مشخصات کاربر
 - نام کاربر : شهرام ن
- تاریخ عضویت : 1393/3/1
- تعداد نظرهای داده شده : 2
نظرها
موارد 1 تا 2 از مجموع 2 مورد
موارد 1 تا 2 از مجموع 2 مورد
-
معرفی موتورولا Moto G 2026 و Moto G Play 2026 با پردازنده دیمنسیتی 6300 و باتری 5,200mAh
-
تصاویر و اطلاعات جدید از گوشی سهتاشوی سامسونگ: از فرم لولاها تا صفحهنمایش خارجی
-
آشنایی با Lenovo AI Glasses V1 – عینک هوشمند 38 گرمی با ترجمه همزمان و تلهپرامپتر
-
معرفی Realme C85 5G و Realme C85 Pro با باتریهای 7,000mAh و بدنه IP68/IP69
-
معرفی vivo Y19s پایینرده 5G ویوو با صفحهنمایش 90 هرتزی، باتری 6,000mAh و قیمت 124 دلاری!
-
گزارش مالی اپل از سهماهه منتهی به سپتامبر 2025 - رشد 8 درصدی درآمد و آینده روشن با کاهش تعرفهها
-
گزارش مالی سامسونگ از سهماهه سوم سال 2025 - رکورد درآمدزایی با تقاضای خروشان در چیپهای حافظه
تا وقتی من بتونم عکس بذارم خواهش میکنم هر کدوم از دوستان که 1 داره خودش یه اسکرین شات بگیره و بذاره که همه ببینن و خیال شون راحت شه .
خیلی مهم !!!!!!!!
گوشی های موجود و قابل خرید که همه stl100-1 و همه آنلاک فکتوری هستن از نظر سخت افزاری و قدرت و کارایی هیچ فرقی با stl100-2 ندارن و این مطالبی رو که cpu و گرافیک شون ضعیف تر هست رو یه سری برای اینکه بتونن گوشی های stl100-2 شون رو که آنلاک فکتوری نیستن( و به قیمت ارزون تر از vodafon خریداری شدن ) بفروشن .
اگه قصد خرید این گوشی رو دارین یه stl100-1 تولید مکزیک بگیرین و حالشو ببرین
من 2 ماه دنبال stl100-2 بودم و آخرش یه دست دومش رو 800 تومن تونستم بگیرم ، یکی از دوستانم هم رفت و stl100-1 نو رو به قیمت 750 تومن گرفت ، با برنامه های cpu-z و gpu-z هر 2 تا رو تست کردیم ، هیچ فرقی ندارن ، مال 1 هم دقیقاً Qualcomm Snapdragon S4 Plus و Dual-Core Krait بود و میتونم یه screen shot هم بگیرم و براتون بذارم ، یه تعداد به اسم انجمن بلک بری ایران یه سری 2 لاک شده رو وارد کردن و خودشون آنلاک نرم افزاریشون کردن و به قیمت 1200 فروختن ، همه این شایعات هم کار اونهاست ، این مطلب رو هر چند روز یه بار کپی میکنم که بقیه دوستانی هم مثل من دنبال این گوشی بودن بخونن و گول نخورن و وقتی نتونستن 2 پیدا کنن تو ذوق شون نخوره و از خرید این گوشی فوق العاده پشیمون نشن .