مشخصات کاربر
 - نام کاربر : فرشاد ر
- تاریخ عضویت : 1393/5/29
- تعداد نظرهای داده شده : 5
نظرها
موارد 1 تا 5 از مجموع 5 مورد
Honor 6
1393/12/11
ﺳﻼﻡ دوست عزیز ﻣﻦ ﻫﻢ ﻫﻤﯿﻦ ﻣﺸﮑﻞ ﺭﻭ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﻤﯽﺩﻭﻧﻢ ﻣﺎﺩﻭﻥ ﻗﺮﻣﺰﺵ ﺍﺯ ﮐﺠﺎ ﻓﻌﺎﻝ ﻣﯽﺷﻪ.
Honor 6
1393/12/10
سلام دوستان اگه میشه یه راهنمایی کنید.من به راحتی به اموشن3 اپدیت کردم بعد هم به رامb380 اپدیت کردم گوشی خیلی خوب شده ولی چیزی به نام کنترل هوشمند نمیبینم میشه بگید کجا قرار داره؟
Honor 6
1393/12/10
با عرض سلام من به تازگی گوشی l04 را خریدم و در پاسخ به سوالتون باید بگم که بله 4g و otg را ساپورت میکند.در ضمن بجز l04 مدل دیگه ای به صورت رسمی نمیاد مگه این که کسی برات بیاره.داخل کارتون هم شارژر-برچسب ضد خش- دفترچه راهنما وجود دارد. امل من اکثر جعبه ها هندزفری نداشت.
Honor 6
1393/12/8
دوست عزیز من همین دیروز l04 را خریدم فعلا که به نظرم فوق العاده است البته هنوز از wifi استفاده نکردم ولی در کل خیلی روان هست و اسفالت8 رو به راحتی باز کرد.
Samsung Galaxy S5 octa core
1393/5/29
سلام من میخوام این گوشی رو بخرم ولی از دوستان شنیدم که بعضی مغازه دار ها چسب بسته بندی رو باز میکنن و لوازم جانبی رو عوض میکنن وبعد دوباره میبندن میخواستم ببینم راهی سراغ دارین که بتونم متوجه اصل بودن لوازم جانبی یا باتری شد؟
موارد 1 تا 5 از مجموع 5 مورد
-
گزارش مالی اپل از سهماهه منتهی به ژوئن 2025 – فروش سه میلیارد آیفون، احتمال خرید یک شرکت AI
-
آشنایی با vivo Y400 – ردهپایین نسل چهارمی ویوو با نمایشگر امولد +FHD و باتری 6,000mAh
-
کشف تازه پژوهشگران UCLA: ساخت محصولاتی سریعتر با هدررفت انرژی کمتر و سازگاری بیشتر با محیط زیست
-
مقایسه شیائومی +Redmi Note 14 Pro با Poco X7 Pro - کدام ارزش خرید بالاتری دارد؟
-
معرفی Realme 15 و Realme 15 Pro – میانردههایی زیبا با باتری 7,000mAh و نمایشگر اولد 1.5K
-
آشنایی با iQOO Z10R – میانردهای با Dimensity 7400 و توانایی عکاسی و فیلمبرداری زیر آب
-
گزارش مالی آلفابت از سهماهه دوم 2025 – رشد دو رقمی درآمد تبلیغات، کسبوکار ابری و جستوجو