مشخصات کاربر
 - نام کاربر : zanyar s
- تاریخ عضویت : 1390/2/5
- تعداد نظرهای داده شده : 7
نظرها
موارد 1 تا 7 از مجموع 7 مورد
موارد 1 تا 7 از مجموع 7 مورد
-
معرفی ساعت هوشمند Amazfit T-Rex Ultra 2 با دوام باتری 30 روزه و 6 موقعیتیاب ماهوارهای
-
بررسی ویدئویی و نگاهی از نزدیک به ویوو X300 Pro
-
رونمایی از Realme P4 Lite – ارزانقیمت 4G ریلمی با باتری 6,300 میلیآمپر ساعتی و بدنه نازک
-
معرفی vivo V70 و V70 Elite با سه دوربین 50MP، باتری 6,500mAh و چهار بهروزرسانی سیستمعامل
-
معرفی Google Pixel 10a کپی برابر اصل Pixel 9a با تکیه بیشتر بر مواد بازیافتی و شارژ سریعتر باتری
-
آشنایی با Infinix Note 60 و Infinix Note 60 Pro – میانردههایی با شاسی فلزی و شارژ بیسیم
-
معرفی Tecno Camon 50 و Tecno Camon 50 Pro – 4Gهای تکنو با نمایشگر امولد و Helio G200
راجع به تستها : مقایسه سرعت v30 & note 8 رو از phonebuff ببینید. تو سه دقیقه یک دقیقه عقب موندن اگه چیزی نیست باشه تمام حرفاتون قبول و منم واقعا حرفی با شما ندارم. لگهای ازار دهنده هم بمونن که شبیه به اونو نمیشه به راحتی پیدا کرد. و درکتون میکنم لگ نمیبینید وقتی براحتی از یک دقیقه گذشت میکنید و میگید سریعتره.
این اینترنت و اینم دنیای باز و این همه ویدیو تو یوتوب اندروید هم دگ لگ نداره اندروید هم دیگه فوق العاده روونه و تو بسیاری از موارد هم از ios روونتره میگی نه فقط برو یوتوب اینو سرچ بزن اگه بلد نیستی:
motorola nexus 6 vs iphone 6 plus
عزیزم از این خبرا نیس دگ چش و گوش مردم هم بسته نشده. اینا که میان میگن فقط حاضرم قسم بخورن هیچ از ios و اندروید نمیدونن.
همشونم باتریشون از ایفون بهتره پرچمدارا. همشون هم صفحه بزرگتر و اندزاه کوچکتری دارن. طراحی فوق العاده مثل ایفون هم توشون هست مثل نکسوس 6 و اچ تی سی وان.
فقط چیزی که این وسط اندروید رو اذیت میکنه رابطهای سنگین که البته بعضی شرکتها وضعشون بهتره نمیخوام اسم ببرم.
عشق است اندروید خالص عشق!
مطمئنن مرداد قیمت این گوشی میاد زیر 800. بله اقای بیگی اگه صبر کنی تا چند ماه دیگه به احتمال زیاد تا نزدیکای 700 میاد پایین. مثلا 750 ولی زیر 700 فکر نکنم مگه اینکه به جایی برسه که دیگه گرفتنش ارزش نداره.