم نداره گوشیم. اینم بگم که دلم نمیاد دیگه گلس بندازم بسکه بی گلس و محافظ با صفحه اش حال کردم.
ارادتمند.