مشخصات کاربر
 - نام کاربر : شهرام ش
- تاریخ عضویت : 1393/9/5
- تعداد نظرهای داده شده : 7
نظرها
موارد 1 تا 7 از مجموع 7 مورد
موارد 1 تا 7 از مجموع 7 مورد
-
معرفی CMF Phone 2 Pro: طراحی ماژولار، 2TB فضای ذخیرهسازی و دوربین تلهفتوی 50MP
-
معرفی Honor X70i – میانردهای با Dimensity 7025، باتری 6,000mAh و دوربین اصلی 108 مگاپیکسلی
-
معرفی Realme GT7 – محصولی پیشرفته با باتری حجیم 7,200mAh، تراشه +Dimensity 9400 و IP69
-
معرفی Realme 14T با صفحهنمایش AMOLED، باتری 6 هزار میلی آمپر ساعتی و بدنه IP69
-
معرفی Motorola Razr 60 و Motorola Razr 60 Ultra – فلیپفونهایی با ظاهر کمنظیر
-
معرفی Redmi Turbo 4 Pro با پردازنده جدید Snapdragon 8s Gen 4 و باتری 7,550mAh
-
آشنایی با Honor GT Pro – پرچمداری با Snapdragon 8 Elite اورکلاکشده و چهار دوربین 50MP
من بحث های سایت gsmarena را که خوندم نتونستم به نتیجه خاصی برسم، از طرفی رام ها چون متفاوت هست و زمان های متفاوتی اومده ظاهرا متفاوت جواب گرفتن، شاید ما در خاورمیانه چون دیر آپدیت گرفتیم مشکلات بهتر شده باشه ولی...
به هر حال مردد شدم، از طرفی می خوام گوشی را یه اندروید ارتقا بدم از طرفی هم می ترسم مشکل ساز بشه.
خیلی ممنون پس سامسونک کیس بهترین روشه.
من کمی مردد شدم، حتی تو سایت هایی مثل GsmArena بعضی ها میگن به هیچ وجه نصب نکنین 5.0 را و مشکلات زیادی داره، بعضی ها هم میگن خیلی خوبه، من حالا موندم که آیا آپدیت ها فرق میکنه، نظرات فرق میکنه و آیا می ارزه که ارتقا داد!
گوشی من هم با گارانتی هست و من به غیر از OTA روش دیگه ای را نمی خوام استفاده کنم (بلد هم نیستم)
دیروز چک کردم یه آپدیت 900 مگی OTA اومده که احتمالا اندرویید 5 باشه. چند سوال کوتاه می پرسم اگه زحمت نباشه اساتید جواب بدن.
1- اندرویید جدید مشکلی که به وجود نمیاره؟
2- من کارت حافظه ندارم برای بک آپ گرفتن از کانتکت ها و برنامه ها کدوم روش را پیشنهاد میکنین؟ من خودم می خوام با گوگل اکانت کانتکت ها را و با Airdroid از برنامه ها بک آپ Apk بگیرم ولی اگه روش بهتر هست لطف کنین بگین.
تشکر
دوستان متوجه یه مشکل در گوشی خودم شدم.
در فیلم های ضبط شده توسط دوربین و حین پخش در گوشی متوجه شدم که صدا و تصویر هم خوانی ندارن، برنامه های باز را بستم و رم را نسبتا خالی کردم، وضع بهتر شد ولی باز مشکل به طور کامل رفع نشد.
با 4 پلیر هم امتحان کردم که همه یکی بود بنابراین حدس میزنم مشکل از Record باشه.
خواستم ببینم برنامه های دیگه (که در Runnig app نیستند) این مشکل را به وجود آوردن و یا اینکه مشکل از جای دیگه ای هست.
در ضمن در کیفیت های پایین تر هم این مشکل هست.
=========
گوشی بدون روت و... - آپدیت خود شرکت
ضبط در حافظه گوشی - 16% حافظه گوشی پر هست.
تشکر
بحث من بحث دیگه ای هست، یکی در مورد fake بودن گوشی هست و دیگری در مورد کانتر ناکس هست که میگن صفر بودن 100% به معنی روت نشده نیست.
لطفا عزیزان پاسخ بدن، انشالله بعد خرید ما هم به دوستان دیگه منتقل میکنیم.
دوستان می خوام سوالم را طوری مطرح کنم که جواب دوستان بعدی هم به نحوی داده بشه!
من تصمیم خودم به خاطر 4G هست که می خوام N9005 l بگیرم و به کسانی که این مورد براشون مهم نیست توصیه میکنم N9000 را با گارنتی و بدون دردسر بگیرن.
1- بر فرض موارد 6 گانه را انجام دادیم و مشکلی نبود و رام امارات و... بود، نگرانی دیگری از لحاظ آنلاک فکتوری و روت نشده که نیست؟
2- موردی که من غیر از موارد دیگه نگرانم تقلبی بودن گوشی هست که ظاهرا چون دوستان اشاره نکردند زیاد رایج نیست؟! راه حلی برای مطمئن شدن از اصل بودن گوشی هست؟ چک Imei؟ یا راه حل دیگری؟
3- دوست عزیزی میگفت که صفر بودن ناکس و... نشون میده که روت نشده ولی 100% نمیتونی مطمئن بشی؟ دوستان توضیحی در این مورد دارن؟
4- اگه قوطی عرب نویسی باشه ولی لیبل هشدار منطقه ای نداشته باشه آیا مشکلی میشه و یا کافی هست عرب نویسی و رام عربی.
با تشکر
انشالله این سوال ها سوال دوستان دیگه هم باشه.