مشخصات کاربر
 - نام کاربر : فرناز ن
- تاریخ عضویت : 1393/7/8
- تعداد نظرهای داده شده : 6
نظرها
موارد 1 تا 6 از مجموع 6 مورد
موارد 1 تا 6 از مجموع 6 مورد
-
بزرگترین آپدیت آیپد مینی تا به امروز - معرفی iPad mini 2026 با صفحهنمایش OLED و 200 دلار قیمت بیشتر!
-
معرفی vivo Y600 با باتری 10,000 میلی آمپر ساعتی و صفحهنمایش امولد 6.83 اینچی
-
معرفی Pad X10 Mini تبلت ارزانقیمت آنر با صفحهنمایش 9.7 اینچی و باتری 8,000mAh
-
آیفون دست دوم بخریم یا نخریم؟ راهنمای خرید آیفون ارزان
-
راهنمای خرید بهترین اسمارتفونها تا حوالی 50 میلیون تومان - ارزشمندترین ارزانقیمتها
-
معرفی Honor Win Tablet با صفحهنمایش 240 هرتزی OLED، فن خنککننده و پردازنده Snapdragon 8 Elite Gen 5
-
معرفی Win2 پرچمدار رده بالای آنر همراه Win RT2 و Win Turbo2 با باتریهای 12 هزار میلی آمپر ساعتی
در قسمت text messages وقی یک کلمه رو search میکنم تمام مسیج های مرتبط که اون کلمه خاص توش هست میاد....توی settings رفتم و از قسمت search تیک text messages رو هم برداشتم اما بازم همین مشکل هست
کسی میدونه چرا اینجوریه و چطور میشه مسیج هایی رو که قبلا داشتیم و کلا پاک کردیم رو دیگه نبینیم و با search کردن نیاد؟ حتی اگر تیک تکست مسیج در ستینگ سر جای خودش باشه؟
ممنون
os version رو زده:10.2.1.1055
حالا من باید آپدیت کنم یا نه؟و آخرین ورزن کدومه؟و از کجای گوشی باید خوندش؟
از app پیشنهادی حتما استفاده خواهم کرد/ از بقیه اطلاعات بک آپ هم موفق شدم فول بک آپ بگیرم
زمانی که اتوماتیک آپدیت گوشی روشن بود مدام پیغام داشتم که یک بروز رسانی برای نرم افزار گوشیتون موجوده
الان که بلک بری لینک رو مجدد نصب کردم و ورزن نرم افزار گوشی رو چک کردم نوشته:
your blacberry has the latest available device software
فعلا اتوماتیک آپدیت گوشی رو خاموش کردم
بالاخره باید به روز رسانی کنم یا نه؟ ضمنا ورزن نرم افزار من اگر اشتباه نکنم اینه:
software release:10.2.1.76
ممنون میشم مجدد راهنمایی بفرمایین
ممنون میشم در مورد نحوه Backup&Restore برنامه ها و اطلاعات در گوشی های z30 به من کمک کنین...میخوام نرم افزار گوشی رو آپ گرید کنم اما قبلش باید یه بک آپ از اطلاعاتم داشته باشم.....با آپ گرید کردن همه برنامه هایی که تا الان دانلود کردم و روی گوشی ریختم پاک میشه؟ نحوه Restore کردن اطلاعات بعد آپ گرید چه جوریه؟
آیا قبل آپ گرید کردن باید اکانت وایبر رو deactive کرد و بعدا دوباره وایبر رو نصب کرد؟