مشخصات کاربر
 - نام کاربر : SADEQ S
- تاریخ عضویت : 1393/6/21
- تعداد نظرهای داده شده : 9
نظرها
موارد 1 تا 9 از مجموع 9 مورد
موارد 1 تا 9 از مجموع 9 مورد
-
آشنایی با vivo Y400 – ردهپایین نسل چهارمی ویوو با نمایشگر امولد +FHD و باتری 6,000mAh
-
کشف تازه پژوهشگران UCLA: ساخت محصولاتی سریعتر با هدررفت انرژی کمتر و سازگاری بیشتر با محیط زیست
-
مقایسه شیائومی +Redmi Note 14 Pro با Poco X7 Pro - کدام ارزش خرید بالاتری دارد؟
-
معرفی Realme 15 و Realme 15 Pro – میانردههایی زیبا با باتری 7,000mAh و نمایشگر اولد 1.5K
-
آشنایی با iQOO Z10R – میانردهای با Dimensity 7400 و توانایی عکاسی و فیلمبرداری زیر آب
-
گزارش مالی آلفابت از سهماهه دوم 2025 – رشد دو رقمی درآمد تبلیغات، کسبوکار ابری و جستوجو
-
معرفی Honor Pad X7 – تبلت 93 دلاری آنر با SD 680، باتری 7,020mAh و شارژر معکوس سیمی
A SERVER ERROR HAS OCCURED میده. کسی میتونه راهنمایی کنه لطفا
اصلا روش حساب نکنید
بنده هم از سایت www.iranmobile.org/ کمک گرفتم و راحت اندروید 5 رو نصب کردم . واقعا عالی شد
سایت digikala.com توی پیشنهادهای ویژه اش به قیمت عالی 699 تومن گذاشته .
درضمن من خودم قبلا از همین سایت خریدم و باید بگم واقعا عالیه. فقط همین
من جزو نفراتی هستم که همیشه نظرات خوب و بجای شما رو خونده ام و استفاده کرده ام
و باید بگم متاسفانه خیلی ها فقط دوست داریم بحث کنیم و یه چیزی گفنه باشیم و اصلا متوجه نیستیم که همچین جایی طراحی شده که به افرادی مثل من که کلی سوال دارم کمک کنه و یه چت روم نیست که باهم کل کل کنیم و وقت بقیه رو بگیریم و بعضا با نظرات بی پایه و غیر علمی و فقط محض اینکه یچی گفته باشیم باعث سردرگمی دیگران بشیم که حاصلش بوجود آمدن کلی سوالهای تکراری و گیج شدن دوستان میشه.
خلاصه کنم که از دوستان صاحب نظری مثل شما خواهش میکنم مثل قبل با حوصله و تحمل به کمک دوستان ادامه بدید و از دوستان دیگه که اینجا رو ویترین مغازه خودشون فرض کرده اند و تبلیغات الکی برا محصولات خودشون میکنن خواهش میکنم به دیگران احترام بگذارند و این محیط رو الوده نکنند.
با آرزوی موفقیت برای همه
یا علی
واقعا ممنون دوست عزیز
در تایید حرف دوستمون FAR Z بنده هم GALAXY S2 دارم درحالی که با زدن IMEI گوشیم توی اون سایت مشخصات گوشی S3 با کلی اطلاعات اشتباه دیگه داد!!!!
بهش نمیشه 100% اعتماد کرد.
به نظر من شما که فعلا قصد خرید نداری و میخوای وسط زمستون بگیری بهترین کار اینه که صبر کنی تا از نظرات کسانی که توی این مدت گوشی رو میخرن و عملا تست میکنن استفاده کنی.
چرا که هیچ نظری و حرفی روی کاغذ به پای نظرات کسانی که عملا از گوشی استفاده کرده باشن نمیرسه.
خوش باشید.
میشه لطفا درمورد اینکه جرا اکزینوس هشت هسته ای میزنه ولی اسناپ دراگون رو جهار بیشتر توضیح بدین و اینکه ایا اینکه هشت هسته همزمان بیاد سرویس روی مصرف و داغ کردنش تاثیر داره یا نه؟
ممنون