مشخصات کاربر
 - نام کاربر : ali h
- تاریخ عضویت : 1393/1/20
- تعداد نظرهای داده شده : 13
نظرها
موارد 1 تا 13 از مجموع 13 مورد
موارد 1 تا 13 از مجموع 13 مورد
-
معرفی iQOO Z11 Lite - پایینرده جدید ویوو با باتری 6,500mAh و پردازنده دیمنسیتی 6300
-
معرفی Oppo K15 با فنخنککننده، سه دوربین 50 مگاپیکسلی و باتری 8,000mAh
-
معرفی Nokia 123 Shield فیچرفون ارزان HMD با تمرکز بر مقاومت بدنه و باتری قابل تعویض
-
معرفی Garmin CIRQA دستبند هوشمند بدون نمایشگر با تمرکز بر پایش سلامت
-
معرفی Galaxy Z Fold8 تاشوی پاسپورتی جدید سامسونگ با طراحی عریضتر و کوتاهتر
-
معرفی سامسونگ Galaxy Z Fold8 Ultra و Z Flip8 - نازکتر و سبکتر با دوربین اولتراواید 50MP
-
معرفی سامسونگ Galaxy Watch9 و Watch Ultra2 با پردازنده اسنپدراگون و ارتقاء باتری
اول از همه از باتری عالیش بگم که با این صفحه بزرگ مصرف کمی داره و تو این 2 هفته فقط 3 بار تو شارژ گذاشتمش در حالی که همش در حال استفاده ازش بودم .
کیفیت صفحه نمایش فوق العادست و فیلم با هر فرمت و کیفیت چه HD چه Full HD به صورت عالی پخش میکنه
خود گوشی به صورت پیش فرض 9 صفحه ویجت های متنوع و عالی داره ! که یکیش هم یادداشت سریع هست. از دوربین عالیش بگم که کیفیت فوق العاده ای داره و کاملا متعجب شدم . یه فلاش داره که باهاش میشه یک اتاق تاریک رو کاملا روشن کرد ! در واقع ویجت هم برای فعال کردن فلاش داره و بسیار کاربردی هست .همه جور بازی HD روش نصب میشه بدون لگ. صدای بسیار خوبی داره برخلاف نوت 3 . قبلا نوت 2 داشتم این از اون روان تر هست ! بسیار خوش دست و شیک هست و وزن خوبی داره . من 910 تومن بدون گارانتی خریدم . با گارانتی 30 تومن گرونتر بود ولی گارانتی کارایی نداره .
اگر خواستید بخرید حتما حتما پلمپ شده توسط خود سامسونگ که با برچسبی هم مشخص هست ، بخرید و دروغ های فروشتنده در مورد گمرک و تست و اینا رو قبول نکنید .در کل از خریدش پشیمون نمیشید . اینم بگم که در حال حاضر گوشیمو با اپل هم عوض نمیکنم :)