مشخصات کاربر

 
  • نام کاربر : صدف ر
  • تاریخ عضویت : 1392/11/3
  • تعداد نظرهای داده شده : 5

نظرها

ترتیب:
جستجو:
موارد 1 تا 5 از مجموع 5 مورد

Sony Xperia SP Sony Xperia SP

1392/12/8 با سلام، دوستان برای این گوشی چه آنتی ویروسی پیشنهاد می کنید؟
آیا برنامه های موجود در سایت ر بازار قابل اعتماد است؟

Sony Xperia SP Sony Xperia SP

1392/11/14 سلام دوستان.
در سایت دی جی کالا امروز مشکیش 825000 تومان بود، در صورتیکه هفته قبل 860 و سفیدش 890 بود، آیا ارزون شده؟ نمایندگی فروش در تهران 850 قیمت داد.
کسی تا حالا از دی جی کالا خرید کرده؟ با توجه به اینکه 7 روز مهلت تعویض داره به نظرتون بهتره از این سایت خریداری کنم یا حضوری و از نمایندگی؟
به عنوان محافظ برای این گوشی چه چیزی رو پیشنهاد می کنید بخرم؟

Sony Xperia SP Sony Xperia SP

1392/11/9 منم الان یک کم بین zr و sp به شک افتادم. نمیدونم واقعا شاید بیارزه الان که 800 تومن میخوام بدم 200 تومن هم بذارم روش و zr بخرم. نظر شما چیه؟ می ارزه به خاطر دوربین و باتری و 4 هسته ای بودن zr 200 تا بیشتر هزینه کنم؟

Sony Xperia SP Sony Xperia SP

1392/11/4 ممنون.

Sony Xperia SP Sony Xperia SP

1392/11/3 با سلام. با توجه به سرچهایم در بین گوشی های زیر 1 میلیون تومانی سونی گویا sp از بقیه عملکرد سخت افزاری بهتری دارد. تنها چند سوال برایم مطرح شده است خوشحال می شوم پاسخ دهید:
1- برای من دوربین گوشی تا حد زیادی مهم است. برایم مهم است که عکسها با کیفیت باشند. آیا دوربین sp در حد متوسط است یا ضعیف و بی کیفیت؟
2- سنگین بودن گوشی تا چه حد آزار دهنده است؟ من هنوز به بازار مراجعه نکردم و این گوشی را از نزدیک ندیده ام.
3- کیفیت دوربین های T و TX تا چه حد از sp بیشتر است. آیا ارزش آنرا دارد که این مدل جدیدتر را رها کرد و به دنبال قبلی ها رفت؟ سبک تر بودن این مدل ها نسبت به sp تا چه حد ملموس است؟
موارد 1 تا 5 از مجموع 5 مورد
خرید گوشی موبایل سامسونگ گلکسی آ 55 از دیجی کالا