مشخصات کاربر
 - نام کاربر : Amin E
- تاریخ عضویت : 1393/11/19
- تعداد نظرهای داده شده : 18
نظرها
موارد 1 تا 18 از مجموع 18 مورد
موارد 1 تا 18 از مجموع 18 مورد
-
معرفی Oppo A6L – میانردهای مقاوم با Snapdragon 7 Gen 3 و باتری سیلیکون|کربنی 7,000 میلیآمپر ساعتی
-
میانرده Honor Magic8 Lite با باتری 7,500 میلیآمپر ساعتی و حفاظت IP69K چندان هم لایت نیست
-
معرفی Lava Play Max – پایینرده براق لاوا با Dimensity 7300 و اندروید خالص
-
نسخه آزمایشی One UI 8.5 سامسونگ: سادهسازی ایجاد و اشتراک محتوا، بهبود اتصال و افزایش امنیت
-
شیائومی Poco F8 Ultra در نگاه رسانهها - نقاط ضعف و قوت از دید حرفهایها
-
کانترپوینت: iPhone 16 پرفروشترین اسمارتفون فصل سوم 2025، گلکسی A16 5G پرفروشترین اندروید
-
بازگشت شرکت Jolla با Jolla Phone مجهز به سیستمعامل اختصاصی Sailfish OS 5 مبتنی بر لینوکس
میخواستم بدونم میشه به این مدل آیپد هارد اکسترنال هم وصل کرد؟
1. جدیدتر هست و از طراحی و سیستم به روزتری استفاده میکنه. حسگر زیر صفحه و طراحی بدون ناچ تا چند سال آینده ترند گوشی ها خواهد بود و تو با هزینه کم تا چند سال بهترین طراحی رو هچنان خواهی داشت.
2. پردازنده اش بهترین پردازنده میان رده هست و تفاوتی با پرچمدار دو سال قبل نداره و حتی از نظر مصرف انرژی و بهینه بودن بهتره.
3. دوربینش یکی از با کیفیت ترین مدل ها هست و طبق نمره Dxo که تازه هم اومده از خیلی گوشی های گرونتر مثل ایفون xr و پیکسل 3 هم بهتر بوده.
4. باطری قدرتمند که با مصرف معمولی کم کم دو روز جواب میده و تو یک ساعت و نیم هم شارژ میشه و به هیچ وجه دردسر پاوربانک نخواهی داشت.
5. دوربین پاپ آپ شاید راه حل نهایی نباشه ولی یه گوشی چشم گیر و بدون حاشیه بهت میده و انقدر کیفیتش خوبه که هرچی شابعه اینجا بشنوی همه رو با یه نیشخند رد میکنی چون مطمئنی همشون حرف مفته.
دوربینش هم واقعا شکلی ندیدم و به نظرم به شکلی نیست بخوام به این زودیا نگران خراب شدنش باشم. خیلی مقاوم به نظر میرسه.
دیجیکالا، مسترکلا و موب خرید دارن اما هیچکی از مدل های موجود راضی نیست.
اگه هم بدون گلس استفاده می کنید از تجربتون بگید تا اگه خوبه منم بردارم گلس رو.
دوربین پاپ آپ
ارزششون بالاتر از تراشه مدیاتک هست
بعدشم مجموع دوربین ها مهمه مخصوصا برای واید و سلفی که بازم از نوت 8 خیلی سرتره. فقط حسگر زوم و پرتره 8 مگاپیکسلی 9تی رو با 2 مگاپیکسلی نوت مقایسه کنی متوجه میشی.
نوت 8 خوبه اما در مقایسه با نوت 7 نه رقابت با 9تی
بعدش به نظرتون از اینم پایین تر میاد یا همین اندازه کف قیمت هست؟
میخواستم از دوستانی که قبلا شیائومی داشتن بپرسم، سیاست آپدیت اندروید شیائومی چجوریه؟
انتظار اندروید 10 و 11 رو هم باید برای گوشی داشته باشیم؟
واسه من آپدیت شدن مهمه برای همین بین این گوشی و mi a3 موندم چون اون حتما دو تا اپدیت اندروید رو میگیره.
وقتی صفحه گوشیو خاموش میکنم و بعد با کلید پاور و یا دابل تاچ میخوام روشنش کنم حدود 4 تا 5 ثانیه طول میکشه و بعد روشن میشه ، نمیدونم مشکلش از چی میتونه باشه.
میخوام یه جای مطمئن با قیمت مناسب پیدا کنم هم اگه دوستی تهیه کرده تجربه استفادشو بگه تا از انتخابم مطمئن شم.