مشخصات کاربر
 - نام کاربر : Hadi S
- تاریخ عضویت : 1393/1/22
- تعداد نظرهای داده شده : 25
نظرها
موارد 1 تا 25 از مجموع 25 مورد
موارد 1 تا 25 از مجموع 25 مورد
-
معرفی iPhone Duo - اولین آیفون تاشوی اپل با صفحهنمایشهای 7.6 و 5.4 اینچی و بازگشت Touch ID
-
معرفی iPhone 18 Pro و iPhone 18 Pro Max با دوربین دیافراگم متغیر و پردازنده 2 نانومتری A20 Pro
-
معرفی Apple Watch Series 12 و Watch Ultra 4 با پردازنده S11 و دقیقترین حسگر ضربان قلب در میان پوشیدنیها
-
معرفی Oppo A7 Pro با باتری 8 هزار میلی آمپر ساعتی و صفحهنمایش 120 هرتزی OLED
-
معرفی Xiaomi 18 Fold تاشوی واید شیائومی با پردازنده Xring O3، رم LPDDR6 و باتری 6,000mAh
-
معرفی تبلت Xiaomi Pad 9 Pro Max با صفحهنمایش 13 اینچی، باتری 12,000mAh و پردازنده Xring O3
-
معرفی Samsung Galaxy A07s با نمایشگر 6.7 اینچی، باتری 5,000 میلی آمپر ساعتی و پشتیبانی 6 ساله
نه، حتما بعد از همچین آپدیت بزرگی باید فکتوری رو انجام بدید.الان دیگه آیفون هم بعد از این آخرین آپدیتش توصیه کرده فکتوری ریست انجام بدید.
خودت مقایسه کن
ببینید من خودم ۳ مدل میان رده خوب از سامسونگ و ۲ مدل میان رده بازم میگم خوب از هواوی داشتم والان این گوشی تجربه اول من از برند شیاومی هستش.این گوشی تقریبا ۲ آپدیت اساسی و غیر امنیتی داشت که هم اندروید رو و هم رابط کاربری رو ارتقا داد و بنده بعد از هر آپدیت گوشی رو از هر لحاظ چک کردم و خداروشکر موردی که بشه اسمش رو اشکال بشه گذاشت پیدا نکردم و گوشی مثل روز اولش کار میکنه.گوشی های سامسونگ هم که داشتم تا روزی که دستم بود درسته یه مقدار نسبت به امکاناتی که داشتن گرون بودن ولی مثل روز اول کار میکردن اما هردو مورد هواوی بعد از دقیقا یک تا یکسال و نیم اولیش کلا ۴جی نمیشد و دومی هم باتریش داغون شد حالا باید ببینیم این می ناین لایت چند مرده حلاجه.در اخر هم بگم اگه براتون مقدور بود بعد از هر آپدیت بزرگ و غیر امنیتی بکاپ بگیرید و فکتوری ریست کنید ولی خودم بعد از اندروید ۱۰ که اومد فکتوری نکردم گذاشتم تا بعد از میویی ۱۲ انشالله.موفق باشید:)
از لحاظ صفحه نمایش که توی صفحه های ips lcd خیالت راحت باشه چون full hd هست ولی درنظر بگیر که صفحه امولد با ال سی دی قابل مقایسه نیست تو تراکم پیکسلی یکسان و صفحه های امولد رنگ هارو خیلی جذابتر نشون میدن مخصوصا سیاه
دوربینش هم متوسطه و به همون اندازهایی که اعلام شده هست مثل بعضی گوشیا نیست که ۲۱ اعلام میشن ولی در حد ۸ هم نیستن
آخرش هم اینو در نظر بگیر دوست عزیز که با این مقدار هزینه ایی شما میخوایید بکنید بهتر از این گزینه وجود نداره.از نظر من البته بازم اگه دوستان دیگه گزینه ایی مد نظرشون هست اعلام کنن.
گوشی من آپدیت شده به ۲۲۰ ولی یه مشکلی که هست با کابل به کامپیوتر وصل نمیشه وفقط شارژ میشه تمام راه ها رو هم امتحان کردم مخصوصا دولوپر آپشن کسی راهی برای حل این مسئله داره؟