مشخصات کاربر
 - نام کاربر : ali h
- تاریخ عضویت : 1393/1/20
- تعداد نظرهای داده شده : 13
نظرها
موارد 1 تا 13 از مجموع 13 مورد
موارد 1 تا 13 از مجموع 13 مورد
-
معرفی iPhone Duo - اولین آیفون تاشوی اپل با صفحهنمایشهای 7.6 و 5.4 اینچی و بازگشت Touch ID
-
معرفی iPhone 18 Pro و iPhone 18 Pro Max با دوربین دیافراگم متغیر و پردازنده 2 نانومتری A20 Pro
-
معرفی Apple Watch Series 12 و Watch Ultra 4 با پردازنده S11 و دقیقترین حسگر ضربان قلب در میان پوشیدنیها
-
معرفی Oppo A7 Pro با باتری 8 هزار میلی آمپر ساعتی و صفحهنمایش 120 هرتزی OLED
-
معرفی Xiaomi 18 Fold تاشوی واید شیائومی با پردازنده Xring O3، رم LPDDR6 و باتری 6,000mAh
-
معرفی تبلت Xiaomi Pad 9 Pro Max با صفحهنمایش 13 اینچی، باتری 12,000mAh و پردازنده Xring O3
-
معرفی Samsung Galaxy A07s با نمایشگر 6.7 اینچی، باتری 5,000 میلی آمپر ساعتی و پشتیبانی 6 ساله
اول از همه از باتری عالیش بگم که با این صفحه بزرگ مصرف کمی داره و تو این 2 هفته فقط 3 بار تو شارژ گذاشتمش در حالی که همش در حال استفاده ازش بودم .
کیفیت صفحه نمایش فوق العادست و فیلم با هر فرمت و کیفیت چه HD چه Full HD به صورت عالی پخش میکنه
خود گوشی به صورت پیش فرض 9 صفحه ویجت های متنوع و عالی داره ! که یکیش هم یادداشت سریع هست. از دوربین عالیش بگم که کیفیت فوق العاده ای داره و کاملا متعجب شدم . یه فلاش داره که باهاش میشه یک اتاق تاریک رو کاملا روشن کرد ! در واقع ویجت هم برای فعال کردن فلاش داره و بسیار کاربردی هست .همه جور بازی HD روش نصب میشه بدون لگ. صدای بسیار خوبی داره برخلاف نوت 3 . قبلا نوت 2 داشتم این از اون روان تر هست ! بسیار خوش دست و شیک هست و وزن خوبی داره . من 910 تومن بدون گارانتی خریدم . با گارانتی 30 تومن گرونتر بود ولی گارانتی کارایی نداره .
اگر خواستید بخرید حتما حتما پلمپ شده توسط خود سامسونگ که با برچسبی هم مشخص هست ، بخرید و دروغ های فروشتنده در مورد گمرک و تست و اینا رو قبول نکنید .در کل از خریدش پشیمون نمیشید . اینم بگم که در حال حاضر گوشیمو با اپل هم عوض نمیکنم :)