مشخصات کاربر
 - نام کاربر : رضا ا
- تاریخ عضویت : 1394/5/2
- تعداد نظرهای داده شده : 3
نظرها
موارد 1 تا 3 از مجموع 3 مورد
موارد 1 تا 3 از مجموع 3 مورد
-
معرفی Redmi K100 میانی پیشرفته شیائومی با شاسی فلزی، پردازنده Snapdragon 8 Elite و باتری 10,000mAh
-
معرفی Huawei Pura 90 Plus عضو جدید خانواده با دوربین 1 اینچی با دیافراگم لنز متغیر
-
گزارش مالی متا از سهماهه منتهی به سپتامبر 2026 – رشد درآمد و افزایش سرمایهگذاری در هوش مصنوعی
-
بزرگترین آپدیت آیپد مینی تا به امروز - معرفی iPad mini 2026 با صفحهنمایش OLED و 200 دلار قیمت بیشتر!
-
معرفی vivo Y600 با باتری 10,000 میلی آمپر ساعتی و صفحهنمایش امولد 6.83 اینچی
-
معرفی Pad X10 Mini تبلت ارزانقیمت آنر با صفحهنمایش 9.7 اینچی و باتری 8,000mAh
-
آیفون دست دوم بخریم یا نخریم؟ راهنمای خرید آیفون ارزان
نمیدونم این قضیه خراب بودن این پردازنده کی راه انداخت بعضی می گن سامسونگ که شاید نتونسته با شرکت کوالکام قرداد خوبی ببنده یا بعضی از سایت ها از این پردازنده در گوشی ها مورد استفاده بد می گن که شاید اونا هم دارن جانب داری مکنند و یا از منبعی خاصی این حرف ها را بدون سند و یا بدون آپدیت کردن گوشه ها می گن.
اما واقعیت همچی می گه، الان کسانی که این گوشی یا ال جی و اچ تی سی که از این پردازنده استفاده کردند، دارند با بروز رسانی این گوشی ها نه از قدرت گوشی کمبودی احساس کردند نه گوش آنچنان داغ می کنه. یکی از بچه ها تو پیچ الجی گفته گوشیش تازه با آپدیت قدرتش بالاتر هم رفته یا اینکه اچ تی سی بدلیل استفاده از بدنه فلزی گرما را به شدت به دست انتقال میده و این تازه به خنک شدن پردازنده کمک می کنه. ا
گر خودمون هم به این پردازنده ها نگاه کنیم می بینیم از دو پردازنده چهار هسته استفاده شده که در عمل خیلی بهتر از چهار هسته است و هیچ موقع حتی با کاهش فرکانس هم نمی تونیم بگوییم کارایی یک پردازنده هشت هسته ای مانند یک پردازنده چهار هسته می شه (کاری که اینتل و ای ام دی می کنند) به سایت ها توجه کنید ولی زیاد نه بعضی از سایت ها دنبال خراب کرن یک برند و بالا بردن یک برند هستند تا بتونند یک برند جدیدتر یا برندی که خودشان می خواهند وارد بازار کنند!!!!!!!!!
من خودم طرفدار سونی هستم ولی به شرکت های دیگر احترام میزارم چون هر شرکتی برای فروش خود ایده ای داره و در مورد سنسور اثر انگشت و صفحه نمایش باید بگویم که سونی نیازی به سنسور اثر انگشت نداره شاید در آینده از این سنسور استفاده کند! ولی نیازی ندارد به دلیل اینکه سونی در گوشی هاش از تشخیص چهره استفاده می کند که من با یک گوش سونی m2 dual از این امکان با وجود دوربین جلوی وی جی ای استفاده می کنم تازه دوربن جلوی z3plus خیلی قویتره (در شرکت ما دارن برای ورود و خروج سیستم تشخیص چهره راه اندازی می کنند که بسیار سریع و بدون لمس کردن قطعه ای می باشد). همچنین در مقایسه صفحه نمایش که در سایت ها انجام شده z3plus از سامسونگ بهتر بوده. من خودم از نظر رنگ سفید m2 doual با s5 مقایسه کردم که سونی کمی بهتر نشان می داد (فقط از نظر رنگ سفید گفتم در بقیه موارد سامسونگ بهتر بود). در مورد سنسور ضربان قلبم بگم یکی از دوستان در این پیج نرم افزار Heart Rate Pro پیشنهاد داد، رفتم آخرین نسخش نصب کردم، یه روز همکارم حالش خوب نبود با این نرم افزار که با دوربین و چراغ گوشی کار می کنه ضرابان قلبش رو تست کرد بعد رفت درمانگاه اونجا با دستگاه تست کردند و یکی بود که وقتی به من گفت من تعجب کردم که چقدر این نرم افزار دقیقه!!!!!!!!!!!!!!!!
((نمی خوام گوشی های پرچم داری مثل نوت 4، s5 و s6 خراب کنم، این سه گوشی بسیار خوب و قوی هستند))
با توجه به نظرات بچه ها این گوشی و m4 کاملاً ضد آب هستند حتی این دو گوشی در پوش یو اس بی ندارند و این پورت هم ضد آب است در z3plus این پورت به زیر گوشی رفته و از پردازنده دور شده همچنین ضخامت این گوش کم شده، پس با توجه به این محفظه بسته و کوچک که تازه پشت آن از شیشه هست و بعضی هم از قاب برای محافظت گوشی استفاده می کنند، داغ شدن این گوشی مسئله ای طبیعی می باشد.
در کامپیوتر با وجود استفاده از هسته های بیشتر از فن های قوی برای خنک شدن استفاده می شود ولی در گوشی با افزایش تعداد هسته و فرکانس و همچنین 64 بیتی شدن و استفاده از گرافیک و رم قدرتمند در یک چیپ که در فضای بسته و تنگی قرار دارد که هیچ فنی در آن نیست این گرم شدن عادی می باشد و شاید گوشی سامسونگ s6 را به همین دلیل ضد آب نساختند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
((باز هم می گویم، نمی خوام گوشی های خوبی مثل نوت 4 و s6 خراب کنم))