مشخصات کاربر
 - نام کاربر : arvin s
- تاریخ عضویت : 1394/6/18
- تعداد نظرهای داده شده : 4
نظرها
موارد 1 تا 4 از مجموع 4 مورد
موارد 1 تا 4 از مجموع 4 مورد
-
معرفی Motorola Razr Fold اولین تاشوی افقی موتورولا با صفحهنمایشهای 6.56 و 8.1 اینچی
-
معرفی Motorola Signature با پردازنده Snapdragon 8 Gen 5، چهار دوربین 50MP و تضمین آپدیت 7 ساله
-
معرفی NxtPaper 70 Pro – میانرده جدید TCL با نمایشگر کاغذوار و عمر طولانی باتری
-
معرفی Realme 16 Pro+ 5G و Realme 16 Pro 5G با دوربین اصلی 200MP و باتری 7,000mAh
-
معرفی Honor Power2 با باتری 10,080mAh، پردازنده دیمنسیتی 8500 الیت و سیمای اپلی!
-
معرفی Clicks Communicator با صفحهکلید فیزیکی، بدنه پشتی قابل تعویض و ظاهر گوشیهای بلکبری
-
بازگشت Pebble به دنیای ساعتهای هوشمند: معرفی Round 2 با نمایشگر e-paper رنگی و باتری دوهفتهای
خودم 3g این گوشی رو دارم امید وارم زودتر آپدیتش واسه منم بیاد.
*اول از همه اگر قصد خرید گوشی رو دارید ، حتما با شخصی وارد در زمینه گوشی برای خرید برید ، متاسفانه تا اونجای که من دیدم فروشنده گوشی منصفی وجود ندارد.زمانی که فروشنده گوشی رو به صورت آک برای شما آورد بررسی کنید که برچسبی بر روی برچسب اصلی که به منظور پلمب گوشی هست زده نشده باشه ، بعد از باز کردن جعبه گوشی باز هم گوشی رو بررسی کنید که لکه ای خراشی وجود نداشته باشد . اگر گوشی با گارنتی خریداری میکنید بسته به نوع گارنتی برگه ای به شما داده می شود و یک سری مشصات از شما رو یادداشت می کندد وحتما فاکتوری که می گیرید با مهر و امضا و نام فروشگاه باشد.
در زمینه خرید گوشی باید به خیلی از موارد توجه کنید ...
*دوستان نکات مثبت و منفی گوشی رو گفتن منم نکات که کمتر گفته شده رو می گم.
سرعت بوت گوشی و اجرای برنامه ها واقعا عالی هست و در مقایسه به پرچمداران سامسونگ کسری از ثانیه است.
سرعت اتصال به جی پی اس برای من در مکان های مختلف کمتر از 5 ثانیه بوده.البته در بررسی های ویدویی هم ثابت شده.
باتری گوشی با توجه به اندروید 5.1 و معماری پردزانده فوق العاده است. در مدت زمان 11 ساعت که از گوشی استفاده نمی کنم 0 یا 1 درصد از شارژ کم می شه. سامسونگ در این گوشی و گوشی های میان رده نرم های سیستمی رو کاهش داده و به همین خاطر باتری بهینه تر شده است.
پشتیبانی کابل او تی جی امکان وصل کردن موس کیبورد هارد فلش و ... می ده که کاربردی است.
این رو هم اضاف کنم یک بار گوشیم داخل آب افتاد وسریع گوشی رو برداشتم و مشکلی پیش نیومد و بعد ها در بررسی ویدیوی دیدم گوشی تا حدودی نسبت به آب مقاوم است.
نکات هم در مورد گوشی وجود دارد که ضعف تلقی نمی شود ، جنس بدنه پلاستیک است و اگر می خواین گوشیتون حتی یک نقطه و خشی نداشته باشد باید برای گوشیتون گارد تهیه کنید. طراحی پشت گوشی هم زیاد جالب نیست ولی در کل با گرفتن گوشی در دست حس خوبی می ده.کیفیت دوربین پشت می تونست بهتر باشه و سلفی گوشی در حد اندازه 5 پیکس هست.
از دوستان کسی تو مشهد جای واسه خرید این گوشی با قیمت مناسب و مطمئن سراغ داره ؟
و یک سوال دیگه دوستان رنگ مشکی یا سفید ؟!
ممنون