مشخصات کاربر
 - نام کاربر : hassan M
- تاریخ عضویت : 1393/6/10
- تعداد نظرهای داده شده : 3
نظرها
موارد 1 تا 3 از مجموع 3 مورد
موارد 1 تا 3 از مجموع 3 مورد
-
iQOO Z10 Lite با دیمنسیتی 6300 و باتری 6 هزار میلی آمپر ساعتی معرفی شد
-
هواوی از HarmonyOS 6 با فریمورک هوش مصنوعی عاملی رونمایی کرد
-
معرفی ریلمی نارزو 80 لایت 5G – ریبرندشده Realme C73 با Dimensity 6300 و باتری 6,000mAh
-
معرفی Garmin Venu X1 - بزرگترین صفحهنمایش و کوچکترین بدنه در میان ساعتهای گارمین
-
معرفی ردمجیک تبلت 3 پرو – پیشرفتهترین تبلت نوبیا با تراشه Snapdragon 8 Elite و طراحی زیبا
-
معرفی T4 Ultra – میان رده پیشرفته ویوو با دوربین تلهفتوی 50 مگاپیکسلی و تراشه +Dimensity 9300
-
مقایسه سامسونگ Galaxy A16 با شیائومی Redmi Note 14
من چند هفته ای هست گوشی رو خریدم اما یه مشکلی دارم که هر چند وقت یه بار تقریبا یک هفته یک بار واسه گوشی پیش میاد اونم اینه که سرعت منو ها میره بالا و هنگام قفل گوشی دوباره صفحه روشن می شه بعد اثر انگشت یه جوری می شه و تا خاموش و روشن نکنم درست نمی شه ایا راحی هست درست بشه؟؟؟؟؟
در اپدیت 9.21 و 9.3 همین جوره.
فقط يه سوال تو بازي real recing تو حركت يكم تيك مي زنه مي خواستم ببينم ايراد از بازي هست يا كوشي.!!
اكه از كوشي تو شارز استفاده كني مشكلي بيش مياد مثلا بازي كردن ساب و جك كردن شبكه هاي اجتماعي.؟؟
ب.ن: صفحه كليد عربي بود
من چند روزی میشه 6اس گرفتم و خوشبختانه تمام حرف ها در مورد داغ شدن و باتری و دوربین و غیره برعکس بود رنگش هم گری هست با حافظه 64 مدل پردازنده هم tsmc هست و به اخرین ورژن هم اپدیت کردم و گوشی هم iccid داشت و داخل سایت زدم نوشت اکتیو کنید گوشی رو,و سیم کارت هم داخل گوشی بود.
1:در مورد داغ کردن بگم که بازی اسفالت 8 و ساب رو انداختم روش و حدود 30 دقیقه بازی کردم که به نظر من اصلا گرم هم نشد چه رسد به داغ شدن.
2:در مورد باتری هم دیشب ساعت 2:30 باتری 100درصد شد و با استفاده معمولی مثلا چک کردن شبکه های اجتماعی و بازی کردن و عکس گرفتن و گشتن تو گوشی ساعت 9:45 شب باتری اخطار داد درصد هم روی 20 بود به نظر من باتریش عالی نیس اما بد هم نیس .
3:دوربینش از نظر من عالی هست چون رنگ ها طبیعی هستن و در شب هم همراه با فلش از اجسام تصویر خوب و بدون نویز ثبت م کنه و دوربین سلفیش هم خیلی خوبه.
4:سیستم عامل هم واقعا بدون هیچ گونه کندی عمل می کنه و سرعت پاسخ گویی به درخواست ها خیلی عالی و سریع است.
سوال:
1:تو ایتونز قسمت عکس و اهنگ ساینس میشن اما قسمت اپ ساینس نمی شه .
2:راهی نیست که بازی هایی کهمی گیرم مثل سریع و خشن بدون اینترنت اجرا بشه و ایا از نت خیلی کم میشه؟
3:به صورت خود به خود از شارژ پولی 150 تومان کم میکنه راهی برای جلو گیری هست؟