مشخصات کاربر
 - نام کاربر : م.ر ص
- تاریخ عضویت : 1392/12/16
- تعداد نظرهای داده شده : 3
نظرها
موارد 1 تا 3 از مجموع 3 مورد
موارد 1 تا 3 از مجموع 3 مورد
-
معرفی iQOO Z11 Lite - پایینرده جدید ویوو با باتری 6,500mAh و پردازنده دیمنسیتی 6300
-
معرفی Oppo K15 با فنخنککننده، سه دوربین 50 مگاپیکسلی و باتری 8,000mAh
-
معرفی Nokia 123 Shield فیچرفون ارزان HMD با تمرکز بر مقاومت بدنه و باتری قابل تعویض
-
معرفی Garmin CIRQA دستبند هوشمند بدون نمایشگر با تمرکز بر پایش سلامت
-
معرفی Galaxy Z Fold8 تاشوی پاسپورتی جدید سامسونگ با طراحی عریضتر و کوتاهتر
-
معرفی سامسونگ Galaxy Z Fold8 Ultra و Z Flip8 - نازکتر و سبکتر با دوربین اولتراواید 50MP
-
معرفی سامسونگ Galaxy Watch9 و Watch Ultra2 با پردازنده اسنپدراگون و ارتقاء باتری
رفقا یه سوال کوچیک برام پیش اومده
این که کیفیت هندزفریش پائینه ملموس هست...اما غیر از کیفیتش برای شما نیز سوکت یا فیش هندزفری بد جا میره سر جاش و درست نمی ایسته؟
یکی دو مدل هندزفری دیگه هم امتحان میکنم درست جا نمیره یه کم بالا وامیسته گاهی هم ویز ویز صداش اذیت کننده ست!
:|
کسی به این مورد برخورد نکرده؟
اگر این طوره که میفرماین مشکلی نیست.
در صفحات قبل رفقا گفته بودند که گوشیشون اصلا داغ نمیکنه. من دیدم آخه با 15 دقیقه فیلم برداری خیلی داغ میشه پس چطوریه؟
برای شارج کامل مجدد گوشی تقریبا سه ساعتی باید باشه توی برق. طبیعیه؟
من نیز سه روز میشه که این گوشی رو گرفتم البته با گارانتی و بعد از انتخاب اولیه تقریبا نود درصد از نظرات این بخش رو مطالعه کردم و تصمیم خرید گرفتم.
واقعا برخی نظرات دوستان مانند جناب "آرش" یا "پیمان" ، "امیر" و ...بسیار ارزشمند و تخصصی بود. به طوری که منی که سایتهای مختلف رو برای خرید گوشی سرچ میکردم به اندازه اینجا چیزی دستگیرم نشد.
خلاصه تشکر بسیار...
اما موردی که من باهاش مواجه هستم رو میگم و پیشاپیش از جواب دوستان خبره تشکر میکنم.
در این دو سه روز فیلم برداری با کیفیت فول اچ دی به اندازه 15 دقیقه باعث داغ شدن پشت گوشی (قسمت بالا اطراف دوربین) میشه. نمیدونم چه باید کرد.
برادر زاده ام هم ک باهاش بازی میکرد تقریبا بعد از یک ساعتی پشت گوشی گرم شد. اما خیلی کمتر از موقع فیلم برداری.
اینم بگم که تماشای همون فیلم برداری صورت گرفته (کمتر از 15 مین) هم همین مشکل رو برام ایجاد میکنه.
یا علی