مشخصات کاربر
 - نام کاربر : reza s
- تاریخ عضویت : 1393/8/27
- تعداد نظرهای داده شده : 7
نظرها
موارد 1 تا 7 از مجموع 7 مورد
موارد 1 تا 7 از مجموع 7 مورد
-
معرفی Redmi K100 میانی پیشرفته شیائومی با شاسی فلزی، پردازنده Snapdragon 8 Elite و باتری 10,000mAh
-
معرفی Huawei Pura 90 Plus عضو جدید خانواده با دوربین 1 اینچی با دیافراگم لنز متغیر
-
گزارش مالی متا از سهماهه منتهی به سپتامبر 2026 – رشد درآمد و افزایش سرمایهگذاری در هوش مصنوعی
-
بزرگترین آپدیت آیپد مینی تا به امروز - معرفی iPad mini 2026 با صفحهنمایش OLED و 200 دلار قیمت بیشتر!
-
معرفی vivo Y600 با باتری 10,000 میلی آمپر ساعتی و صفحهنمایش امولد 6.83 اینچی
-
معرفی Pad X10 Mini تبلت ارزانقیمت آنر با صفحهنمایش 9.7 اینچی و باتری 8,000mAh
-
آیفون دست دوم بخریم یا نخریم؟ راهنمای خرید آیفون ارزان
آیا این گوشی DNL ( دی ان ال - ارسال تصویر به تلوزیون ) داره .
ممنونم
از موقعی که به اندروید 5 اپدیت کردم دیگه با hotspot shield نمیتونم کانکت بشم دلیلشو اگه می دونین کمک کنین .
ممنونم
نه ولی راه داره میشه
1- کسی که می خواد برنامه برات بفرسته فرمت نرم افزار رو عوض کنه مثلاً pdf. بزاره و بعد از گرفتن اون نرم افزار از توی اکسپلورری که داری فرمت نرم افزار رو به apk. عوض کن درست میشه .
2- همه ی نرم افزار ها رو می تونی بفرسی بدون محدودیت
باتشکر
آقا جواب این سئوال کسی می دونه ؟
ممنون از همفکریه دوستان
( این موضوع خیلی بده )
ج . گالری اندروید 5 نمایه آیکونش شده عکس پیکاسا که اگه خواستین استفاده کنین از اون حتما به این موضوع واقف باشین که پشتیبان گیری خودکار و سطح دسترسی اونو حتما خاموش کنین وگرنه آن چیزی که ما ایرانیا دوست نداریم پیش میاد ( خدانکنه ) . ولی نسبت به گالری اندروید کیت کت اصلا خوب نیست و همه چی درهم اول نشون میده متاسفانه ولی همین هم راحلی داری که با کلیک بر روی آیکون بالاس سمت راست منو باز میشه و در پایین قسمت دستگاه رو انتخاب کنین بر اساس فولدری نشون میده . من برای این که این راه زمان بر و خسته کننده است از گوگل پلی سرچ gallery زدم و نرم افزار Quicpic گرفتم که فکر می کنم راضی کننده است .
مورد دوم : در خصوص مصرف باطری خود من توی کیت کت هم علی رغم مصرف زیاد ( البته اوایل داشتم روزی دوبار هم شاید باید شارژ می کردم ) مشکلی نداشتم چرا !!
چون نرم افزار Cm battry , clean master نصب کردم و با این دو نرم افزار مصرف باطری خودم کنترل می کردم . توی اندروید 5 هم مشکل باطری حل شده ولی برای موقعی می باشد که باری به سطح 10 یا 15 درصد برسه به بعد کارایی داره که البته این هم کاربر باید تنظیم کنه . برای همین موضوع پیشنهاد می کنم این دو نرم افزار بالا که گفته برای باطری از گوگل پلی دانلود کنین .
( دوستان توجه کنین حتما پشتیبان گیری عکسهای خودتون خاموش کنین )