مشخصات کاربر
 - نام کاربر : Mehdi C
- تاریخ عضویت : 1394/11/26
- تعداد نظرهای داده شده : 8
نظرها
موارد 1 تا 8 از مجموع 8 مورد
موارد 1 تا 8 از مجموع 8 مورد
-
معرفی Motorola Razr Fold اولین تاشوی افقی موتورولا با صفحهنمایشهای 6.56 و 8.1 اینچی
-
معرفی Motorola Signature با پردازنده Snapdragon 8 Gen 5، چهار دوربین 50MP و تضمین آپدیت 7 ساله
-
معرفی NxtPaper 70 Pro – میانرده جدید TCL با نمایشگر کاغذوار و عمر طولانی باتری
-
معرفی Realme 16 Pro+ 5G و Realme 16 Pro 5G با دوربین اصلی 200MP و باتری 7,000mAh
-
معرفی Honor Power2 با باتری 10,080mAh، پردازنده دیمنسیتی 8500 الیت و سیمای اپلی!
-
معرفی Clicks Communicator با صفحهکلید فیزیکی، بدنه پشتی قابل تعویض و ظاهر گوشیهای بلکبری
-
بازگشت Pebble به دنیای ساعتهای هوشمند: معرفی Round 2 با نمایشگر e-paper رنگی و باتری دوهفتهای
و چیزی حدود ۳ گیگ از حافظه صرف نرم افزارها و اندرویدش میشه بقیش خالیه و از انتقال روی کارت اس دی هم ساپورت میکنه . به عنوان یک میان رده من هیچ مشکی باهاش ندارم و واقعا ازش راضیم .
انیدوارم دوستان خرید خوبی داشته باشند .
ممنون از دقتتون
دوستان دقت کنید دقت کنید دقت کنید
این گوشی به عنوان یک میان رده واقعا عالی هستش و اصلا قابل قیاس با میان رده های دیگه کمپانی های دیگه مثل سامسونگ نیستش .
اما بازم عرض میکنم دقت کنید فقط
Htc Desire 820ys اورجینال و ساخت تایوان هستش و عرضه این گوشی از کمپانی از تقریبا ۵ ماه پیش با اندورید ۵ هستش . پس دقت کنید در هنگام خرید فقط ys را خرید کنید و هیچ مشکلی هم به عنوان یک میان رده نداره . من خودم گشی دو سیم اس ۵ سامسونگ و چند تا دیگه داشتم همشون مشکل پرش آنتن داشتن مخصوصا وقتی G3 یکی از سیمها روشن بود .یا با یکی از خطها صحبت میکردم . اما این گوشی واقعا تمام نیازهای یک کاربر را با توجه به هزینه ای که میکنسد بر آورده میکند.
بازم تکرار میکنم فقط سری Htc Desire 820 ys با Sense 7 بقیه سری های غیر اورجینا هستن و عمدتا تو آپدیت یا کارآیی به مشکل بر خواهید خورد .
ممنون ببخشید طولانی شد