مشخصات کاربر
 - نام کاربر : مجتبی ط
- تاریخ عضویت : 1396/3/9
- تعداد نظرهای داده شده : 8
نظرها
موارد 1 تا 8 از مجموع 8 مورد
موارد 1 تا 8 از مجموع 8 مورد
-
معرفی اییربادهای سامسونگ Galaxy Buds4 و Buds4 Pro با طراحی بهبودیافته و ارتقاء قابلیتهای صوتی
-
معرفی سامسونگ Galaxy S26 Ultra کپی برابر اصل S25 Ultra با لنزهای سریعتر و شارژ 60 واتی
-
معرفی سامسونگ Galaxy S26 و +Galaxy S26 با تغییرات حداقلی و بازگشت Exynos
-
رونمایی از iQOO 15R – شبهپرچمداری با Snapdragon 8 Gen 5 و باتری 7,600 میلیآمپر ساعتی
-
معرفی Oppo A6i+ ،Oppo A6s ،Oppo A6 و Oppo A6v – علاقه عجیب اوپو به سری A6 و بازی با کلمات
-
معرفی Band 11 و Band 11 Pro – بندهای تناسب اندام سبک، مقاوم و خوشقیمت هواوی
-
معرفی ساعت هوشمند Amazfit T-Rex Ultra 2 با دوام باتری 30 روزه و 6 موقعیتیاب ماهوارهای
این موضوع کاملا به ملاک های شخصی هر کسی بستگی داره :دوربین، صفحه نمایش، طراحی ظاهری، سرعت پردازنده و....،اما در مورد چند ملاکی که اکثراً براشون مهمِ: دوربین هر دو گوشی کیفیت مطلوب و رضایت بخشی داره، صفحه نمایش G6 با توجه به تراکم پیکسلی بالاتر، کیفیت بهتری داره (ولی به مقدار خیلی کم و با توجه به روشنایی بالای P10 این موضوع تقریبا محسوس نیست)، اما برگ برنده P10 از نظر من طراحی ظاهری زیبا با رنگ های متنوع هستش، که حس خوبی را هنگام استفاده به کاربر منتقل می کنه ( اما این موضوع، یک مورد سلیقه ای است).
از لحاظ خوشدست بودن، این به اندازه دست هر کس بستگی داره، ولی من با یه دست به راحتی کار می کنیم، مسلما قیمت گوشی تا چند ماه آینده اُفت قابل ملاحظهای پیدا می کنه، ولی اینکه یه سری از گارانتی ها از لحاظ قیمت تفاوت زیادی با بقیه گارانتی ها دارند، بخاطر این که قاچاق اعلام شدند (ممکنه در صورت اجرای طرح رجیستری با مشکل رو به رو بشن)، موقع خرید به این نکته دقت کنید.
چندان با آیفون موافق نیستم، ولی مطمئناً G6 و P10 هر دو از لحاظ دوربین شما رو راضی می کنند. باتری P10 با استفاده معمول یک روز و نیم و با استفاده نسبتا زیاد 24 ساعت دوام میاره، اما در مورد G6 اطلاعی ندارم بهتر تو پیج G6 از کسایی که تجربه کار با G6 را دارند سوال کنید.
در کل از خرید این گوشی خیلی راضیم و امیدوارم همین طور بمونه.
ببخشید طولانی شد آگه سوالی داشتید در خدمتم.
1-دوربین: با کیفیت و تنظیمات متنوع به طوری که از عکاسی باهش لذت می برم. حتی برای اطمینان از کیفیت عکس ها اونا رو تو کامپیوتر نگاه کردم. و باز هم کیفیت خیلی مطلوبی داشتن.
2-صفحه نمایش : من تجربه کار با S6 edge plus و LG G3 رو هم داشتم و به نظر من با اینکه P10 تراکم پیکسلی پایین تری داره اما با توجه به روشنایی بالای صفحه نمایش تفاوت چندانی حس نمی کنم و به نظرم کیفیت صفحه نمایش واقعا رضایت بخشه.
3-باتری: در هنگام استفاده از دو سیم کارت برای من با کاربری معمولی (اینستا، تلگرام، وبگردی و...) یه روز دووم میاره اما اگه یه سیم کارت رو غیر فعال کنم تا یه روز نیم و حتی بیشتر هم دوام میاره. دوستانی که مشکل کم شدن باتری در حالت استند بای (شب تا صبح) رو دارند اگر یه سیم کارت و غیرفعال کنند و موبایل دیتا رو بزار رو حالت GSM مقدارکاهش باتری به یک تا سه درصد در حالت استندبای کاهش پیدا می کنه.
4-بدنه و ظاهر: اگر چه این موضوع سلیقه ای هست ولی وقتی این گوشی تو دستم می گیرم حس خیلی خوبی بهم میده با توجه به اینکه قبلا از پرچمدار های ال جی و سامسونگ هم استفاده کردم (البته هیچی از کیفیت اون گوشی ها کم نمی شه)